Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yardımseversin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün, çapkın, tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Romantik partnerinizle özel bir akşam yemeği planlamak isteyebilirsiniz. Bir süredir bir ilişkiniz varsa, bazen heyecan verici tarihlere çıkmanız gerekir! Sadece evde oturmayın, aynı eski rutine yakalanmayın. Bir tiyatro etkinliği veya müzik konseri görmek için gidin. Ya da zarif bir otelde rezervasyon yapın ve birlikte güzel bir akşam geçirin.

Bugün işleri başarabilmek için tam olarak doğru miktarda disipline ve görev bilincine sahipsiniz. Zihniniz berrak olmalı, böylelikle zaman ve kısıtlanma duygunuzun, bulmacaları çözmenize yardımcı olmak için lehinize çalıştığını göreceksiniz. Üstlendiğiniz her işin tamamlanması için size yardımcı olacak güçlü bir iradeniz var.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

İçinde depolanmış büyük miktarda yaratıcı enerji var. Kendine söz verdiğin gibi, bir kısmını çıkarmaya başladın mı? Bu yaratıcı döngü önümüzdeki aya dek sürecek. Bu vakti değerlendirmelisin. Beyninin öteki kısmını değişim için kullanmalısın. Skeç çalış, fırçalarla boyalarla uğraş, kurmaca öykü yaz. Yeter ki bir şeyler üret. Her ne formda olursa olsun, küçük bir yaratı eylemi, beyninde önemli kapılar açacaktır.Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre, arkadaşlar ve ilişkiler ön planda olabilir. Kurduğunuzilişkileri artabilir. Sağlık ve beslenmeyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erken saatlerde çalan telefon ile güne başlıyorsun. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşının senden bir ricası olabilir. Onu kırmak istemediğin için yardım edeceksin. İlişkisi yeni bitmiş bir Boğa burcuysan, duygusal olarak yıprandığını fark edeceksin. Bir süre daha yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorsun.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizdeki kadınlarla olan iletişiminizde bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizin dikkate alınmadığı görmek sizi üzebilir. Konunun neresinde olduğunu belirlemeli, sağlayacağınız katkıları samimi ve yapıcı bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde ilerleme sağlamak için çaba göstereceğiniz zamanlar var. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir. Otorite figürleriyle çatışmaya girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne çıkarmaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutsuz hissetmek yerine elinizde olanla yetinip bir şeyler yapmayı, yaratıcı olmayı ön gören bir dönemden geçmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcı enerjiniz yüksek olabilir ama bunu istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Belki üzerinde çalışacak bir projeniz yok. Aklınıza bazı fikirler gelebilir ama onlarla ne yapacağınızı bilemezsiniz. En iyi yol onları yazmak olabilir. Yazma süreci size kapılar açabilir. 

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da siz de sürekli bir huzursuzluk kaynağı yaratıyor. Sevdiğinize karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız. Bugün ters bir bileşke içindesiniz. 

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün kendinizi ekstra romantik ve şefkatli hissedeceksiniz. Para harcamak söz konusu olduğunda aşırıya kaçmamaya özen gösterin. Aile bireyleriniz ile vakit geçirmek isteyeceksiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişime ihtiyacınız var. Hareketli ve esnek yapınızla yaşantınıza değişik alternatifler getirmek istiyorsunuz. Zincirleme başlattığınız işlerde sorumluluğunuzu arttırmak zorunda kalabilirsiniz. Yollardan beklediğiniz haberlerle ilgili gecikmeler olabilir. Atılımlarınızı hızlandırmak için gereken kişilere ulaşmalısınız.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 12" R
Ay
Boğa
17° 48' 59" R
Merkür
Koç
21° 54' 20"
Venüs
Boğa
10° 38' 56"
Mars
Koç
05° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 47' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 32"
Lilith
Başak
24° 12' 23"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>