Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eleştirileri Kabulleniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün hayatınızda biraz daha fazla iletişim söz konusu olabilir. Telefonlarınız susmuyor ve e-posta kutunuz yeni mesajlarla dolu olabilir. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz, fakat bu sizi faaliyetlerinizde kesintiye uğratabilir. Hayatınızdaki tüm bu insan trafiğine rağmen sabırlı olmaya çalışın. Bir grup dolusuarkadaşlarnız, normal arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle konuşurken günün nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

İşinize yönelik tutumunuzda iki ana eğilim tespit edilebilir. Bir yandan, yeni emellerin zenginliğine ve özgürlüğünüze karşı doymayan bir iştahınız var. Fakat öte yandan, çok fazla risk almanız halinde oluşabilecek maddi sıkıntıların acımasızlığının farkındasınız. Görünüşe göre, günümüzde iyi keşfedebileceğiniz gibi, özgürlüğün bir bedeli vardır. Ani hareketlerden kaçının.

Eğer günlük yaşamınız düzensiz gibi görünüyorsa, değiştirin! Ne bekliyorsunuz? Şehir hayatının kargaşasının sizi yüzlerce farklı yöne ittiğini söylüyorsunuz. Huzurlu ve sessiz bir yerde yaşamayı tercih edebilirdiniz. Çok köklü bir değişiklik yapabilmeniz muhtemel. Ne bekliyorsunuz ki? Mükemmel uyum sağlama becerilerinizden yararlanın!

Yaşam alanın konusunda artan bir hoşnutsuzluğun var. Uzun süredir aynı yerde aynı şekilde yaşıyor olmanın sonuçları açığa çıkıyor olabilir ve adeta duvarlar üzerine geliyormuş gibi hissedebilirsin. Ya da eski boya ve mobilyalardan sıkılmış olabilirsin. Yerine, değişiklikler yapmaya odaklan ve evinde yeni ve pozitif bir enerjiler üret!İçinde bulunduğun ilişkileri zedelemesinden korktuğun için değişim seni korkutuyor olabilir. Bu düşünce, kişisel gelişim ve evrimini gerçekleştirmene engel olmamalı. Eğer kendin gibi davranamıyorsan bir ilişkiyi sürdürmenin anlamı nedir ki? Muhtemelen bilinmeyenden çekindiğin için mevcut olanı sürdürmeyi tercih ediyorsun. Göründüğü kadar zor olabilir evet, ama gerçek hislerini artık gömülü yerden çekip çıkarmalı ve eylemlerini bunlara göre düzenlemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm günü dışarıda geçirmek ya da telefonunuzu kapatıp kendinize zaman ayırmak için ideal bir gün. Arkadaşlarınız ve akrabalarınız aşırı stresli olabilir ve yapacağınız telefon görüşmeleri yanlış anlaşılmalara, gereksiz kırgınlıklara mahal verebilir. Eğer insanlarla konuşmak zorundaysanız, sohbetiniz kısa ve gündelik olsun. Mükemmele yakın bir günü mahvetmek istemezsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve kariyerinizle ilgili hedefleriniz öne çıkabilir. İş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Rutininizde ve yaşam düzeninizde değişiklikler yapabilir, farklı aktiviteler içinde bulunabilirsiniz. Akşam ve gece saatlerinde ani gerilimlere dikkat etmelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde takındığın tavrı değiştirmen gerektiğine dair eleştirilere tanıklık edebilirsin, biraz düşündüğünde sen de hak vereceksin. Kendini geniş çaplı bir yenilemeye alma arzun sosyal medya temizliğinle başlıyor. Yaşam alanına da ferahlık getirmek isterken, uzun bir alışveriş listesi hazırlığına girişebilirsin. Kesenin cebini açarken dikkatli olmanı öneriyor gökyüzü, büyük harcamaların sonrasında sıkışmana neden olabilir.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir dönüşümün içerisinde bulabilirsiniz. Ani bir yer değişikliği veyadeğişikliği konusu sizleri meşgul edebilir. Aşırı kilolarınızı stres yapmadan bir doktor kontrolünde diyete başlamak sizlere oldukça iyi gelecektir. İlişkinizde kaprisli olmamaya özen göstermelisiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda inatlaşmamak gerekiyor. Güven duymak ve istikrar içinde olmak önemli. Ancak abartılı da olmamalısınız.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bazı konularda sorunları çözmeyi bırakmak isteyebilirsiniz. Sorunları olduğu gibi dağınık bırakabilir ve üzerlerinde düşünmeyebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınız,ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı açıkça gösterip ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz.

26 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşte aşk konusunda biraz çapkınlık yapmak ve eğlenmek için küçük bir fırsat! Etrafa ışık saçmaya devam edin.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sabah saatlerinde Kova burcuna girişi ileve kariyer konuları gündeminize taşınıyor.İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler ve ekip çalışması becerileriniz önem kazanıyor. Önemligörüşmeleriniz ve toplantılarınız için destekleyici bir gün olacaktır.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte romantik bir şeyler yapmayı planlayın. İş hayatınız çok iyi bir şekilde ilerliyor ve finansal olarak harika bir konumdasınız. Hayatınız kontrolden çıkmış gibi görünse bile, son derece sevgi dolu ve kararlısınız.

26 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bilinçsiz zayıflamaya çalışmak sağlığınızı bozuyor.

26 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 55' 10" R
Ay
Balık
01° 04' 25"
Merkür
Koç
18° 05' 53"
Venüs
Boğa
04° 09' 57"
Mars
Koç
01° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 28"
Satürn
Balık
16° 47' 54"
Uranüs
Boğa
22° 29' 40"
Neptün
Balık
28° 59' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 11"
Lilith
Başak
23° 37' 22"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>