Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Bir İş Kurmak İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 70%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

İsim burcunuzdaki bu ay çevrimi sizin için ilginç şeyler söylüyor. Hayatınızda size büyük memnuniyet veren şeyleri size sunmakta ısrarlı. Eğlenmeye çok fazla zaman harcadığınız söylenemez. Aksine, kendiniz geliştirmek için süregelen çabanızın içinde kaybolup eğlenceden titizlikle kaçıyorsunuz. İnsanlara karşı faydalı oldukça, onlar da size aynı şekilde cevap veriyor. Bu sizin için maddi anlamda bile ilginç bir olanak.

Bildiklerini göstermek istiyorsun. İçinde her zaman bir öğretmen olmuştur. Bugün söylev verebilir veya sunum yapabilirsin ve insanları belirli bir konuda bilgilendirebilirsin. Bu biryeteneğiyle de ilgili olabilir, insan ilişkileriyle de. Kesinlikle değerli fikirlere sahipsin; öyleyse bunları sergile.Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir film karakteri gibi hissedebilirsiniz. Bazı tuhaf olaylara karışmış olmanız mümkün. Muhtemelen kişisel hayatınızda heyecan verici bir şeyler meydana geliyor. Bu şey başınızdan geçerken, bir filmde oynuyormuşsunuz gibi tuhaf bir hisse kapılabilirsiniz. Ya da bir pembe dizi karakteri gibi de hissedebilirsiniz. Bazen gerçek hayat nasıl da bir kurmacadan daha tuhaf olabiliyor! Olup bitenle ilgili herhangi bir yargıda bulunmayın. Yalnızca elinizden gelen en iyi şekilde onunla başa çıkmaya çalışın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, bir süredir size yük ve stres olan konu ve durumlardan özgürleşebilirsiniz. Yaşamın farklı alanlarında istek ve ihtiyaçlarınıza göre hareket edip, finansal konularda destek görebilirsiniz. Sürpriz hediyeler alabilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe dair planların için çalışmak sana zevk veriyor. Özellikle kurmak istediğinile ilgili birçok görüşme yapabilirsin. Bu konuda gerektiğinde harcama yapmaktan çekinmiyorsun. Yakın bir akraban ile aynı düşünce yapısına sahip olman yeni bir ortaklığı doğurabilir. Giyimin konusunda biraz demode kaldığını düşünebilirsin. Alışverişe çıkmak için fırsat kolluyorsun.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten beri dostluğuna ve samimiyetine inandığınız bir kişiye yaşadığınız bir olay üzerine mesafe koyabilir ve ondan uzaklaşma kararı alabilirsiniz. Verdiğiniz bu kararın ne kadar iyi bir sonuç getireceğini ise ileriki günlerde tecrübe edinebilirsiniz. Kendinizi oldukça rahatlamış hissedebileceksiniz. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir olay gündeme gelebilir. Bunun huzuru size ve çevrenize yansıyacaktır.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Yeni heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Eğitim almak için yeni yolculuklara çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz ile geçirdiğiniz her dakikadan büyük bir zevk alıyorsunuz. İş yerindeki konumunuzu garantiye almalısınız ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçirdiğiniz zor zamanlardan sonra, artık rahatlama dönemine girdiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hırslı ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde karşınızda da güçlü kişileri bulabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmek, bastırmak biraz daha zor olabilir, ancak içinizde biriktirmemeye özen göstermelisiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gizlenen şeyleri ortaya çıkarabilme gibi üstün bir gücünüz var. Bu gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Bu nedenle harekete geçmeden önce iki kez düşünmenizde fayda var.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatleri ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor.Sabah saatlerinde partnerinizle veortaklarınızla kurduğunuz ilişkiler ön planda olacaktır. Öğlen saatleri itibariyle Yay burcunda seyahat etmeye başlayacak olan Ay, finansal konuları ön plana taşıyor. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her dakikadan büyük bir zevk alıyorsunuz. İş yerindeki konumunuzu garantiye almalısınız ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Geçirdiğiniz zor zamanlardan sonra, artık rahatlama dönemine girdiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı tarafın, üzerinizde yoğun duygusallık yaratacağı bir gündesiniz. Sizi kollama ihtiyacı içinde olabilir veya bazı konuları size aktarma noktasında çekingen davranabilir. Bugün, aranızda oluşacak duygusal çekim bazı eski konuları yeniden gündeme getirecektir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 45' 14"
Ay
Kova
14° 07' 18"
Merkür
Koç
17° 28' 37"
Venüs
Boğa
02° 41' 09"
Mars
Koç
00° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 36"
Satürn
Balık
16° 41' 43"
Uranüs
Boğa
22° 25' 32"
Neptün
Balık
28° 56' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 09"
Lilith
Başak
23° 29' 22"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>