Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ekip Çalışmasına İnanıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bu akşam romantik bir akşam yemeği planınız mı var? Eğer öyleyse, her şeyin umduğunuz gibi gitmesi muhtemel. Güzel görüneceksiniz ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Arkadaşlaızla sıradan karşılaşmalarınız bile daha yakın bağlar getirebilir ve yeni tanıdığınız insanlarla arkadaş olmanız mümkün. İletişim becerileriniz şu anda çok yüksek ve her türden insan size karşılık verecek gibi görünüyor. Haydi görelim sizi!

Bugün pek çok yaşlı insanla birlikte vakit geçirebilirsiniz. Bugünün enerjileri sizi devlet adamları ya da önemli şahsiyetlerle iletişime geçirecek. Belki de işyerinde çok deneyimli bir akıl hocanız vardır. Bu kişinin bilgisini sünger gibi içinize çekin ve ona hayat deneyimiyle ilgili sorular sorun. Büyükbabanızı ya da amcanızı da ziyaret edebilirsiniz. Bu kişinin sizinle paylaşacak faydalı fikirleri olabilir.

Bugün, kendini bir grubun merkezinde bulabilirsiniz. İçinizde her zaman bir oyuncu vardı. Oyun sergilemek ve insanların önünde konuşmak tam size göre. Bu yüzden, eğer bugün görüşlerinizi ifade etme şansınız olursa konuşmakta tereddüt etmeyin. İnsanları cesur ve tutkulu sözlerinizle etkileme şansına sahip olabilirsiniz. Belki bugün bir tür hareket başlatabilir veya değişimlere ön ayak olabilirsiniz.

Herkese yardım etmeye çalışan cinste bir insansın. Bugün ise bir hizmetkar gibi hareket ediyor olacaksın. Bonkör yapın ve her zaman söylenmesi gereken doğru şeyleri bulmaya olan eğilimin paniklemiş sinirleri yatıştıracak; ve çevrende uyum ve huzur yaratmak hoşuna gidecek. Her türlü sosyal etkileşim açısından olumlu bir gün.Bugün evinizde metafizikle ilgilenen arkadaşlarınızın bir toplantısına ev sahipliği yapmak isteyebilirsiniz. Tartışmalar, hiçbirinizin kendi başınıza ortaya çıkmayacağına dair içgörülerle sonuçlanabilir ve hepiniz binlerce saatte olacak şeyi bir saatte kat etmiş bir şekilde ayrılabilirsiniz. Hiçbiriniz aynı olamazsınız! Söylediğiniz veya duyduğunuz bir şeyi unutmak istemeyeceğiniz için, tartışmalarınızı not etmeyi unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizle, sevdiklerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Akışta kalma ve rahatlamaya odaklanma zamanı. Önemli başlangıçları erteleyebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Boğa burcuysan ekip arkadaşların ile güçlü işbirlikleri kuruyorsun. Çevrendeki insanların yakaladığın tempoya yetişmesini istiyorsun. Hedeflerin doğrultusunda hareket ediyorsun. Sevgilinin sosyal medyada geçirdiğin vaktin fazla olmasından duyduğun şikâyetleri dile getireceksin.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kitap okumaya ayırmak isteyebilirsiniz. Yeni bilgiler ışığında yeni serüvenlere çıkmak size dinlendirici etki sunacaktır. Dinlenmiş bir zihin yeni hafta öncesi sizi fazlasıyla motive edecektir.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Enerjinizi daha iyi değerlendirmeye bakın. Kimi zaman gereksiz yere kendinizi zor duruma düşürebiliyorsunuz.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Motivasyonunuzun yükseldiği bugünlerde işte güvencenizi garantileyecek yeni haberler alarak daha da keyiflenebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kontrolü kaybedebilirsiniz. Sakinliğinizi korumanız ve sorunları birbiri ardına ele almanız tavsiye edilir. Daha uzun süre çalışmanız gerekebilir. Akşama kadar diğer tüm planlarınızı iptal edin. Sorunu gidermeye odaklanın.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda gösterdiğiniz çabaların size kazandıracağı prestijleri unutmamalı ve geleceğe yatırım yapmaktan çekinmemelisiniz. Kariyer evinizdeki Satürn, güçlü işlerin altına imza atacağınızı gösteriyor. Korkmamalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Miras, nafaka, sigorta primi geri ödemesi veya tazminat gibi, çalışarak kazandığınız para dışındaki gelirle alakalı olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer bu konularda girişimleriniz varsa, bugün oldukça şanslı olabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar bir boğaysanız, bugün yalnızlığın tadını çıkaracaksınız ve keyifli anlar geçireceksiniz. İş yerinizde ortaya yaratıcı çalışmalar çıkarabilmek için çok çabalıyorsunuz. Ruhsal sağlığınıza önem göstermelisiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu haftanın en rahat, en huzurlu ve mutlu günündesiniz. Hiçbir kimse, hiçbir olay rahat ve huzurunuzu kaçırmayı başaramayacak. Aşkta mutluluğun bütün sırlarını keşfetmiş olmak ilişkinizi kalıcı kılıyor. İşinizle ilgili bazı sorunlardan kurtulmak için bugün bazı imkanlar elde edebileceksiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>