Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal ağırlığın hangi tarafta olduğunu iyi saptamanız gerekiyor. Alışkınlığa dönüşmüş olanla, neler getireceği belli olmayanın arasındasınız. Bu saptamayı içinizdeki heyecana bir ömür biçerek yapmanız yararlı olacak.

Yeteneklisiniz. Bunları arzuladığınız ölçülerde kullanabilme fırsatı bugünlerde çıkabilir. Birtakım gelişmelere müdahaleden artık vazgeçme kararınız, çok yerinde bir karar olarak görünüyor.

Para konularında sözlü olarak pek kabul görmeyen ilkeleriniz var. Ama birçok insan tarafından içini çin imreniliyorsunuz. Paylaşmacısınız. Ama insanların destek ihtiyaçlarını mutlaka dile getirmeleri gerekiyor.

Kimi düşünceleriniz bir ölçüde ütopik görülebilir. tartışılabilir biçimde sunmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi anlaştığınız kişilerle, yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir. Bugünler derin özlemleri giderme günleriniz. Bu özlemlerde, kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var.

6 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 6 Mayıs saat 22:30 da, burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, size çekicilik, yakışıklılık, başkaları üzerinde etkili olma, yapmak istediklerinizi kafanızın içinde tekrar gözden geçirerek duruma bakma yönünde olumludur. Bu yıl ki Yeniay, burcunuzdaki Merkür geri hareketine denk geldiği için, tabii ki en başta girişim, yenilikler, mevcut durumunuza açıklık getirecek gelişmeler anlamında biraz sabırlı olmayı gerektiriyor. Yeniayın görünümleri önümüzdeki iki haftalık dönemdeki gelişmelere, Yeniayın getirileri ve dikkate alınacak yönlerini anlamamızda rehberlik edicidir. Ay-Venüs kavuşumu bu Yeniayda, ilişkiniz, dış dünya ile temaslarınız ve ilerisi adına verilecek kararları gayet düzgün bir şekilde ele alacağınızın işaretçisidir. Karşınıza bir fırsat çıksa veya biriyle karşılaşsanız, enine boyuna incelersiniz. Sabırlı bir şekilde durumu ele alırsınız. Nisan ayı başında verilen kararlar, başlanan işler veya gelişmeler bu Yeniayda olumlu yönde seyreder. Ay-Neptün görünümü, ilerisi adına umutlanmanızı, başkalarıyla ilişkinizi güçlendirmenizi, sevgi, merhamet gibi güzel duyguları gönlünüzde hissetmenizi sağlar. Ay-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızda samimiyet, iyi niyet, seçicilik, estetik, seçicilik, sorumluluk duygusunu yükseltir. Her şeyin güzel olacağına dair umudunuz yükselir. Ay-Pluto görünümü, tecrübeli, kendinize güvenli bir şekilde isteklerinizi ifade etmenizde yardımcıdır. Yorumunuzun ilk girişinde söz ettiğim Merkür geri hareketini unutmayalım. Yeniayın görünümleri olumludur. Sadece biraz tedbirli olmayı, güvenilirliği, sağlamlığı merkez alırsak, gayet olumlu yönde bu Yeniayı değerlendiririz. Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

6 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz. Özellikle, sınırlarınızı aşan gücünüzün temposundan başınız dönebilir. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Fakat bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Bu olumlu enerjinizi verimli şekilde kullanmalı ve kar etmenin yollarını bulmalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde olumlu olaylar yaşanabilir. Çevrenizde sizin kadar iyi hissetmeyen kişiler varsa, bu kişiler için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Boğa burcunda meydana gelecek Yeni Ay(+/- 15 gün), kısıtlandığımız veya köşeye sıkıştığımız konuların üstesinden gelmemizi sağlayacak olanakları önümüze taşıyabilir veya görmemizi sağlayabilir. Bu sayede maddi, manevi, kişisel veya ruhsal anlamda ilerlememiz kolaylaşabilir. Yeni Ay'ın Boğa'da olması, parasal konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, toprağa, istikrara, güvenliğe veya gayrimenkul başlıklı konulara yönelik yeniliklerin ön plana çıkacağı bir süreci akla getiriyor. Kişisel zevkler, sahip olduğumuz değerler, sanat, doğa, toprakla ilgili konular veya sevdiklerimizle ilgili başlıklarda somut ve kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz, ama bu kadar çok gezegenin geri harekette olduğunu düşünürsek yeni başlangıçlar yapmak için Haziran sonunu beklemek daha doğru olacaktır. Mayıs doğumlu Boğa'lar başta olmak üzere, Ocak doğumlu Oğlak ve Eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık, olumlu ve keyifli günler. Ancak, her burç olumlu gelişmelerden nasibini alıyor olacak merak etmeyin. İyi değerlendirmemiz gereken bir süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı durumlar arasında seçim yapmanız gerekebilir. İlgilendiğiniz konularda yeni başlangıçlar olabilir. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde enerjiniz yüksek olabilir. Verdiğiniz kararları yoluna koymak isteyebilirsiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi aşan konulara fazla dalmayın. Eleştirilerin hedefinde olabilirsiniz. Çalışmayı seviyorsunuz ve hava grubundan burçlarla mükemmellikler yaratıyorsunuz (İkizler, Terazi, Kova). Uzun zamandır beklediğiniz aşk yakında kapınızı çalacak.

6 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, kişisel hayatınızdaki girişimleri destekleyebilir. Önceden konuştuğunuz işleri tamamlayabilir, önceden iletişim halinde bulunduğunuz insanlarla kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar enerjiniz bir parça düşük olabilir. Kendi içinize kapanma ve zihinsel fenomenlerinizi tartıp, düşünme durumunda kalabilirsiniz. Ancak akşam saatleri Ay sizin burcunuza girip ilerleyeceği için bedensel enerjiniz artacak. Masaj terapisi yaptırabilirsiniz. Bedeninizi ve ruhunuzu canlı, huzurlu tutacak aktivitelere yönelmelisiniz.Genel olarak ise; bugün Ay 06:18'de boşlukta kalacak ve 19:11'de Boğa burcuna geçiş yapacak. Hareketli, dinamik,bitirici, enerjik olabileceğiniz bir gün. Bugün aklınıza esen spontane kararlar alabilirsiniz. Hızlı ve aceleci davranabilirsiniz. Ay Koç burcundayken beklemekten hoşlanmayız.Ay sabah saatlerinde Uranüs ile kavuşum yapacak. Sabırsızlık gösterebilir, kolay öfkelenebilir, trafikte huzursuzlanabilir, acele ve yetişme telaşı nedeniyle sakarlıklar yapabilirsiniz. Çok zamanınız olmadığını düşünerek pratik kestirme yollardan işleri halletmek isteyebilirsiniz. Çabuk bir şeyler atıştırarak güne başlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

6 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 05' 19" R
Ay
Başak
12° 48' 07"
Merkür
Koç
17° 23' 52"
Venüs
Koç
17° 54' 41"
Mars
Balık
21° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 11"
Satürn
Balık
15° 34' 56"
Uranüs
Boğa
21° 45' 06"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 53"
Lilith
Başak
22° 09' 36"
True Node
Koç
15° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>