Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor. Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir.

Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir. Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir.

Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi. Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak.

Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek. Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Çok önemsediğiniz bir arkadaşınızın kişisel sorunlarına, bugünlerde daha da yakın olacaksınız. Yakında büyük bir kalabalık içinde, coşkulu bir sevinci paylaşabilirsiniz. Akraba ilişkilerinizde bir süredir sizden gizlenmeye çalışılan bir şeyler var. Bununla ilgili kuşkularınızı netleştirmeniz gerekecek. Erken yorumlar sakıncalı olacak.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:35 Ay-Mars görünümü, iyi niyetlilik çerçevesi içinde pozitif bir şekilde ilerlemekten yana olduğunuzu göstermekte. Belki sabırsız davranabilirsiniz. Ancak bu, bir an önce hedefe varmak istediğiniz içindir. Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde günün geri kalanını geçirmemizde yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 14:59 Ay-Güneş olumlu görünümü, inandığımız değerlere sıkı sıkıya sahip çıkmanın işaretçisi. Güvendiğimiz kişilerle bir araya gelmek hem de amacımıza uygun bir yol belirlemek isteriz. Saat 16:23 Ay-Jüpiter karşıtlığı, size inanç ve kuvvet aşılıyor. Ancak yine de, aşk hayatınız, çocuklarınız ve hayata dair her konuda bağımlı ve fanatik davranmayınız. Mütevazı davranmak yararlı olur. Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, toplumsal ilişkilerimizde şefkatli, sevecen ve başkalarına karşı yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü maddi ve manevi anlamdaki ihtiyaçlarımız için desteğe ihtiyacım var. Saat 23:17 Ay-Pluto arasında oluşacak görünüm size, destek sunabilecek güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda farklı fikir beyanatlarınızla, çevrenizdeki kişilerin özel hedeflerine maruz kalabilirsiniz. Organizasyonlar açılışların ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya motive ve olumlu bir ruh haliyle başlıyorsunuz. Sabrınız ve açık fikirli kişiliğiniz herkesin takdirini kazanmanızı sağlayabilir. Hafta ortası civarında sabrınıza daha fazla ihtiyacınız olabilir. Esnekliğinizi korumalı, diğerlerine tartışma fırsatı vermemelisiniz. Hafta sonuna doğru, ortak amaçlarınız olan veya aynı yönlü düşündüğünüz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu size keyif veren aktivitelere zaman ayıracaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili daha çok hayal kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. Başkalarından alacağınız yardımlar karar vermenizi kolaylaştırabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla program yapmak size iyi gelebilir. Yabancılarla ilgili zorlayıcı koşullar oluşabilir. Başarmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle barışık olduğunuz süreç içinde bu zor günlerinizi çok rahat atlatacaksınız. İnsanlara gerçekçi yaklaşmalısınız. Onları kırmamak sizin erdemli kişiliğinizi ortaya koyacaktır.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar hayatınızla ilgili konularda size yardımcı olmak isteyebilirler. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, ikili ilişkilerinizde agresif ve gergin etkiler gözlenebilir. Olaylara daha sakin yaklaşmalı ve iyice düşündükten sonra adım atmalısınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihinsel kararlarınız, olaylar hakkındaki muhakeme gücünüz en yoğun ve doğru şekilde çalışır. Yurt dışı bağlantılı işlerle uğraşanlar için de her şeyin yolunda gittiği ve güzel gelişmelerin olduğu bir zaman dilimidir. Uygulanması zor, sabrı ölçen zor konuları kişi bu süreçte ele alırsa başarı kesindir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 44' 05"
Ay
Akrep
19° 03' 46"
Merkür
Koç
26° 15' 14"
Venüs
Balık
21° 04' 22"
Mars
Balık
04° 37' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 42' 11"
Satürn
Balık
13° 15' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 08"
Chiron
Koç
18° 46' 05"
Lilith
Başak
19° 44' 55"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 29/03/2024 01:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>