Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yapacaklarını Düşünüyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Gururunuzun incinmesine izin vermek kolaydır ve bugün birinin söylediği bir şeye maruz kalabilirsiniz. Endişelenmeyin, kimse sizi aslında dışlamadı ve size hakaret etmek istemedi. Bu durumdaki enerji yoğun iletişim yollarından biri ve bu sebeple küçük kaygılar üzerinde savaşmak kolay olabilir. Hayatınızdaki insanlar hakkında daha neşeli ve iyimser olmaya çalışın ve daha barışçıl diyaloglar kurmaya çalışın.

"Sabotaj" teşhisiniz çok doğru. Bunun kaynağı, özellikle finansal istikrarla ilgili devamlı ve çok önemli olan güvenlik ihtiyacınız. Kar elde etme konusunda fazla mı kaygılısınız? Ya da, bilinçsizce ölümcül hatalara sebep olduğunuz planlarınızı ilerletme konusunda çok mu endişelisiniz? Daha fazla sabırlı olmaya çalışın ve şunu unutmayın: Hayattaki en güzel şeyler bedavadır...

Kendine yepyeni bir hedef koyabilirsin. Günün enerjisi seni bir miktar içe dönük yapabilir. Gerçekten başarmak istediğin şeylere yoğunlaşabilirsin. Motosiklet kullanmak ya da skydiving yapmak için her zaman öğrenmek istediğin şeyler mevcutsa, belki de artık öğrenmenin vakti gelmiştir. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşamak yerine artık harekete geç. Hayallerini asla bırakma!Başkalarının ihtiyaçlarına ve hislerine duyarlılığınız nedeniyle karışmak istemediğiniz bir dramın içine çekilip zorlu bir ikilem yaşayabilirsiniz. Bunun sonucu olarak ne yapılması gerektiğine dair kafanız karışabilir. Kendi gereksinimlerinizi karşılamak ve başka insanlarınkini düşünmek arasında dengeyi bulmalısınız. Bir kere bir karara vardınız mı bundan kuşkunuz olmadığını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemelerinizi gerçekleştirebilir, uzun vadeli bir borcu kapatabilir veya uzun vadeli bir harcama planına dahil olabilirsiniz. Güvende olma isteğiniz artarken, bildiğiniz yolda ilerlemek ve bildiğinizi okumak isteyeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Boğa burcuysan, evinde çalışma alanında düzenlemeler yapman gerekebilir. Bu konuda yapabileceklerini düşünüyorsun. Hayatında değerlendirmen gereken fırsatlar karşına gelebilir. Aile içerisinde çözümlenememiş miras konuları konuşulabilir. Miden ile ilgili sindirim problemleri yaşayabilirsin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde beklemediğiniz aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Çözümü ararken yardım almalısınız. Bu sayede hem aranızdaki istişareyi güçlendirmiş hem de sorumluluğu paylaşmış olacaksınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı konularla ilgilenmek durumunda kalacağınız zamanlar olabilir. Endişe duyduğunuz konulara yüzleşebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Parasal olarak yenilenmeye gidebilirsiniz. Akşam saatlerinde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki gençlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza birisinin girmesi ve size güzellikleri yaşatması olası ancak yine de sorumluluklarınızı da bir kenara bırakmayıp onları hatırlamaya özen gösterin.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece kendiniz olarak, şanslı ve yardımsever insanları otomatik olarak yanınıza çekeceksiniz. Bugün yeni bir ilişki doğacak - sizin için son derece faydalı olacak bir ilişki. Bu ilişkinin size çok iyi geleceği kesin.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemeyişiniz, bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişiler de hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışmalı, doğru yolu bulmalısınız  

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların da bazı sürprizleri olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizi hareketlendirecek eğlenceli bir şeyler yapın. Eğitiminize yatırım yapmak her zaman iyi bir fikirdir. Bazen ailenizin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz ve kendinizi yalnız hissediyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 36" R
Ay
Akrep
25° 08' 46"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 19' 04"
Mars
Balık
26° 09' 59"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 07"
Satürn
Balık
16° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 05' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 46"
Lilith
Başak
22° 49' 34"
True Node
Koç
15° 34' 35"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>