Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bugün Dikkatli Olman Daha mı Önemli? Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bir ilişkiyi geliştirme üzerine odaklanmış olabilirsiniz. Değiştirilmesi gereken şeyler hakkında düşünüyor olacaksınız. Sevgilinizin ve kendinizin bazı kötü alışkanlıkları olabilir, bu konular hakkında konuşmalı ve bazı değişiklikler yapmanın bir yolunu bulmalısınız. Uzun zamandır birlikte olabilir ve rutin hayatınızdan sıkılmış olabilirsiniz. Bir şeyleri canlandırmanın yaratıcı yollarını bulun.

Bugün önemli bir projede inisiyatif almak için güzel bir gün. Muhtemelen enerjiniz ve fikirleriniz içinize sığmıyor. Yaratıcı dürtülerinizi doyurmak ya da gelirlerinizi artırmanın yolunu bulmak için sabırsızlanıyorsunuz. En azından, daha derin bir kişisel tatmin yaşayabilirsiniz. İşinizde cesur ve yaratıcı olun. İyi şeyler sizi bulacak.

Bugün ilgiler üzerinizde. Yaratıcı yazma, hikaye anlatıcılığı, konuşma, öğretme veya aktörlük bugünkü gündeminizde olabilir ve bu konularda başarılı olacaksınız gibi. Zihniniz odaklanmaya hazır, hafızanız çok güçlü. Bugün ne yaparsanız yapın, bunu uzun süre devam ettireceksiniz gibi görünüyor ve kesinlikle bundan keyif alacaksınız. Aynı zamanda, alacağınız iltifatlara da hiç şaşırmayın. Günün tadını çıkarın!

Hayatını yeniden organize ediyorsun. Yaşam tarzınla ilgili bir değişiklik yapman gerektiğine karar vermiş olabilirsin. Bütçene dikkat edebilirsin. Son zamanlarda savurgan olmuş olabilirsin mesela! Ya da bir ilişkiye yaklaşımın değişebilir. Bu konuyu romantik partnerinle tartışabilir ve olayların temeline inebilirsiniz. Biraz kazdıkça, çözümü eninde sonunda göreceksin!Belki son zamanlarda başkalarına yardım etmekle çok fazla zaman geçirdiniz ve şimdi de sıra kendi ruhunuzu tazelemeye gelmiş olabilir. Şu anda düzenli meditasyon yapıyorsanız, yenilenmenin en iyi yolu bu olabilir. Bu yolu daha önce denemediyseniz, üzerine biraz araştırma yapın. İnternette bu konuyla ilgili birçok kaynak var ve yerel kitapçınız da size ihtiyacınız olanları sunabilir. İstediğiniz buysa ya da denemeyi çok istiyorsanız bu gerçekten gülümsemek kadar basit bir şey. Bu eski tekniği öğrendiğinize pişman olmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

29 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Sizler için pozitif etkilerin devam ettiği bir zaman dilimi olacak. Yüksek öğrenimle ilgili işleriniz varsa bugün tamamlamanız iyi olacaktır. Ay ve Neptün arasındaki uyumlu açı nedeniyle iç sesinizi bugün dinleyin. Başkalarına kulak asmayın. Ay-Merkür pozitif açısıyla akşam sevdiğiniz sizi mutlu edebilir.

29 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her konunun üzerinde detaylıca düşünmen gereken bir gün seni bekliyor. Eğer hizmet sektörü gibi bir atılım içinde isen muhakkak mevzuatları dikkatlice incelemen ve tedbir alman gerekebilir. Tasarladığıngörüşmelerin yatırımla ilgili ise hangi konularda sorunlar yaşayabileceğini önceden kestirmen gerekebilir. Bu süreçte eline bir miktar para geçebilir. Uzun vadeli değerlendirmek istersen birilerine danışabilirsin. Kalbi uzun zamandır boş olan bir Boğa burcuysan, bugün ortak arkadaşlar sayesinde biri ile yakınlık kurabilirsin. Hatta uzun süredir tanıdığın fakat arkadaşın olarak gördüğün bir kişiye karşı yoğun bir çekim hissedebilirsin. Akşam saatlerini kendine ayırarak kitap okuyabilir ya da TV izleyebilirsin.

29 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi sabote etmekten uzak durun, gücünüzü üzerinizde denemeye kalkmayın. Küçük sorunlar uğruna ilişkileriniz zarar görüyorsa tespit edin ama büyük gerçekler ortaya çıkarsa öncelikle kabul edin. Belki kariyerinizde bir sonlanma aşamasındasınız ya da bir ilişkinin artık geride bırakılma zamanı geldi; gerçeği görün.

29 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda başarılı olabileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz, sezgilerinizi takip edin. Kendinizin ve isteklerinizin farkında olmak sizin için iyi olacak.

29 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle ilgili olan şüpheleriniz bugünkü enerjinizi yerle bir etmiş durumda. Partnerinizin hayatında başka birinin olmasından korkuyor olmanızın asıl sebebi kendinize güvenmemeniz. Bu korkularınızın gerçekçi bir dayanağı olmadığını anlamalısınız.

29 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken tüm enerjinizle işe odaklanabilirsiniz. Başarı elde edebileceğiniz projelere son noktayı koymak size iyi gelir.Seyahat planlarınız bugün netleşir. Vize, pasaport işlemleri için harekete geçmelisiniz. Dış ülkelerdeki tanıdıklarınızla haberleşirsiniz.

29 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zihinsel anlamda rahatladığınız bir gün. Kendinizi çok daha huzurlu hissedeceksiniz. Biraz hareketsiz kalma, işleri erteleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Genel anlamda günlük rutinlerinizde şanslı olacağınız ancak kariyeriniz konusunda geçmişe ait bazı problemlerle karşılaşabileceğiniz bir gün. Herkesin fikrini hemen kabul etmeyin.

29 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; Fikirsel olarak ve akademik konularda desteklendiğin bir gün yaşarken seyahat etme düşüncesi de seni meşgul edebilir. İlişki içinde olduğun insanlarla yapacağın görüşmelerde sağduyulu ve güvenilir tavrınla düşüncelerinin arkasında sonuna kadar durabilirsin. Akşamüzeri karşındaki insanlara karşı daha hassas olmanda fayda var.

29 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>