Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin yoluna girmesi için yanlış çıkış arayışları içersindesiniz. Sorunlarınızla ilgili olarak üçüncü, dördüncü kişileri sorumlu görmeniz ilişkinize hiç bir yarar getirmeyecek.

Biriyle bugünlerde, sizi umutlandıran bir görüşmeniz olabilir. İşinize yatkınlığını keşfetmeye çalışacaksınız. Yenilikler peşindesiniz. Bu özelliğinizi keşfedenler, sizinle çok ilgili görünüyorlar.

Birikiminizin daha gerçekçi alanlarda olmasını istiyorsunuz. Yakında bu düşüncede bir fikir vereniniz de olabilir, ilgileneceksiniz. Paranızı mülke yatırmanızla ilgili aldığınız kararları erteleyebilirsiniz.

Endişelendiğiniz belirtiler, geçici bir soğuk algınlığı olabilir. Sağlık konularında biraz telaşçı bir izlenim veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde tartışmalı bir kalabalığınız var. Şartlarını oluşturmaya çalıştığınız bazı oluşumlar, bu tartışmalarla, oturtmaya uğraştığınız zeminden sapabilir. Araya bazen vicdani baskıların da karıştığı, yarı küskün bir diyalog içinde görünüyorsunuz. Bu, kapatılmış bazı defterlerin hala yarı aralık durduğu anlamına gelebilir.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:54 Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba günümüz başlayacak. Sorumluluk dolu konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. İşlerinizi doğru biçimde yönlendirmenizi ve disiplinli bir şekilde yapmanızı sağlayıcıdır.  Gün boyu etkili olacak enerjiler altında  planladığınız  şekilde gününüzü değerlendirmek istersiniz. Sürprizler hoşunuza gitmeyebilir.Saat 17:53 Ay-Güneş olumlu görünümü,  hem kişisel hem de ilişki anlamında kendinize olan güveninizi ışıklandırıcıdır. Değerlerinizi koruma altına almanın, rahatlamanın ve güven içinde olmanın hazzını yüreğinizde hissedersiniz.  Böyle bir görünüm eğitimdenhayatına kadar verilecek önemli kararlarda yardımcınızdır.  İnancınızla üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir sorun yoktur. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklıve kariyer seçenekleri hedefinizde. Değişiklik ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, eski ilgi alanlarınızı gözden geçirip buradan bir sonuç elde edip edemeyeceğinizi araştırabilirsiniz. Kişisel farkındalığınız yüksek ve kişisel gelişimi ön planda tutmanız durumunda olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Görev ve sorumluluklarımıza odaklanabileceğimiz, işlerimizi akışkan şekilde halledebileceğimiz, önemli görüşmeler veya ilişkilere boyut kazandırmak için uygun bir gündeyiz. Ancak,hayatımızda veya üzerinde yoğunlaştığımız işlerde gereken gayreti göstermemek sıkıntılı durumlara da neden olabilir bilginize. Geceye doğru ilerleyen saatlerde maneviyat önem kazanıyor, dualar edebilir, hayallere dalabilir veya yüksek yaratıcılığımızı kullanmak için seferber olabiliriz.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için yeniden harekete geçebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde dikkatsizlikte dolayı hata yapmamaya özen gösterin.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Uyumlu bir birliktelik için öncelikle kişisel çıkarlarınızı ön planda tutmayı bir kenara bırakıp partnerinizi de dinlemelisiniz. Bu konuda sabırlı olmayı başarabilirseniz her şey çok daha güzel olacak sizin için. İŞ: Bugün kaynaklarınızı iyi düşünerek kullanırsanız başarılı olacaksınız. Gelir gider hesaplaması açısından yoğun bir gün görünüyor. SAĞLIK: Yemekler konusunda iradenize hakim olmalısınız. Fazla kilolara dikkat etmelisiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi geliştireceğiniz konularda harekete geçmeyi seviyorsunuz. Uzaklardan sizi sevindiren haberler almanız mümkün. Gece saatlerinde bazı iletişim problemlerine açık olabilirsiniz.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak, bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir. Genel olarak ise; Ay bugün 01:55‘te Oğlak burcuna geçiyor. Oldukçaodaklı, sorumluluklarınızın bilincinde, üzerinizdekiyüklerini halletmeye odaklı bir güne başlayabilirsiniz. Profesyonel bir tavırla işlerinizi planlayabilir ve uygulamaya koyabilirsiniz. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün.

27 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı anlamayan insanlar üzüntü yaratıp karamsarlığınızın artmasına sebep olabilir. Harekete geçmeniz gereken herhangi bir konuda düşünmediğimiz engellerle karşılaşırsınız. Yapmayı planladığınız eylemleriniz askıda kalır. İş hayatınızı durağan Merkür tam bir karmaşaya çevirir.

27 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 01"
Ay
Akrep
18° 38' 09"
Merkür
Koç
26° 14' 12"
Venüs
Balık
21° 01' 48"
Mars
Balık
04° 36' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 45"
Satürn
Balık
13° 14' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 58"
Lilith
Başak
19° 44' 41"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>