Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Alacak Verecek Konuları Gündemde Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Biraz kafanız karışmış olabilir. Bu durumda derin bir nefes alın ve yavaşlayın. Çılgına dönmeniz size hiçbir şey kazandırmaz. Kalbiniz ve aklınız her yönde çalışıyor, bu yüzden sakinleşmek için elinizden geleni yapın. Özel bir çözüm bulmanız gerektiğini düşünmeyin. İşleri zorlaştırmak sadece sizi sinirlenmenize ve zamanınızın boşa gitmesini sağlar.

Bugün yaşamınızda genel olarak toplumdaki konumunuzla ilgili bazı gerilimler yaşanması muhtemeldir. Bu durum müşterek hayatınızdaki gelişmelere karşılık kendi kişisel yaşamınızdaki gelişmelerden kaynaklanan konulara yaklaşmanızdan kaynaklanabilir. Hayatınızın bu iki yönünün dengede olduğundan emin olun. Sizi heyecanlandıracak beklenmedik şeyler bir anda ortaya çıkabilir.

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Kaçamayacağın bir zihniyetin içine sıkışmış olabilirsin. Kökleri günümüzün gerçekliği yerine geçmişin fantezisine gömülü fikirleri temel alarak eyleme geçmemeye çalış. Duyguların senle oyun oynuyor olabilir, ayrıca kaderini gerçekleştirmek yerine daha çok egonu besleyen bir hayale kapıldığını fark edebilirsin. Motivasyonlarını sorgula. Enerjini başka yerlere yöneltmenin daha iyi olabileceğini görebilirsin.Akıntıya kürek çekerek gitmek istediğiniz yere kısa sürede varamazsınız. Gözlerde yenilgi izleri ararken bu sözü hatırlayın. Olaylara yaklaşımınız her şeyden önde gelir. Bugün, ilerleme ihtimalinizin önünde duygusal sorunlarınızın durduğunu fark edeceksiniz. İantçı tavrınızın, gelişmeleri engelleyen bir duvara dönüşmesine izin vermeyin. Bir sorunu çözmenin birden fazla yolu olduğunu, yalnızca sizinkinin doğru ve geçerli olmadığını unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Ay tutulması gerçekleşiyor. Gün içinde önemli bir haber alabilir alabilir, şaşırtıcı bir telefon/mesaj alma durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. İlahi adalet, yasal konular, vicdan ve eşitlik konuları gündeminizde olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor, sabit fikirli olmak yerine çok yönlü düşünebilmeyi öğrenebilirsin. İşlerinin yoğunlaştığı bir dönemde bu düşünce tarzı işine yarayabilir. Alacak verecek konuları gündemine gelebilir. Vaktinde yaptığın ödemeler ticari hayatında itibarının artmasına zemin hazırlıyor. Saygınlığın sağladığı özgüveni faydalı işlere yönlendirmekte sorun yaşayabilirsin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşler veya yakın çevre dostluklarınızla olan diyaloglarınızın önem kazanacağı, iletişim trafiğinizin artabileceği bugün geneline karşı kurduğunuz cümleler de daha dikkatli olmalısınız. Araç arızası ya da evinizde herhangi bir şeyin yapılması gerekebilir. Yakın çevrenizdeki ilişkilerinizi değerlendireceğiniz ve küslüklerinizi tamamen ortadan kaldıracağınız daha keyifli bir süreç başlıyor. Haklılığınız anlaşılacaktır. 

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma olaylara ve insanlara bakış açınızda yeni bir muhasebe yapabileceğinizi anlatmakta.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde doğru kişinin hayatınızda olmamasının yarattığı boşluk, ya da aile ilişkilerinin istediğiniz gibi gitmemesi durumundan kaynaklı olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkinizin yolunda gitmesi ve partnerinizin size çok fazla değer vermesi sizi çok mutlu ediyor. Çok yakın bir zamanda ilişkinizi daha ciddi bir hal alabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Önümüzdeki dönemde yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır.Devam eden eğitimleriniz bu dönemde sonuçlanabilir. Uzun süredir haber almadığınız kişilerden haber alabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşık olmak, karşınızdaki kişiyi anlayabilmek ve kalbini bilmektir. Gerçekçilik ve kötümserlik arasında ayrım yapın, kendinizi doğallığınızdan asla mahrum bırakmayın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen Ay tutulması uluslararası, akademik, medyatik konularda önemli farkındalıklar, değerlendirmeler ve kararları beraberinde getirebilir. Uzaklarda, şehir veya yurt dışında birfırsatı, imkânı gündeminize gelebilir.

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 16' 18" R
Ay
Koç
21° 24' 33" R
Merkür
Koç
20° 24' 44"
Venüs
Boğa
08° 25' 31"
Mars
Koç
04° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 22' 08"
Satürn
Balık
17° 05' 12"
Uranüs
Boğa
22° 41' 37"
Neptün
Balık
29° 05' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 38"
Lilith
Başak
24° 00' 22"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>