Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir.

İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz.

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz.

Son zamanlardaki bedensel şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, netleşmemiş birtakım fırsatlarınız belirginleşebilir. Beklentileriniz güzel başlangıçlara açık. Ama bu konuda isteklilik içinde olmanız gerekiyor. Aynı anda birçok şeye birden ilgi duyabiliyorsunuz. Bu özelliğiniz zaman, zaman başladığınız işi yarım bırakmanıza neden oluyor. Bu yüzden ortak proje yapmak isteyenler tedirginliklerini dile getirebilirler.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:12 Ay-Pluto görünümü neleri arzu ettiğinizi, neler yapmak istediğinizi belirlemeniz halinde, isteklerinizi elde edebileceğinizi vurguluyor. Saat 07:17-20:11 arasındaki Ay-Boşluk süresince  iç gözlemde bulununuz. Sırlarınızı kimseyle bölüşmeyiniz. Bazı durumlar öfkelenmenize neden olabilir. Ancak dışa yansıtmaktan ziyade kendi kendinize kızabilirsiniz. Şu işi neden şöyle yaptım veya niye böyle karar verdim diye, kendinizi sorgulayabilirsiniz. Saat 20:11 itibariyle, burcunuzda ilerleyen Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Her durumu, bilinçli şekilde gözden geçirmeniz dileğimle,

5 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük olaylardan dolayı sakın kendinizi güvensizlik sendromuna sokmayın. Böyle bir durum, sizin işleriniz için en büyük tehlike demektir. Ortam gereği çabuk davrandığınız yerlerde, hızlı konuşmalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sırada verdiğiniz sözlere dikkat edin. Sosyal açıdan kötü durumda olan insanlar için çalışmalar yapmak, sizi yaşama karşı enerjik yapıyor.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başladığınız işleri bitirmeniz, sözlerinizin arkasında durmanız gerekiyor. Bu sayede insanların size güvenini kazanabilir, kim olduğunuzun anlaşılmasını sağlayabilirsiniz. Önemli şeylere odaklanın. Farklı şeyler deneyerek farkında olmadığınız özelliklerinizi ve yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz. Sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde normal akışın dışında gelişmeler veya değişiklikler söz konusu olabilir. Ardından Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta. Dolayısıyla, işler istenen hızda ilerlemeyebilir, belirsizlikler, halsizlikler veya isteksizlikler söz konusu olabilir. Yanlış yapmamak için, işlerimizi hallederken daha dikkatli olmamızda fayda vardır. Ancak, unutmayalım Jüpiter'in destekleyici ve fırsatları önümüze taşıyan enerjisinin devrede olduğu günlerdeyiz. Sadece, Merkür gerilemesinin, iletişim, teknolojik araçlardaki sorunlar ve elektrikle ilgili problemleri önümüze taşıyan etkileri geçtiğimiz haftadan beri ve 22 Mayıs'a kadar devrede unutmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karar almakta zorlanabilirsiniz. İletişimle ilgili konularda stresler yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı ani değişiklikler gündeme gelebilir. Aşkta daha keyifli şeyler yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önceden kestiremediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Sabırlı davranmanız gerekebilir.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Konuyu kafanızda iyice canlandırmadan olumlu veya olumsuz peşin hükümlü olmayın.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hayata dair önemli sorumluluklarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Oldukça kadersel etkiler altındasınız. Karşınıza çıkacak olan durumların sizi değiştirmesine izin vermelisiniz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel devinimleriniz ve zihinsel aktiviteleriniz tavan yapmış durumda. Zihninize olumsuz düşünceleri doldurma potansiyeliniz de yüksektir. Kendinize karşı olumlu ve affedici davranmaya özen gösterin. Zihinsel ve bilinçaltı irdelemelerinden çok fiziksel hareketlere ağırlık vermeniz hafta sonunu zinde ve yüksek enerjilerle karşılamanızı sağlayacaktır. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Koç burcunda kalacak. Ay'ın Balık burcundan Koç burcuna geçmesi ile enerjiler gözle görülür biçimde değişmeye başlar. Enerjiniz yükselir, daha dinamik ve dışa dönük hissettiğiniz bir süreç başlar. Duygu dünyanız ve ruh haliniz de bu enerjiden etkilenerek tazelenir, yeni düşünceler fikirler ve hedeflerle dolu olursunuz. Sadece konuşmak değil, eyleme geçme zamanıdır Koç enerjisi. Cesaretle ve hevesle öne atılabilirsiniz. Ay Koç burcundayken atmosfere hız hakimdir. Herkesin içindeki çocuksu, atak, öfkeli, mücadeleci taraf açığa çıkar. Yollarda hızlı şoförlere karşı dikkatli olmalıyız. Tartışmalar kolaylıkla alevlenebilir, insanlar risk almaya daha yatkın olur. İçgüdüsel ve ani kararlar alabilirsiniz. Spor yapmak, rekabet etmek, karşı gelmek, cesaret göstermek istediğiniz konularda destek almak için uygun bir süreçtesiniz. Liderlik etmek, savaş sanatları ile ilgilenmek, askerlikle ilgili konulara eğilmek, fiziksel gücünüzü ve kas gücünüzü artırmak, birgörüşmesinde dinamik ve canlı görünmek isterseniz bu konum sizin için çok uygundur. Çabuk başlangıçlar ve bitişler, hızlı geçişler, konudan konuya atlamalar, sabırsız ve beklemeye tahammülü olmayan ve benlik duygusunun ön planda olduğu kişilerle karşılaşabiliriz.

5 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 11' 59" R
Ay
Akrep
15° 38' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 50"
Venüs
Koç
24° 22' 34"
Mars
Balık
25° 34' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 42' 31"
Satürn
Balık
16° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 02' 33"
Neptün
Balık
28° 44' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 08"
Lilith
Başak
22° 44' 29"
True Node
Koç
15° 36' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>