Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güven Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 70%

Aklınızın ve duygularınızın birbirleriyle sürekli etkileşim halinde olduğunu düşünebilirsiniz. Muhtemelen haklısınız, özellikle de yaratıcılığınız ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda durum böyle. Peki builişkileriniz için de geçerli mi? İş hayatınızda, duygularınızı tamamen ortaya çıkarmıyorsunuz, çünkü bunların fikirlerinizi etkileyeceğinden korkuyorsunuz. Bugün, gün ilerledikçe bunun birkaç örneğini görebilirsiniz.

Bir şeyler yapmanın en kolay yolunu bulmaya çalışın. Bazen en kolay yol en iyisidir. Çok çalışkan ve sistemli bir yapınız var veyerinde fazladan saatler harcamaktan korkmuyorsunuz. Ama şu anda çok fazlayapıyor olabilirsiniz! İşleri kendiniz için çok zorlaştırmayın. Diğer çalışanlardan yardım almak için kendinize izin verin veya görevlerinizi kolaylaştırmak için yeni teknolojiler kullanın.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Bugün karışıklıktan kurtulmak için uygun bir gün. Evin köşelerine eşya yığınları birikmişse, eski kıyafetler, gazeteler, dergiler gibi, bugün bunlardan kurtulma fırsatın var. Dosyaları, kayıtları ayıklamak için de uygun bir gün. Tamamlanma ve başarı hissi yaşayacaksın; tabi eğer evindeki ıvız zıvırlardan kurtulup kendine ekstra alan yaratabilirsen.İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihniniz bitmemiş işlerden, artık aramanız gereken arkadaşlara, entelektüel ya da spiritüel konulara atlayarak saatte yüzlerce kilometre hızla çalışmaya meyilli olabilir. Bunun sonucunda, herhangi bir şey yapmak için enerjniz kalmadığını, dört bir yana dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Durup biraz rahatlamaya ve derin derin nefes almaya çalışın. Bu, dikkatinizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Yoksa gün bitene dek beyniniz yanabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ani ve beklenmedik değişiklikler olabilir. Kendi sınırlarınızı aşabilir, alışkanlıklarınızın dışına çıkabilir, bazı ilkler yaşayabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fuzuli harcamalarını askıya almış biri olarak maddi durumunun iyileştiğini gözlemleyebilirsin. Güvenliğin ve güvencen her konuda senin için önem teşkil ediyor. Ortaklı bir işte çalışan Boğa burcuysan, yeni anlaşmalar kapıda. Duygusal hayatında birtakım sorunlarla karşılaşabilirsin.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihninize söz geçiremiyorsunuz. Kimlik çatışması içerisinde kaldığınızı düşünmek işleri daha da zorlaştırabilir. Sakinleşmek için sizi bu düşünceye iten sebepleri düşünmelisiniz. Sorun olduğunu düşündüğünüz konuları tüm artı ve eksileri ile ele almak alacağınız yol hakkında size ipuçları verebilir.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle olan konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran durumlar var. Bunun sonucunda geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar geliştirmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise eğlenceli uğraşlarla ilgilenmek size iyi gelecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söyledikleriniz yanlış anlaşılabilir ve insanlar sizinle münakaşa etmek isteyebilirler. İtibarınızı sarsmamak için bu ortamlardan hemen uzaklaşmaya çalışın.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Görünüşe göre işy erinizle ilgili büyük sorunlar var ama hiçbiri direkt olarak sizinle ilgili değil. Her zamanki gibi çalışmaya devam ediyorsunuz ve yakında terfi alabilirsiniz. Her halükarda kıskançlıktan kötülük yapmaya çalışanlar da olmaya devam edecek.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesindesiniz. Duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz. Organizasyonlar yaşantınıza  renk katıyor.

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekli gereksiz her konuyu uzun uzadıya değerlendirip kafanıza takıyorsunuz. Duygusal anlamda ise biraz dalgalısınız. Gün içinde bir istediğinizi akşam saatlerinde istemeyebilirsiniz. Enerji seviyeniz yüksek. Eğer fiziksel olarak enerjinizi atmazsanız, sinirli olmanız olası. Yürüyüş yapın, spora gidin.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız zorlu süreçlerden geçerek bugünlere kadar geldi. Kariyerinize odaklanmış bir durumdasınız ve hiçbir şeyin sizi durdurmasına izin vermiyorsunuz. Daha sağlıklı atıştırmalıklar yemeyi tercih edin.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkinizdeki küskünlük, bazı kimseler tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor. Beraberliğinize yeni bir yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz. İş ilişkilerinizde, karşı tarafın olumlu düşüncelerinin etkisi altındasınız. Güçlü dostlarınızın size sunacakları teklifleri düşünmek için vakit ayırın. Hesapta olmayan ödemeler, harcama gerektiren durumlar ortaya çıkabilir, dikkatli olun. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 00' 15" R
Ay
Akrep
25° 55' 43"
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
25° 23' 41"
Mars
Balık
26° 12' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 59"
Satürn
Balık
16° 09' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 46' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 59"
Lilith
Başak
22° 49' 59"
True Node
Koç
15° 34' 24"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>