Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Potansiyelinin Farkındasın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Şartlara uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Her açıdan gücü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz. Karmaşım durumları tamamen çözüme kavuşturma şansınız da var. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızın iyileşmesi için sadece mevcut sorumluluklarınıza değil bunu destekleyecek çalışmalara da odaklanmaksınız. Bunu bir sebep bilerek yeni bir proje hazırlayabilir, hizmet içi eğitimlere öncülük edebilirsiniz. Herkesin payına düşeni hesaplamak yerine birilerinin payına bir şeyler düşebilmesini istemek bütün kazanımların en büyüğüdür.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Boğa burcundakiler için duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek ve ilişkilerinizi daha derinleştirmek için uygun bir zaman olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sevdiklerinizle duygularınızı paylaşabilir ve anlayışınızı gösterebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal denge sağlamak da bugün önemli olacaktır. Sağlık konularında dikkatli olmak ve günlük rutinlerinize daha fazla özen göstermek gerekebilir. Umuyorum ki bugün keyifli ve huzurlu bir gün geçirirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde potansiyelinin daha çok farkında olmaya ihtiyacın var. Yapabileceklerini küçümseme! Tek başına hareket ederek daha verimli olabilirsin. Ser verip sır vermeyen yapın sayesinde, etrafındakilerin güvenini kazanmak hoşuna gidecek. İlişkisi olamayan bir Boğa burcuysan, sana ilan-ı aşk edecek kişiye karşılık vermekte zorlanabilirsin.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bunun sebebi her ne olursa olsun, duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade edebilir, bunlar üzerine konuşabilirsiniz. Birbirini ruhsal anlamda büyüten ilişkileriniz olduğunu bilmek sizi hayata karşı 1-0 önde hissettirecektir.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızda artış karar almanıza neden olabilir. Sizi yoran konular gündeme gelebilir. Gün içinde iyi organize olmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşmak zor olabilir. Eğitsel konularla ilgilenebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın merkezinde kendinizi güçlendirmek ve rakiplerinizden daha iyi olmak olabilir. Ancak hırs gibi bir hisle kendinizi yoğunlaştırmamalısınız.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal anlamda zorlandığını fark edersen bugün ani tepkiler vermekten kaçınmalısın. Kendini dinlemek ve sakin kalmak bugün senin için daha önemli olacak. Yaşanan olaylara tepki verirken biraz daha yapıcı olmalısın.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün bazı kariyer meseleleri bir dönüm noktasına ulaşabilir. Değişiklikler gerekli olabilir ve bunların gerçekleşmesine izin verecek kadar esnek olmak, günü çok daha kolay yönetilebilir bir hale getirecektir. Bu, çalışma koşullarınızı iyileştirmek için bir şeyler yapmak istediğiniz bir zamandır ancak en iyisi harekete geçmek için biraz daha beklemek olabilir. Nitekim genel olarak, şu anda yaşadığınız huzursuzluk, size önemli değişiklikler ve iyileştirmeler yapma dürtüsü verebilir. Bugün sizi daha iyi bir iş-dinlenme döngünün başlangıcı.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Içindeki kuşku gerçeğin ortaya çıkmasına sebep olacak. İyilik ve sevgiden gelen güçle ayakta kalabilirsin. Unutma ki aldatan kendini aldatır. Bu durum senin için de geçerli.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularından dolayı ani sorunlar ve gerginlikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak çok mutlu olmanıza rağmen, bu durumun sizi düşündüren bazı yönleri var. Bu zevkli zamanın tadını çıkartıp, romantik ilişkinizde uzun vadeli plan yapmayı şimdilik düşünmeyin. İş çevrenizde huzurlu değilsiniz. Biriyle aranızdaki gerginlik sinirlerinizi bozuyor. İş şartlarınızı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorsunuz. Çalışma mekanından uzaklaşmanız sizin için iyi olabilir. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 51' 36" R
Ay
İkizler
00° 17' 41" R
Merkür
Koç
22° 41' 15"
Venüs
Boğa
11° 43' 04"
Mars
Koç
06° 25' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 52"
Satürn
Balık
17° 17' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 55"
Neptün
Balık
29° 09' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 20"
Lilith
Başak
24° 18' 10"
True Node
Koç
15° 17' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>