Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor.

Aşk yaşamınızda birtakım komplekslerden arınmanızda yarar var. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlar söz konusu ve bunları hiç ummadığınız birinden alacaksınız. Bazı dostlarınıza kendinizi yeniden anlatma çabası içine girebilirsiniz. Onlarda sezdiğiniz, size dönük bazı yargıları kabullenemiyorsunuz.

29 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:07-11:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bilgilenme, araştırma, bir konu üzerinde ciddi anlamda  düşünme anlamında destekleyicidir. Ancak tam olarak yerli yerine oturmamış kararlarınızı uygulamak yerine üzerinde düşünmek faydalıdır. Saat 11:46 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde her ne kadar mesafe duygunuz bugün ön planda olsa da, çıkarlarınız söz konusu olduğunda, bazı kişilerle iyi geçinmeye çalışmalı hatta planlarınızı bu bakış açısı çerçevesinde düzenlemelisiniz. Dostlarınızla, sevdiklerinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

29 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, sizin uzak yollarla ilgili planlar yapacağınızı gösteriyor. Bazı gerçekleştirmesini istediğiniz özel planlarınız var ve gerekli bağlantıları yapacaksınız. Bugün katılacağınız toplantılarda planladığınız işlerin yolunda gitmesi karşısında işlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili detay isteyen konular gündeme gelecek.

29 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bundan önce, hangi yapıların işe yaradığı ya da yaramadığı açıkça ortaya çıktı nasılsa. Bundan sonra ne yapacağınızı bulmak veya kararlaştırmak için çok zeki adımlar atmalı ve yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde sizin için önemli olan konulara ilginiz artabilir. İdeolojik konular önem kazanabilir. İşlerinizle ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi istediğiniz duruma gelmenize yardımcı olabilir.

29 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

29 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi özgür kılacak programlara dahil olmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra ivmenizalanlarınızda hızlanabilir. Sağlam adımlar atmak için sosyal çevrenizdeki koşulları hayatınıza katın.

29 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda ilerleyebileceğiniz bir gündesiniz. Mesleğinizle ilgili ruhsal tatmin deneyimleyebilirsiniz. Ancak 21 Mayıs tarihine kadar sürecek olan Merkür gerilemesi sizin burcunuzda yaşanacağından alacağınız kararları, hedeflerinizi yürürlüğe koymayı bu tarihten sonraya ertelemenizde fayda var. Daha temkinli hareket etmeniz gerekmektedir. Genel olarak ise; Ay bugün kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra saat 10:47'de Kova burcuna geçiyor. Bugün Merkür Boğa burcunun 23 derecesinden geri gitmeye başlıyor. İletişim, haberleşme, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür'ün geri hareketine başlaması ile birlikte gecikmelere, ertelenmeye ve karmaşık haberleşme koşullarına karşı dikkatli olmalı ve önlemlerinizi almalısınız. Tedbiri elden bırakmadan plan yapmalısınız. Elektronik ve ulaşım araçlarının kullanımına özen göstermelisiniz. Cep telefonu, bilgisayar ve ev eşyalarının alım satımını Retro dönemi bittikten sonraya bırakmakta yarar var. Merkür sözel yeteneklerinizi de yönettiği için kendinizi ifade etmek istediğiniz önemli durumlarda söyleyecekleriniz yanlış anlaşılmasın diye özenli olmalısınız. Estetik ve dekoratif konularla ilgili işleri veya değişiklikleri de Merkür'ün ileriye gideceği 21 Mayıs tarihinden sonraya bırakmak iyi olur.

29 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burcunuzda geri hareketi sebebiyle, önümüzdeki üç hafta boyunca, hisleriniz ve görüş alanınız bulanıklaşabilir. Bir takım konuları netleştirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu noktada çevrenizden somut bir destek alamayabilirsiniz. Son dönemlerde alınan kararların yeniden gözden geçirilmesi yararlı olabilir; ancak yeni kararlar almak için doğru bir zaman değil…

29 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>