Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yeni Fikirlere Yaklaşımın Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Sevgiliniz bugün bir kariyeri hakkında bazı harika haberler almış olabilir ve bunu kutlamak için sizi dışarı çıkarmak isteyebilir. O halde başka ne işin olursa olsun gidin! Sevgiliniz harika bir ruh hali içinde, harika görünüyor, aynı zamanda çok tutkulu ve seksi hissediyor. Unutamayacağınız bir gece istiyorsanız, bu fırsatı geri tepmeyin. Ayrıca çok iyi göründüğünüzden de emin olun!

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Boğa doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevre, arkadaşlar ve ilişkiler ön planda olabilir. Kurduğunuzilişkileri artabilir. Sağlık ve beslenmeyle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konular gündemine geliyor. Bugünü kendine ayırmak istiyorsun. Ev işleriyle ilgileneceğin bugünde evin dekorasyonunu değiştirmek için internet sitelerinde geziniyorsun. Farklı fikirlere yaklaşımın değişeceği bugünde, yeni tarzlar oluşturabilirsin. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyet artabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş alacaklarınızı tahsil ediyorsunuz. Beklediğiniz paranın geri dönmesi ekonomik olarak önünüzü görmenizi kolaylaştıracaktır. Planlarınızı uygulamaya koymaya başlarken bu durumu bir daha yaşamamak için, insanlara olacağınız desteğin sizi olumsuz olarak etkilemeyecek şekilde düzenlemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda alacağınız desteklerle sorumlu olduğunuz konuları daha iyi yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Bu konuda çevrenizle düşüncelerinizi paylaşmak iyi gelecek. Mesleki gruplar içinde görev alacağınız zamanlar olabilir. İşlerinize yoğunlaşmanız gereken zamanlardasınız. Oldukça verimlisiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özelliklekonulunda verdiğiniz mesajlar tam anlamı ile istediğiniz yere ulaşamayabilir. Tartışmalara dikkat.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Telefonunuzla ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Belki de bugün evde  başka şeylerle ilgilenip teknolojinden uzak durmak en iyisi olabilir. Uzaktaki birinden gelen bir aramayı kaçırabilirsiniz, ancak o kişi size daha sonra ulaşmaya çalışacaktır. Rahatlayın, kendinize biraz çay yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Ara sıra biraz sessizlik sizin için iyidir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aranızda tartışmalar, kavgalar eksik olmasa da, yakın çevreniz tarafından birlikteliğiniz takdirle izleniyor. Her ikinizin de eleştiriye gelemeyen yönünüz olmasa, geciken bazı konular çok daha hızlı bir şekilde sonuçlanacak.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün karşınıza büyüleyici bir partner adayı çıkabilir. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, bazı planlamalar yapmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki insanlara çok iyi geliyorsunuz ve pozitif enerjiler saçıyorsunuz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde bencilce davranışlarınız nedeniyle, kendi istekleriniz doğrultusunda partnerinize baskı yapacaksınız. Bu şekilde fevri davranışlarınızla, ilişkinizi zorlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 00' 50" R
Ay
Başak
11° 54' 03"
Merkür
Koç
17° 26' 03"
Venüs
Koç
17° 49' 02"
Mars
Balık
21° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 08"
Satürn
Balık
15° 34' 29"
Uranüs
Boğa
21° 44' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 47"
Chiron
Koç
20° 02' 37"
Lilith
Başak
22° 09' 05"
True Node
Koç
15° 36' 54"
Son Güncelleme : 19/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>