Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Lider Yönün Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Yalnızca evde kalıp güzel yemekler yaptığınız veya biraz kestirdiğiniz günler vardır. Ancak, ne yazık ki bugün o günlerden biri değil. Yapacak çok işiniz var. Hatta kendinizi günün sonuna doğru sinirli ya da öfkeli bulabilirsiniz. O zaman anlayacaksınız ki artık dinlenme zamanınız geldi...

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Hızını yavaşlat ve biraz planlama yap. Günün enerjisi, düşüncelerini ve eylemlerini gerçekçi, ayakları yere basar hale getirmene yardım ediyor. Rüzgar tam istediğin güçte seni desteklemiyor olabilir ama yine de bunu avantaja çevirebilirsin. İnsanların davranışlarının altında yatan şüphe ve tereddüt sana bir miktar destek bile olabilir. Yanlış olanı bul ve ele; gerçek olana odaklan.Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkaları hakkında dedikodu yapmak için uygun bir gün değil. (Aslında hiçbir gün, böyle bir şey için uygun değil!) Belki de başkalarının ne dediğini duyabilmek için biraz sesi kısmanız gerekiyordur. Bir fırsatını bulup söz kesmek yerine arkanıza yaslanıp sohbetin gidişarını gözlemlemek yerinde olacaktır. Enerjinizi iç dünyanıza yönlendirin ve sessizce oturun. Bu zamanı meditasyon yapmak ve düşünmek için değerlendirin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir habere kavuşabilir, önemli bir haber alabilirsiniz. Duygulara dair konuşmalar yapılabilir, kendi istek ve taleplerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kontrolcü tarafınızın ortaya çıkabileceği bir gün.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider yönün ortaya çıkıyor. Çalışma arkadaşlarını yönlendiren kişi sen olacaksın. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle maddi konularda yaşayacağın fikir ayrılıkları olabilir. Birbirinizin dikine gitmeniz tartışmaların büyümesine neden olabilir. Rahatlamak için meditasyon yapmayı düşüneceksin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda kararlarınızı duygusal tepkilerinize göre almak isteyebilirsiniz. Her konuya duygusal yaklaşmanız hata olasılığını artıracaktır. Mantığınızı devre dışı bırakmamayı bu konuyla birlikte pratikleştirip artık hayatınızda kalıcı hale getirmelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yenilik yapmak isteyeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Hayalini kurduğunuz konularda hazırlıklar yapmaya başlamak size keyif verecektir. İkili ilişkilerde çatışmalar meydana gelebilir. Sakin tavrınızı korumanız size güç kazandıracaktır.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde her alanda tedbirli ve garantici bir haldesiniz. Hiçbir şeyin size sürpriz olmasını istemiyor ya da izin vermiyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte özellikleve para konularında çok daha hareketli bir döneme giriyorsunuz, işinizi geliştirmek, gelir ve kazançlarınızı artırmak adına bolca yolculuk, ziyaret, görüşme yapabilirsiniz

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün önemli bir ders alacaksınız ve dikkatli olmazsanız en uygunsuz zamanda  zor yoldan bir ders alacaksınız. Buradaki önemli nokta konuşmadan önce durmak, düşünmek ve dinlemektir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde karmaşa içinde olacak fakat emin hareket edeceksiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Finansal konular yüzünden kendinizi strese sokmayın ve olumlu düşünmeye çalışın. Şu sıralar zihinsel sağlığınıza daha fazla önem göstermelisiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgisel gücünüzdeki artış, çevrenizi daha iyi tanımanıza neden olacak. Organizasyonlarda, arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 29' 26" R
Ay
Yay
02° 13' 05"
Merkür
Koç
16° 00' 07"
Venüs
Koç
26° 00' 40"
Mars
Balık
26° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 56"
Satürn
Balık
16° 12' 36"
Uranüs
Boğa
22° 07' 02"
Neptün
Balık
28° 46' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 42"
Lilith
Başak
22° 53' 19"
True Node
Koç
15° 32' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>