Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir.

Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor.

Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir. Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız.

Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız. Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olumsuz tepkiler alabileceğiniz birtakım gelişmeler içindesiniz. Bu gelişmelerden kendinizi sıyırmanız gerekiyor. Gecikmiş kararlar sizi bazı risklere sokabilir. Özel ve önemli konularda yapmak istediğiniz girişimler için gerekli fırsatları yakalayabileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz bugün size bu konularda beklemediğiniz mesafeler kaydettirebilir.

26 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:06 Ay-Uranüs görünümü, kişisel farklılıklarımızı, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlamak arzumuzu işaret ediyor. Saat 14:33 Ay-Chiron görünümü nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizin işaretçisidir. Saat 18:51-27 Nisan saat 02:54 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Maddi ve manevi konularda kafanızın karışmasına neden olabilir. İş hayatının durgunluğu, gelir miktarında düşüş, şu anda beklemek zorunda oluşunuz bir hayli düşündürücüdür. Hani zor durumda değilsinizdir ama böyle giderse elinizdekiyle yetinmeniz zor olabilir. Bu duruma çare bulmak istersiniz. Ancak boşluk etkisi altında sakin olmakta yarar var. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de, harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz. Artık geçmişin hesabını yapmak istemiyorsunuz. Girdiğiniz ortamlarda kendinizden emin tavırlarınız ve etkileyici cümlelerinizde arkanızda bir hayranlık ordusu bırakacaksınız.

26 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlıklarınızı ve ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalısınız. Eski plan ve projelere yeni bir bakış açısıyla yaklaşabilir, seçeneklerinizi ve olanaklarınızı daha iyi görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akşam saatlerinden itibaren Ay boşlukta. Dolayısıyla, önemsediğimiz işleri bu saate kadar halletmemizde fayda var. Ardından isteksizlikler veya kararsızlıklar söz konusu olabilir. Oysa gün boyu enerjik ve motiveyiz. Kendimizi ve yaratıcılığımızı en iyi şekilde ortaya koyabilir ve değişik şeyler deneyebilir veya deneyimleme şansı bulabiliriz. Günlük aktiviteler ve ilişkiler açısından ivme yakalayacağımız bir gün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Stres yaptığınız konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi bağlayan koşullar oluşabilir.

26 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Darılmış olduğunuz kişilerin ne yaptığını merak ediyorsunuz. Parlayan bir yıldız edası ile alacağınız güzel haberler yüreğinize su serpecek.

26 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizle ve sakin ortamlarda kalmaya, enerjinizi dengelemeye ve meditatif çalışmalar yapmaya uygun bir zaman dilimindesiniz. Hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili problemlere açık, pasif agresiflikle karşılaşabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

26 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimlerinize karşı sizi motive edecek noktaları rahat fark edeceksiniz. Az bulunduğunuz çevrelerde olumlu etkiler bırakabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat varsa şans sizden yana olabilir.

26 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vergi ödemeleriniz için en uygun zamanda bulunuyorsunuz. Ortaklı kazanımlarınız veya başkalarının maddi potansiyelinden faydalandığınız gelirlerinizde bugün de olumlu enerjiler söz konusudur. Ancak akşam saatlerinde maddi konularda depresif ve umutsuz hissedebileceğiniz bir sorunla da karşılaşmanız mümkündür. Tedbiri elden bırakmamalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün saat 17:51'de boşluğa girecek. Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Yolculuk, haberleşme, ticaret ve yabancılarla ilişkilerinizi, eğitim ve yazım işlerinizi boşluk etkisine girmeden önce halletmekte fayda var. Ay boşluğa girdikten sonra daha yavaşlayın. Yüksek tempolu işlerden uzak kalarak, arkadaşlarla veya yakınlarınızla beraber eğleneceğiniz sohbet edeceğiniz bir akşam geçirin.

26 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 29"
Ay
Akrep
16° 15' 01"
Merkür
Koç
26° 08' 19"
Venüs
Balık
20° 47' 22"
Mars
Balık
04° 27' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 17"
Satürn
Balık
13° 13' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 52"
Neptün
Balık
27° 47' 02"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 17"
Lilith
Başak
19° 43' 23"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>