Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşündüklerini İfade Edeceksin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşka dair daha güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin. Ancak bu gelişmelerin kıymetini bilmek, olayları nasıl değerlendireceğin ile de alakalı olacak. Bazı şeyleri gereksiz yere büyütmemen iyi olabilir.

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

Bugün çevrenden gelen yorumları göz ardı etmemelisin. Özellikle de maddi konular ile alakalı olanları. Kendini yanlış yola saptırmamak için farklı fikirlere açık olman gerekebilir.

Kendini kasmamak ve rahat bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Kendini tazelemek ve daha iyi hissedebilmek için bugün biraz dinlenebilirsin. Kişisel bakım da sana kendini iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kim ne derse desin kendinle barışık kalmalısın bugün. Kendine yetmek, başkasından beklenti içerisine girmemek günün konusu olabilir. Bugün kendine iyi davranman en önemlisi!

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün özellikleve kariyer anlamında kendinizi yeni bir atılımın içinde bulabilirsiniz. Durumu değerlendirerek önünüze çıkan fırsatlara gözlerinizi kapatmayın. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir hedefinize çevrenizdekilerin destekleri sayesinde daha da yakınlaşacağınızı fark edeceksiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alım satım konuları gündeminde. Bir süredir aklında olan araba alma fikri için bugün araştırma yapacaksın. Düşündüklerini söylemek konusunda oldukça cesur davranabilir ve etrafındaki insanlardan bu konu hakkında eleştiriler alabilirsin. Ama açık sözlülükten taviz vermeyeceksin. Eğer ailenle yaşıyorsan, sorumluluklarınla ilgili yeni kararlar alabilirsin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para harcama eğiliminizin yüksek olacağı bir gündesiniz. Sevdiklerinizle ya da tek başınıza vakit geçirmek, mutlu olacağınız küçük büyük yatırımlar yapmak isteyebilirsiniz. Neyi neden yaptığınızı bilerek hareket etmeniz, yeni haftada ekonomik sorunlar yaşamanızı engelleyebilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eve yönelik işler bazı sıkışıklara yol açabilir. Dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde hayatın güzel yönlerine çok daha açıksınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda realistiklik ve elle tutulabilirlik arayan sizler bugünlerde düşünce biçiminizi biraz esneterek yeni farkındalıklara ulaşabilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir görünüm edinmek isteyebilirsiniz. Bir olay, dramatik, duygusal bir saç kesimi istemenizi veya tüm kıyafetlerinizi yeni bir minimalist gardırop için elinizden çıkarmanızı tetikleyebilir, ancak bu kararlar şimdi ne kadar doğru görünürse görünsünler yarının ışığında olumsuz görünebilir. İçinizden gelen değişiklikleri hayata geçirin ancak bugün hiçbir şey hakkında son kararı vermemeye çalışın.

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, ilişki ve çocuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve güzel zaman geçirebilirsiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 37' 57" R
Ay
Akrep
21° 09' 34" R
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Koç
24° 55' 26"
Mars
Balık
25° 55' 10"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 41"
Satürn
Balık
16° 07' 41"
Uranüs
Boğa
22° 04' 03"
Neptün
Balık
28° 45' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 40"
Lilith
Başak
22° 47' 27"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 25/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>