Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizi arttırmanız değil, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız. Sevgiliniz sitemlerinde haklı görünüyor. Yoğun sosyal yaşamınız ilişkinizi baltalıyor gibi.

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.

Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor. Para konularında, yakın çevrenizin yorumuyla, biraz zayıf duruyorsunuz. Gerçekçi bir dost önerisine ihtiyacınız var.

Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir. Bugünlerde çok ilginç bulup umut bağlayacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:43 Ay-Mars görünümü, parasal konular üzerinde (yatırım-borç-alacak gibi) dikkatlice ve bilinçli şekilde düşünmenin önemini vurguluyor. Karar vermeden önce her şeyi iyice hesap ediniz. Saat 20:34 Ay-Satürn görünümü, finansal veya özel konularda yaşanmış  tecrübeleri unutmadan, meseleleri ele almakta yarar var. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Başarılı işlere ve mutluluk verici gelişmelere açık bir gün geçirmemiz dileğimle,

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız,yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir taraftan bilgi toplayıp, bir taraftan araştırma yaparak yeni fırsatların önünü açacak, görüşmeler, yazışmalar veya sunumlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size iyi geliyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Enerjik, fiziksel anlamda hareketli işlere, yeniliklere veya spora eğilimli olabileceğimiz aktif gündeyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, daha somut ve ciddiyet gerektiren işlerle ilgilenebiliriz. Gece saatlerinde ise, ortam biraz daha gergin veya huzursuz olabilir. Acele hareketlerden uzak durmak daha doğru olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konulardan dolayı stresler meydana gelebilir. Bazı konularda fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işler engellenebilir. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gelecekte planladığınız konularda elinizde olmayan nedenlerden dolayı ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Tekrar gözden geçirmeniz gereken durumlar olabilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesi mutlu etmek istiyorsunuz. Sosyal yaşamınız buna elverişli sayılır. Ancak zamanınızın büyük bölümünü harcamamalısınız. İşlerinizi aksatmayın.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızdaki düşüncelere, geçmişten kalma konulara ve olaylara göre karar verebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren konuları kafanıza takmaya meyillisiniz. Bir para sorunu kolayca halledilebilir.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizin ve toplumsal kimliğinizin size neşe, keyif ve yaşama sevinci olarak yansıdığı çok özel bir süreçten geçiyorsunuz. Duygusal olarak bir parça yalnız hissediyor olsanız da şanslı olduğunuzun bilincine varıp anın keyfini çıkarmaya odaklanmalısınız. Size huzur ve keyif verebilecek bir aşka yelken açma fırsatına da sahipsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 07:09'da boşluğa girip 19:05’e kadar boşlukta kalacak ve sonra Koç burcuna geçiş yapacak. Bugün Güneş ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu açı güzel etkiler yansıtıyor. En pozitif kabul edilen transitlerden biridir. Uyum, denge ve iyi duygular içinde olmakla alakalıdır. Kendiniz için iyi bir şeyler yapabileceğiniz bir süreçtir. Tembellik edebilir, hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Yolculuğa çıkabilir, içinizde neşe ve heves hissedebilirsiniz. Hayatınıza dair düşünebilirsiniz. Neler başardığınızı ve neler başarmak istediğinizi planlayabilirsiniz. Evrensel gerçekliğin nerede yattığına dair bir felsefe geliştirip, hayatınızı o yönde şekillendirmeye karar verebilirsiniz. Eğer pozitif anlamda hayatınıza çıkan fırsatları zamanında değerlendirmişseniz, şans karşınıza çıkabilir ya da şans yaratabileceğiniz fırsatları fark edebilirsiniz.

4 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveninizin ve dolayısıyla da güvenlik hissinizin artacağı bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Türlü korkularınız, endişeleriniz ve evhamlarınız geri plana çekilerek size güven içinde, mutlu ve huzurlu bir gün geçirme şansı verebilirler.

4 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 56' 06" R
Ay
Yengeç
00° 04' 03" R
Merkür
Koç
24° 47' 19"
Venüs
Boğa
14° 21' 34"
Mars
Koç
08° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 12"
Satürn
Balık
17° 27' 53"
Uranüs
Boğa
22° 58' 24"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 13"
Lilith
Başak
24° 32' 27"
True Node
Koç
15° 06' 09"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>