Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hayatındaki İnsanlara Değer Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün öğretmencilik oynayabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar rehberliğe ihtiyaç duyabilir veya belki çocuğunuz ödevleri konusunda sizden yardım isteyebilir. Ya dayerinizdeki bir meslektaşınız zor bir projeye ayak uydurmada zorlanıyor olabilir. Akıl hocası olmaya gönüllüyseniz, bu kalbinizi iyi hissettirecek! Harika bir yol gösterici olabilirsiniz.

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Bazen duygularının fişini çekebiliyorsun, acı verici durumların üzerini örtüp çözümler üretmekten kaçıyorsun. Kendini bu şekilde koruyarak, keşif içerikli bir ilişkiyi kaçırıyorsun. Şu anda, sana karmaşık duygular yaşatan biri hayatında bulunuyor olabilir. Aranızdaki bağlantıyı kontrol edemediğini hissettiğin için bu durum sinir bozucu olsa da, olayı biraz irdelemekten çekinmemelisin. Bu kişiyle harika bir arkadaşlık; belki de bir romantizm geliştirebilirsin!Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ani ve beklenmedik değişiklikler olabilir. Kendi sınırlarınızı aşabilir, alışkanlıklarınızın dışına çıkabilir, bazı ilkler yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilin ile baş başa kalmak isteyebilirsin. Duygusal anlamda ona daha çok değer vermen problemleri ortadan kaldırıyor. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları sana anlatmak isteyebilir. Ayın son günlerinde estetik konusu gündemine gelebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Üzerinizde hissettiğiniz anlamsız baskı baş ağrısına yol açabilir. Bazı şeylerin yolunda gitmediğini düşünüyorsanız bunlar için bir şeyler yapmak yerine öncelikle sorunun ne olduğuna odaklanmaya çalışın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi cesaretli hissedebilirsiniz. Çalışmalarınızı toparlamak içinde en uygun saatler. Gün ortasında işlerde yavaşlamalar görülebilir. Beklemede kalan işler yorucu bir hal alabilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı olmanızda fayda var. Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda istikrarlı bir gidişat istiyorsanız öncelikle mevcut problemleri kabul etmeli ve düzeltmek için aksiyon almalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal olsanız da olmasanız da müzik, resim, yazı veya diğer yaratıcı projeler için çalışmak size iyi gelebilir. Fikirlerinizi yazın. Kesinlikle daha sonra onlardan yararlanmak isteyeceksiniz. Bu fikirlerden en az biri, bir ortakla yeni bir ticari girişim içerebilir. Not alın ve araştırmanızı yapın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor; partnerinizle olan ilişkinize farklı ve yeni bir renk veriyor.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdekileri abartma eğilimine girmekten özenle kaçınmanız gereken bir gün olacaktır. Etrafınızdaki kişileri olduklarından daha büyük ve kudretli görebilir, altından kalkamayacakları şeyleri yapmalarını bekleyebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiye açılmak için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. Çalışma hayatınızda ortaya harikalar çıkarıyorsunuz ve kendinizle gurur duymalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar için endişelenmemelisiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkiler açısından çalkantılı bir günde olabilirsiniz. Sabırlı davranmanızı gerektiren şartlar söz konusu olabilir, zira karşınızdaki kişiyle aranızdaki dengeyi bulabilmek için çaba göstermeniz gerekebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 51"
Ay
Akrep
24° 37' 59"
Merkür
Koç
26° 27' 42"
Venüs
Balık
21° 37' 51"
Mars
Balık
04° 59' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 55"
Satürn
Balık
13° 18' 13"
Uranüs
Boğa
20° 39' 46"
Neptün
Balık
27° 48' 34"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 40"
Lilith
Başak
19° 47' 55"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>