Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tekniklerini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanla beraber geçireceğin bir gün seni mutlu edebilir. Birlikte planladığınız etkinliklere daha çok zaman ayırmak aranızdaki iletişimi güçlendirip ilişkinizin derinleşmesine yardımcı olabilir. O yüzden bugün birlikte zaman geçirmeniz daha iyi olabilir.

Fazladan çaba sarfetmeye hazır olun. Duygusal bağlarınız çerçevesinde, özellikle büyük bir yoğunlukla heyecan yaşayabilirsiniz. Bu hoş olsa da, bugün uyanıp bu hislerin çok fazla şeye mal olacağını fark edebilirsiniz. Bireyselliğiniz bir yere kadar yol kenarına bırakıldı. Hayatınızı kendi şartlarınızda yaşayın!

Savurgan davranışlardan kaçınmak ileride daha rahat etmeni sağlayabilir. Bugün harcamana dikkat etmek, gelecekte olası bir sıkıntıyı daha kolay atlatmanı sağlayabilir. O yüzden maddi açıdan kendini zorlamamalısın bugün.

Günlük egzersiz programını aksatmamak senin için önemli olabilir bugün. Enerjini yenilemek için egzersiz sana yardımcı olacak çünkü. Ağır ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak da kendini daha rahat hissetmeni sağlayabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal olarak hassasiyet göstermen olası. Kesin kararlar vermek konusunda aceleci davranmaman gerekecek o yüzden. Destek alabileceğin insanlarla kendini çevrelemen bugün daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sizler için yoğun bir gün olabilir. Bu yoğunluk sizi beklemediğiniz bir muhalefet durumuyla karşı karşıya bırakabilir. Söze dökülsün ya da dökülmesin, çatışmalar oldukça gerçektir. Sevdiğiniz kişilerin duygularını küçümsemeyin. Bu sorunları göğüsleyin ve çözümleri konusunda gerçekçi olun. Kimse sizden her şeyin en doğrusunu bilmenizi beklemiyor, bu yüzden biliyormuş gibi yapmayın. Hepimiz insanız ve hepimiz hata yaparız.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi kaynaklarını doğru değerlendirmek istiyorsun. Çevrendeki kişilere bununla ilgili çeşitli sorular yöneltebilirsin. Geçmiş tecrübelerinden edinimlerin bugünlerde karşılaştığın her olayda kendini sana hatırlatıyor olabilir. Benzerlik kurmamak için farklı bir yol izleyeceksin. Eğer uzun süredir devam eden ilişkin varsa, sevgilinle aranızda evliliğe dair konuşmalar geçebilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç alma verme konuları gündeme gelebilir. İyi niyetinizin kurbanı olmamak adına güvendiğiniz kişilerle parasal konuları konuşmaya çalışmanızda fayda var. Ödemelerinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak hesapları tutturmak için hızlı hareket ederken gözünüzden bir detay kaçmamasına dikkat etmelisiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünün gündemi biraz iş, biraz da keyif gibi görünüyor. Elinizdeki birikmiş konuları detaylı çalışmalarla bitirebilir, çocuklarınıza istediğiniz gibi vakit ayırabilirsiniz. Onların duygusal durumuna karşı daha yapıcı olmaya gayret edin. Yeni sunumlar ve konuşmalar içinde olacağınız bu dönem esnek planlar yapmalısınız. Yatırım planlarınızda yeni hedefler içinde olabilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirel kişilerle karşı karşıya gelebilir, sosyalliğinizi sınayabilirsiniz. Eleştirilmeye çekimser olduğunuz için kendinizi geri planda tutmak isteyebilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün erken saatlerde öncelikleri belirlemede ve bunlara odaklanmada hızlısınız. Bir hayali veya kalbinize yakın başka bir çabayı takip etmek için motive olabilirsiniz. Hayat günün ilk bölümünde renkli olmayabilir, ancak güvenilirlik büyük bir rahatlık olabilir ve bir tür organizasyon çabası üstlenmek iyi bir fikirdir. Gün geçtikçe hayal gücünüz büyür, ancak muhtemelen aşırıya kaçar ve bir durumu çok fazla veya çok az yapmaktan kaçınmak en iyisidir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, sürekli ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Bu aldırmazlığınıza kızan partneriniz de size tavır koyunca, yükseliyor, elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün aşk, çocuk ya da hobilerinizle ilgilendiğiniz bir gündesiniz ve çok eleştirel olabilirsiniz. Çocuk, aşk, hobilerden dolayı ise para kaybı yaşayabilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili kadınlardan gelebilecek yardımları kaçırmayın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sürprizleri fazla sevmediğiniz için, sıra dışı olaylara karşı temkinli davranıyorsunuz. Bugün düşüncelerinizde bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Görmeyi arzuladığınız dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Onlarla aranızda karşılıklı olumlu etkileşmeler söz konusu olacak. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 41" R
Ay
Akrep
14° 06' 11" R
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
24° 13' 19"
Mars
Balık
25° 28' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 04' 29"
Uranüs
Boğa
22° 02' 08"
Neptün
Balık
28° 44' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 42"
Lilith
Başak
22° 43' 39"
True Node
Koç
15° 36' 50"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>