Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Ev düzenine kafa yoruyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir ders almak için ilham gelebilir ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek için de iyi bir gün! Belirli bir konu hakkındaki bilginizi genişletmek için bazı araştırmalar yapmaya karar verebilir veya bir sınıfa veya atölyeye kaydolmakla ilgilenebilirsiniz. Bir cep telefonu uygulaması veya yazılım programı ile çalışırken bile kendinize yeni bir şeyler öğretebilirsiniz!

Bugün bilgiler altında ezilmiş hissedebilirsiniz çünkü normalde cevaplayabildiğinizden çok daha fazla telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bugün önceliklerinizi belirleyip onlara sadık kalma günü. Yoksa gününüzü giderek artan bir hızla sahanın dört bir yanını dolaşan bir tenis topu gibi geçirebilirsiniz. Gün boyunca derin nefes alın bu şekilde öfkenizi kontrol atlında tutabilirsiniz.

Romantik partnerinle yapacağın içten ve duygusal konuşmalar seni gözyaşlarına boğabilir. Eğer ilişkinde zorluklar mevcutsa, hepsinin üstesinden gelebilecek ve yeni bir anlayış geliştirebileceksin. Bu dönemde başlayan herhangi bir romantik ilişki ya da arkadaşlık umut vaat ediyor olacak. En basit eğilimin ise, duyguların üzerine kontrol sağlamak olacak olsa da sakın onları yansıtmaktan korkma! Bu tarz durumlarda duygularını göstermen en normal şeydir...

Uğraşlar: Taktik değiştirmenin ve kendinizi yenilemenin şimdi tam sırası. Mars ve Uranüs sizi cesaretlendiriyor. Tereddüt etmeyin, bildiğiniz yolların dışına çıkın, alışkanlıklarınızı değiştirin. Farklı olmaktan çekinmeyin!İlişkiler: Bu dönemde daha bağımsız hareket ediyorsunuz. Otoriter erkekleri korkutup kaçırıyorsunuz, sizi kandıracak adam daha anasının karnından doğmadı! Arkadaşlık konusunda ise oldukça şanslısınız, insanlar sizin değerleri tavsiyelerinize kulak veriyor.temmuz aylık burç yorumları

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve romantizm konusunda her şey şu anda sizin için iyi gidiyoı. Bugün, hoşlandığınız kişiyle şu anki ilişkinize daha yakından bakmanın tam zamanı. Bugün duygularınıza karşı daha büyük bir hassasiyet söz konusu ve kendinizi her zamankinden biraz daha fazlag geride tutuyor olabilirsiniz. Tıpkı karanlık bir gecede ışığa gelen pervane böceği gibi insanları size çekecek bir gizem ve entrika havası içerisinde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, gün boyunca Yengeç burcunda hareket ediyor. Sosyal yönünüzün aktif olduğu keyifli anlar geçirebilirsiniz. Saat 17:24'te Ay, uzun süreliğine boşluğa giriyor. Venüs de bugün Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar iletişim kurduğunuz insanlar sayesinde fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili bir evlilik durumu olabilir. Eğitim hayatında parlayabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık düzenini değiştirmek istiyorsun. Aynı evde yaşadığın kişilerle, ev düzeni konusunda atışmalar yaşayabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayların içerisinden önemli dersler alabilirsiniz. Birilerine yardımcı olmak isterken kendinizi zorlamaya açık bir gündesiniz. Kimlere güveneceğinizi iyi bilmelisiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gündelik işlerde ani değişiklikler yaşanabilir. Uğraştığınız işlerde kopmalar olabilir. İlerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarının sözlerinden etkilenebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tam Güneş tutulması zaten sabit yapınızı etkileyerek sizi daha da üşengeç bir konuma sokabilir. Karar almak için uygun bir gün olmayacak

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizde liderlik rolü üstlenmeniz istenebilir ve yakında kariyerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, fazladan evrak işleriyle veya işle ilgili seyahatlerde zorluk yaşayabilirsiniz. Bazı beklentilerinizi veya değerlerinizi zorlayan fikirlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs, bugünden itibaren Temmuz sonuna kadar Yengeç burcuna yerleşiyor. Sizin için şefkat, koruma, kollama, yeme içme, geçmişten gelen ilişkileri hatıraları güncelleme gibi temaları tetikleyecek. Sizin konfor alanınızı güven altına alacak ve zihin yorgunluğunuzu üzerinizden atacaksınız. Yakın aileden destek görmek içinizi rahatlatır.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Aniden biryolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen eşinize, partnerinize çok fazla bağlılık gösteriyor, her şeyi birlikte yapmak istiyorsunuz. İstekleriniz karşılıklı olduğunda sorun yok. Ancak o kendisine veya arkadaşlarına zaman ayırmak istediğinde öfkeleniyorsunuz. Bugün de böyle şeyler olabilir. Kendinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boğa; yönetici gezegenin olan Venüs'ün burç değiştirmesi önümüzdeki süreçte, kardeşin ya da yakınlarınla ilgili keyifli gelişmelere şahit olabilir, kısa seyahatlere dayalı işlerde fırsat yakalayabilir ve kazançlı olabilirsin. Gün içindeki koşullar düşünceli ve bilinçli davranman konusunda zorlansan da sağduyulu olmayı başarabileceksin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>