Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor

Size doğru bir yakınlaşma çabası var ve kötü bir niyet görünmüyor. Belli ki isteksizsiniz, ama daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz. Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan kolay kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

28 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak bu süreçte yeni kararlar vermek pek doğru olmaz. Çünkü sonrasında pişmanlık duyabiliyoruz. O nedenle gerçekçi olmamızda yarar var. Zaten,  geri hareket sizin burcunuzda gerçekleştiğinde ben bazı açılardan olumlu buluyorum. Neyin ne olduğunu anlamak için güvenilirliği iki kat önemsiyoruz. Maddi düşünüyoruz. Ancak bu olumsuz değildir aslında. İnsan kazanmak ve geleceğini teminat altına almak ister. Durum böyle olunca etrafındaki dünyayı iyi gözlemleyerek, nereden ne geleceğini tespit etmeye çalışır.  Bu dönemde kişisel bakımımız, sağlığımızla ilgili konularla yakından ilgilenelim. Belki de onca koşturmaca içinde birçok şeyi göz ardı ettik. Şimdi ilgilenme vaktimiz. Çiçek ekelim, toprakla haşır neşir olalım. Sevgiyi üretelim, güzelliklerin kıymetini bilelim. Ömür gelip geçiyor, şöyle bir kendimize çeki düzen verelim. Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

28 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin, üzerinizdeki motivasyon etkisini yadsıyamazsınız. Bugün onun fikrini almak isteyeceğiniz bir konu, gündeme gelebilir. Aranızdaki iletişim mükemmel gelişecek.

28 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür'ün burcunuzda geri hareketi sebebiyle, önümüzdeki üç hafta boyunca, hisleriniz ve görüş alanınız bulanıklaşabilir. Bir takım konuları netleştirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu noktada çevrenizden somut bir destek alamayabilirsiniz. Son dönemlerde alınan kararların yeniden gözden geçirilmesi yararlı olabilir; ancak yeni kararlar almak için doğru bir zaman değil… Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: 22 Mayıs tarihine kadar Boğa burcunda geri hareketine başlayan Merkür'ün geri harekette olduğu dönemde, hayatımızdaki maddi veya somut konuları yeniden gözden geçirme fırsatı bulabiliriz. Bütçemizin yeniden yapılandırılma ihtiyacı varsa yeniden yapılandırabilir, yeteneklerimizi daha fazla para kazanmak için nasıl kullanabileceğimiz üzerine daha fazla düşünebilir, yeni yollar arayabiliriz. Detaylar önemli, ama asıl olan önümüzdeki üç haftalık süreçte, beyin kaslarımızı daha çok maddi başlıklı konular, ödemeler ya da yeni kazanç yolları üzerine yoracağımız gerçeği. Yatırımlarımız, maddi girişimlerimiz, ödemelerimiz, harcamalarımız ve gayrimenkul başlıklı konularda yorucu uğraşılar ön plana çıkabilir. Bu başlıklarda yer alan evraklarla ilgili ya da iletişim bağlantılı sorunlar dikkat gerektirebilir. Bugünden itibaren, Mayıs ayınin son haftasına kadar, yanlış giden mesajlara, elektrik elektronik araçlarla ilgili problemlere dikkat etmekte ve yanlış anlaşılmalara bağlı iletişim problemlerine, söylenilen saatte söylenilen yerde olamama, söylenilen saatte kalkmayan araçlar, unutulan biletler, pasaportlar, yağ su kontrolü yapılmadan binilen arabalar, yanlış koltukta, hatta yanlış yere yolculuklar türünde karışıklıklara, çifte rezervasyonlara, dikkat etmekte fayda vardır. Unutulan eşyalar, karışan evraklar, çöken bilgisayar sistemleri dikkat gerektirebilir. Ancak, eski tanıdıklarla görüşmek, karşılaşmak ya da geçmişle bağlantılı proje ve işlere hız kazandırmak için uygun zamanlardır.Eğer bu karışıklıkları doğru yönetebilirsek birbirimize karşı anlayışlı olacağımız günlerdeyiz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konular ilginizi çekebilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. İlgili olduğunuz alanlarda harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden toparlamak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zamanınızı alabilir. Fikirlerinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRDEN yükselişe geçen özgüveniniz hata yapmanıza da neden olabilir. Hayatınızla ilgili cesur kararlar almanız gerekiyorsa dikkat edin.

28 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

28 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi anlatırken yanlış ifadelere yatkın olabilirsiniz. Bu 3 haftalık süreçte önemli anlaşmalardan, başlangıçlardan ve adımlardan kaçının. Aşk hayatınızda da gözünüz açık olsun.

28 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını yönetme yeteneğinizi Ay‘ın Oğlak burcundaki geçişi sırasında etkin olarak kullanabilirsiniz. Daha sonra ise hukuki işlerinizi, yabancılarla iletişiminizi ve eğitim faaliyetlerinizi Oğlak enerjisiyle sistematik bir şekilde halletme yoluna gidebilirsiniz. Merkür Retrosu sizin burcunuzda yaşanacağı için en temkinli davranması gereken sizsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda kalacak. Gökyüzünde toprak ve ateş enerjilerinin fazla olduğu bugün, düşüncelerinizi eyleme rahatlıkla dönüştürebileceğiniz ve somut adımlar atabileceğiniz bir atmosfer hakim olacak. Yarın Merkür geri hareketine başlayacağı için önemli haberleşmeler, iletişim, anlaşmalar, sözleşmeler, posta, kargo ve yolculuk planları için değerlendirilmesi gereken bir gün. Araç ve elektronik eşyalarla ilgili alım satım işlerinizi bugünden organize etmekte fayda var.

28 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdekileri abartma eğilimine girmekten özenle kaçınmanız gereken bir gün olacaktır. Etrafınızdaki kişileri olduklarından daha büyük ve kudretli görebilir, altından kalkamayacakları şeyleri yapmalarını bekleyebilirsiniz.

28 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 47' 22"
Ay
Akrep
19° 44' 46"
Merkür
Koç
26° 16' 51"
Venüs
Balık
21° 08' 30"
Mars
Balık
04° 40' 34"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 53"
Satürn
Balık
13° 15' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 39"
Neptün
Balık
27° 47' 41"
Plüton
Kova
01° 49' 11"
Chiron
Koç
18° 46' 17"
Lilith
Başak
19° 45' 17"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 29/03/2024 03:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>