Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımlarının bilinçli olduğuna inandığınız biriyle problemlisiniz. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çevrenizden birinin alışkın olduğunuz hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın birtakımsorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Bu arada Merkür de bu alanda geri hareketini sürdürüyor. Venüs güçlü bir yönetici pozisyonda olduğu için, Boğalar bu dönemde ilişkilerini ölçüp tartmada bir kat daha fazla kuvvetleniyorlar. Ancak bu aşırı temkinlilik, sabit bir görüşlülükle hareket etmek anlamına da gelmemeli. Sonuçta her şeyi kontrolümüz altında tutamayız değil mi? Venüs, size tabii ki cazibe kazandırıyor, güçlü karakteristik özelliklerinizi ilişkilerde sergilemenizde ışık oluyor. Güven arıyoruz ve sahip olduğumuz değerleri önemsiyoruz. Ailemizi, sevdiklerimizi kolumuz kanadımız altına alma arzumuz yoğun. Eğer bekarsak, hali vakti yerinde biriyle olmayı tercih edebiliriz. Kilo alımına mutlaka dikkate ediniz. Yeme-içme konusunda dozu kaçırmayınız. Saat 06:29 itibariyle Güneş ve Ay arasında oluşacak sondördün,  sizi siz yapan ilkeleriniz, davranışlarınız, kararlarınız, girişimleriniz yoluyla kendinizi toplum içinde gösterme arzunuzdur. Sözgelimi ailenizle olan ilişkiniz, geçmişiniz, anılarınız, bugüne dek oluşturduğunuz değerleriniz dış dünyada bazı kişiler tarafından beğenilmeyebilir, onaylanmayabilir. Kimileri fazla sert biri olduğunuzu düşünür,  bazıları maddiyatçı ve keseri kendi tarafına yontan bir kişi olarak sizi değerlendirebilir.  Ailenizin sorumluluğu, güvenliği için mücadele ederken, dışarıdaki dünyanın kuralları öylesine baskındır ki siz ister istemez iki misli güçle savaşmak zorunda kalırsınız. Sakin olmak durumundayız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda istediğinizi çizgiyi bir türlü tutturamadığınız için, yaşadığınız karamsarlıktan kurtulamıyorsunuz. Bugün emin olmadığınız konular üzerinde konuşmak yerine bildiğiniz konuların detaylarını araştırmalısınız. Sezgilerinize çok fazla güvenmenize karşın, olayların iç yüzü farklı olabilir unutmayın.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bundan önce, hangi yapıların işe yaradığı ya da yaramadığı açıkça ortaya çıktı nasılsa. Bundan sonra ne yapacağınızı bulmak veya kararlaştırmak için çok zeki adımlar atmalı ve yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza katabileceğiniz güzel olanaklar ve paylaşımlar olabilir. Ancak bir yandan da esnek olmaya gayret etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygu dünyanız bir anda alt üst olmuş gibi. Sevdiğiniz kişi ile aranızdaki olumsuz gelişmeler enerjinizi düşürdü. Gönlünüzü alacak merak etmeyin.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüzdeki 3 hafta boyunca fiziksel özellikleriniz ön planda olacak. Kendinize bakmasını bileceksiniz. Keyifli ortamlarda biraz da tembellik yaparak kilo almaya müsait olabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz. Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların da bazı sürprizleri olabilir.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 15"
Ay
Akrep
24° 43' 08"
Merkür
Koç
26° 27' 53"
Venüs
Balık
21° 38' 22"
Mars
Balık
04° 59' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 00"
Satürn
Balık
13° 18' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 47"
Neptün
Balık
27° 48' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 42"
Lilith
Başak
19° 47' 58"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>