Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ortak dostlardan yapıcı uyarılar gelebilir. Size bir şeyler ispat etme çabasından duyduğunuz gizli ve riskli haz, kısa sürede itici ve sevimsiz değerlendirmelere dönüşebilir.

Kendinizi beğeniyorsunuz. İş hayatına özgü becerileriniz var. İşin ritminin gerisinde kaldığınız durumlarda, bu beğeniyi en aza indirmeniz yararlı olabilir. Birkaç günlükyolculuğundan biraz kafa karışıklığı ile dönebilirsiniz.

Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor. Çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

Zamana yaydığınız bazı çözümsüzlükler, beklenmedik yeni gelişmelerle bir anda ivedilik gerektirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde beklenmedik sürpriz gelişmeler, çekindiğiniz konularda cesaretlenmenizi sağlayabilir. Uzun zamandır çözümsüz görüp üstüne gitmediğiniz bir problemde, belirsizliklerin iletişim yoluyla kolayca netleştiğini göreceksiniz. Bazı planlarınızdaki değişikliklerin, son zamanlarda ısrarla sürdürdüğünüz çekingenlikle ilgisi var.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 01:58  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, değerleriniz, aşk, çocuklarınız, ekmeğiniz, inandığınız olgular kıymetlenir. Geleceğe taşınmayan hiçbir şeyi hayatınızda istemezsiniz. Güven vermesi, uzun ömürlü olmasına dikkat edersiniz. Saat 05:11-19:35 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyetiniz yükselir. Arzu ettiğiniz şekilde hareket edememek biraz rahatsız edicidir. Saat 10:17 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Saat 16:03 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm, hedeflerinizi, ideallerinizi gerçekleştirme yönünde gayet arzulu olduğunuzu gösteriyor. Böyle bir etki altında kişi, güçlü ve etkin biri olmak isteğiyle doludur. Hem sosyal hayatta sevilen, elde tutulan biri olmak istiyor hem de konusunda deneyim sahibi, herkesin danıştığı biri olmak niyetinde. İşte bu enerji eğitimdenbaşvurularına, genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde ve dış dünyada sizi güçlendiriyor, dayanıklı hale getiriyor. Saat 19:35  itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. Her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi  insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak maddi ve manevi anlamda güçlenmek isteriz. İşlerimizi olumlu şekilde halledebilmemiz dileğimle,

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz. Harcamalarınızda fazla esnek davranıyorsunuz.. Risklere karşı temkinli olmanız gerekiyor.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, kendinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Bu olumlu enerjinizi verimli şekilde kullanmalı ve kar etmenin yollarını bulmalısınız. Ortaklık isteyen veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde olumlu olaylar yaşanabilir. Çevrenizde sizin kadar iyi hissetmeyen kişiler varsa, bu kişiler için bir şeyler yapmak size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Boğa burcunda meydana gelecek Yeni Ay(+/- 15 gün), kısıtlandığımız veya köşeye sıkıştığımız konuların üstesinden gelmemizi sağlayacak olanakları önümüze taşıyabilir veya görmemizi sağlayabilir. Bu sayede maddi, manevi, kişisel veya ruhsal anlamda ilerlememiz kolaylaşabilir. Yeni Ay'ın Boğa'da olması, parasal konular, masraflar, alacak verecek meseleleri, toprağa, istikrara, güvenliğe veya gayrimenkul başlıklı konulara yönelik yeniliklerin ön plana çıkacağı bir süreci akla getiriyor. Kişisel zevkler, sahip olduğumuz değerler, sanat, doğa, toprakla ilgili konular veya sevdiklerimizle ilgili başlıklarda somut ve kalıcı adımlar atmak isteyebiliriz, ama bu kadar çok gezegenin geri harekette olduğunu düşünürsek yeni başlangıçlar yapmak için Haziran sonunu beklemek daha doğru olacaktır. Mayıs doğumlu Boğa'lar başta olmak üzere, Ocak doğumlu Oğlak ve Eylül doğumlu Başak burçları için fırsatlara ve çeşitli olanaklara açık, olumlu ve keyifli günler. Ancak, her burç olumlu gelişmelerden nasibini alıyor olacak merak etmeyin. İyi değerlendirmemiz gereken bir süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, kendi kişisel konularınızla daha çok ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde yeni adımlar ve başlangıçlar gündeme geliyor.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ tanışacağınız kişilerden etkileneceğiniz bir gün. Aşkta sürprizler söz konusu. Yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli nsanlardan hayatınız adına güzel destekler alabilirsiniz. Kendinizi yapılandırdığınız bu dönemde maddi konulardaki ufak tefek zorlanmaları çok fazla kafanıza takmayın.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son bir ay içerisinde tasarladığınız hedeflerinizin ve kararlarınızın artık olgunlaşması için bu Yeni Ay’ın enerjilerinden faydalanabilirsiniz. Tüm bu kararlarınızın, tasarlanmış hedeflerinizin geliştirilmesi ve olgun hale getirilmesi için ihtiyacınız olan eksikleri tamamlamalısınız. Maddiyatla ilgili kararlarınızı yürürlüğe sokabilirsiniz.Genel olarak ise; Boğa burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile birlikte, Koç burcunda başlattığımız ne varsa o konu üzerinde somut, gerçekçi ve maddi konuları da işin içine katarak geleceğimizi planlayacağımız bir sürece giriyoruz. Koç burcunun o atılgan, yerinde duramaz, direkt ve saldırgan enerjisi, biraz olsun yumuşamaya başlayacak. Daha sakin olacak ve adımlarımızı daha dikkatli ve temkinli atmaya çalışacağız.Bu Yeni Ay maddi planlarımızın, bütçemizin, projelerimizin dayanacağı maddi koşulları gözden geçirmemiz için güzel bir fırsat olacak. Temel anlamda; güvenlik arayışı içinde olacağız ve kendimizi bazen karmaşa içinden çıkma ve rahat ettiğimiz alanlara kaçma eğilimini içinde hissedeceğiz. Kısacası Boğa burcunun tembelliğe yatkın ve rahatına düşkün doğası biraz durup, yorgunluk atmak isteyeceğimiz bir ruh hali yaratabilir. Bu Ay dengeli ve tutarlı davranmamız gerektiğini hissedeceğiz. Bunu başarabilmek için gerekli olan enerjiler de gökyüzünde mevcut.Güneş ve Ay'ın Boğa burcunda bir araya geldiği bu Yeni Ay döneminde, maddi ve manevi anlamda değer verdiklerimizin neler olduğunu tekrar gözden geçirip sahip olduklarımızın varlığından mutlu olmayı denemeliyiz. Bir sonraki Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay'a kadar maddi hırslara kapılmadan, katı bir tutum takınmadan, benliğimizi bencillikten arındırıp, tutkularımızın kontrolden çıkmasına engel olmalıyız. Bunu başarırsak Dolunay döneminde maddi kaynaklardan, maddi paylaşımlarımızdan ve duygusal bağlarımızdan kaynaklanan negatif deneyimler yaşamaktan kaçınır ve bilincimizde açılacak farkındalık kapısını olumlu bir ruh hali ile açabiliriz.

7 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 52" R
Ay
Yay
05° 59' 60"
Merkür
Koç
16° 01' 23"
Venüs
Koç
26° 22' 45"
Mars
Balık
26° 49' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 06"
Satürn
Balık
16° 14' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 03"
Neptün
Balık
28° 47' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 44"
Lilith
Başak
22° 55' 18"
True Node
Koç
15° 31' 55"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>