Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 50%

Ticari ve finansal çıkarlarınızın yükselmeye devam ettiği bir dönemdesiniz. Bazen her şey bir anda gerçekleşiyor gibi hissedebilirsiniz. Fakat yapabileceğiniz tek şey akışına bırakmak. Sonuçta, şanslı gününüzdesiniz! Arkadaşlık ve sevgi konuları da hızla değişiyor, genelde doğrusu bu olsa da uzun süreli arkadaşlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Metin olun!

Muhtemelen bugün çok zor bazı problem ve görevlerle başa çıkmaya enerjiniz olacaktır. Bugün biraz daha sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz ve kendinizi neredeyse hiç sahip olmadığınız inanılmaz bir miktarda enerjiye sahip bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, özellikle aileniz, bu enerjiyi takip etmekte zorlanabilirler. Başkalarına anlayışlı davranmak önemlidir!

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Sınırlayıcı güçlerle çatışman gerekebilecek bir gün. İçsel olarak, duygularına dair kendine bir huzur alanı yaratmalısın. Sen ve diğerleri arasındaki uzlaşamamayı çözebilecek bir ara bulucu öğe ara. Özgürlük ve bağımsızlık için fırsatlar seni bekliyor. Biraz garip ve geleneksel olmayan yollar arayabilirsin.Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri,ilişkileri gün boyu ön planda olabilir. Birden fazlave sorumluluğunu hallederek gün sonunda rahatlamaya kavuşabilirsiniz. Beslenmede aşırılıklara gitmeye dikkat.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde daha çok vakit geçirmek isteyebilirsin. Rutin temizliğini yaparken kişisel bakımını da aksatmıyorsun. Kendini önemsemek sana iyi hissettiriyor. Harcamalarının artacağı bir gün geçireceksin. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizin için ani kararların günü olabilir. Hayatınıza yön vermek isterken hiç aklınızda olmayan istikamete doğru yol almanız mümkün. Radikal kararlar sonunda mutlaka iyi sonuçlar verir. Ancak siz yine de bu heyecana kapılmadan, titizlikle hareket etmelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kriz yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Yeni heyecanlar yaşayacağınız zamanlar var. Eğitim almak için yeni yolculuklara çıkmaya hazırlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partneriniz gönlünüze girmek için çaba gösterse de yoğun istek ve başarı arzunuzdan onu fark etmeyebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Estetik duyunuz artabilir ve bu sahip olduğunuzu bilmediğiniz sanatsal bir yeteneğin keşfine yol açabilir. Muhtemelen bir çevrimiçi kursa kaydolarak bu yeteneği geliştirmeye karar verebilirsiniz. Bu çok heyecan verici olmalı.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ünlü dolunay geldi çattı! İkili ilişkiler, ortaklıklar, beraber hareket edilecek her türlü konuda şaşırtıcı kararlar, anlık fikir değişiklikleri söz konusu olabilir. Bazılarını ilişki içinde sizi rahatsız eden durumları çok daha net görebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. İçinizde ne yaşıyorsanız dışarı aksettirirken başardıklarınızla ve yaptıklarınızla da dikkat çekici olabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizde sizden hoşlanan insanlar ve bugün onlara bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. Başarıya giden yolda karşınıza engeller ve zorlular çıkabilir. İçinizde bir boşluk var ve bunun ne olduğunu bilmiyorsunuz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin, başkalarının yanında size karşı özensiz davrandığını düşünerek, gitgide ondan uzaklaşıyorsunuz. İşinizle ilgili sıkıntılarınız uykularınızı kaçırıyor. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız. Maddi alandaki kararları yalnız başınıza almanız, sorumlulukların tamamen sizin üstünüze kalmasına neden oluyor. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 52' 03" R
Ay
Aslan
28° 01' 18"
Merkür
Koç
18° 02' 35"
Venüs
Koç
16° 22' 11"
Mars
Balık
20° 33' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 13' 04"
Satürn
Balık
15° 27' 30"
Uranüs
Boğa
21° 40' 60"
Neptün
Balık
28° 31' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
19° 58' 30"
Lilith
Başak
22° 01' 17"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 18/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>