Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Planların Erteleniyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Partnerinizin etkin, bağımsız kişiliğinin sizi savunduğunuz kadar hoşnut ettiğinden emin değil gibisiniz. Arada bir karşılaştığınız bazı çözümsüzlükleriniz karşısında aradığınız yanıtlar var.

Bugünlerdeki rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılarınızın temelinde yetenekleriniz ve yaratıcılığınız ön planda. Ama işe bağlılıkla desteklenmesi gerekiyor.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık, bazı önlemlerde gecikmemeniz gerekiyor. Sonradan aklınıza gelen ödemelerinizin kötü sürprizler olarak ortaya çıkmasını artık engellemelisiniz.

Kendinize duyduğunuz güven, bazı özel durumlarda, almaya çalıştığınız sonuçları güçleştiriyor. Özgüveninizi aşırılıklardan korumanız birtakım becerilerinizi daha da netleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde medyatik, akademik konular ve seyahatler gündeminizde olabilir. Fikirleriniz ve sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda dengeyle hareket etmelisiniz. Abartılı harcamalar yapmak veya harcama yapmaktan fazlaca kaçınmak finansal dengenizin enerjisini bozabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir çalışmayan bir Boğa burcuysan, boş vaktinde CV’ni güncelleyeceksin. Maddi konular yüzünden planlarını erteliyor olmak canını sıkıyor. Kardeşi olan bir Boğa burcuysan, kardeşinin daha fazla sorumluluk alması adına konuşmalar yapacaksın. Ona güvendiğini hissettireceksin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle ilgili olumsuz düşüncelere sahip kişilerden haksız eleştiri alabilirsiniz. Kendinizi açıklama isteği duymadan önce gerçek planlarını anlamaya odaklanmalısınız. İyi niyetten şüphe ettiğiniz bir durumun oluşması halinde tavrınızı ve kelimelerinizi aleyhinize işlemeyecek türden seçmeniz faydanıza olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, uzaklarla ilgili bir konuyu yeniden gündeme getirebilir. Hassasiyetlerinizi daha çok anlatabilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kurduğunuz yanlış dostluk ya da ilişkiler bir takım pişmanlıklara girmenize neden olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay, yakın çevre, kardeşler, komşular, akrabalar ve görüşmelerinizle ilgili problemler yaratabilecek etkiler yaratırken, bir nevi güven testinden geçecek, yanınızda kimlerin olması gerektiğine daha net karar vereceksiniz. Bekar olanlarınız için yeni görüşmelere sebebiyet verecek olan dolunay zamanında ilişkisi olanların, hayal kırıklığına uğramamak için beklentilerini yüksek tutmaması önemlidir. Partnerinize güvenmeye, inanmaya ve onun davranışlarını sorgulamadan, anlamaya çalışmaya şimdi daha fazla ihtiyacınız olacak.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak bunalmış hissetme riskiniz var. Endişelenmeyin, her şey yoluna girecek. Biraz derin nefes alın ve bazı şeyleri önceliklendirerek organize edin. Sürekli ve sistematik bir şekilde yükümlülüklerinizi yerine getirebileceğinizi göreceksiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyorsunuz ama bazen doğru tercih olmayabilir. Çok derin düşünen, konuları detaylı inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı ve doğru yolu bulmalısınız  

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunuz ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Bugün yakın bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Günlük rutininizden çok sıkıldınız ve hayatınıza eğlenceli bir şeyler eklemek istiyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda gerekli desteği alıyor ve ele aldığınız konuları düşünceleriniz doğrultusunda gerçekleştiriyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Dar kalıplar içinde çalışmayı sevmiyorsunuz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 01' 47"
Ay
Akrep
22° 44' 35"
Merkür
Koç
26° 23' 39"
Venüs
Balık
21° 26' 31"
Mars
Balık
04° 51' 55"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 58"
Satürn
Balık
13° 17' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 20"
Neptün
Balık
27° 48' 13"
Plüton
Kova
01° 49' 26"
Chiron
Koç
18° 47' 08"
Lilith
Başak
19° 46' 54"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>