Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şaşırabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün aile ile vakit geçirmek için iyi bir gün. Yalnız yaşıyorsanız, bugün ailenizi veya kardeşlerinizi ziyaret edin. Şu an sevdiklerinizle iletişim kurarsanız daha enerjik ve beslenmiş hissedebilirsiniz. Eğer kendi aileniz varsa, bugün birlikte yapabileceğiniz eğlenceli bir şeyler bulmaya çalışın. Çocuklarla oynarken ya da eşinizle vakit geçirirken stresinizi atacak ve kendizi şarj edeceksiniz.

Bugün “iş çok ve oyun yok" modunda olabilirsiniz. Kariyerinizde mükemmel olmak arzunuz, güçlü olacak. Bugün parlamak için sıra dışı bir şansın olabilir. Belki akranlarınızdan önce bir sunum yapacaksınız. Bir proje veya teklif hakkında konuştukça bilginizden etkilenebilirler. Ya da bir müşteri ile önemli bir tartışmanız olabilir. Sizin hakkındaki olumlu düşünceleri, sizin için yeni fırsatlar yaratabilir.

Bugün aklınıza yeni ve heyecan verici birstratejisi gelebilir. Eğer bir işletmenin sahibiyseniz, yeni bir piyasa planı icat edebilirsiniz. Aklınızdan geçen ilhamlara kulak verin. Önemli bir şeyin peşinde olabilirsiniz. Yatırım alanında, stok ve bonolardaki hızlı dolaşıma dikkat edin. Değerleri bir anda yükseltecek heyecan verici bir artış yaşanabilir. Bu nedenle, para kazanma konusunda çekimser davranmayın!

Kendini ifade etmek için farklı bir araç bulabilirsin. Yaratıcı bir aktiviteyle eğlenceli bir deneyim gerçekleştirebilirsin. Mesela bir kısa hikaye ya da şiir serisi yazabilirsin. Ya da piyanoda küçük besteler yapabilirsin. Hatta şarkı söyleyebilir; stand up komedisi bile yapabilirsin! Yaratıcı ilham perilerinbaşında. Onlara kulak ver. Sonuç olarak keyifli ve güzel bir şeyler elde edebilirsin.Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine yeni hedefler belirlemek için mükemmel bir gün. En son ne zaman böyle bir şey yapmıştın? Çoğu insan doğum günlerini koydukları hedefler için başlangıç seçerler, ama başlangıç zamanı herhangi bir gün de olabilir. Aslında, yaşam koşullarına sürekli bir değişim getirdiği için, düzenli olarak hırsları yenilemek, yeniden adlandırmak ve yenilemek tavsiye edilebilir. Bir kâğıt ve bir kalem çıkar ve bunları kendin için yaz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak için destekleyici bir gün. Sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk ilişkileri ve çocuklar ön planda.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimine odaklandığın bir gün oluyor. Kariyerinde daha iyi yerlere gelmek için online kurslardan faydalanmayı düşünüyorsun. Uzun süredir görüşmediğin bir akrabandan gelen telefon içine kuşku düşürebilir. Bilmediğin bir konuda öğreneceklerin seni çok şaşırtabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak mesafeli ilişkiniz varsa burada bir sonlandırma kararı alabilirsiniz. Yakınlıktan ve birlikte hareket etmekten mutlu olan biri olduğunuz için bunun zıttı olan durumlar sizi rahatsız ediyor. Düşüncelerinizi ifade ederken karşı tarafın düşüncelerini de göz önünde bulundurun ve kararı birlikte paylaşmayı deneyin.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki insanlarla paylaşabilirsiniz. Dernekteki işlerinizi toparlamanız için fırsatınız olabilir. Gelecek hakkındaki fikirlerinizi daha da olgunlaştırdığınız bir gündesiniz. Gün içinde alacağınız destekler ilerlemeniz için fırsat yaratacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özelliklekonulunda verdiğiniz mesajlar tam anlamı ile istediğiniz yere ulaşamayabilir. Tartışmalara dikkat.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika bir hayal gücünüz var, ancak çoğu zaman bu hayaller normal çalışma hayatınızdan uzaklaşmanıza neden oluyor. Ancak bugün, çılgın fikirlerinizi nasıl hayata geçireceğinizi anlamanıza yardımcı olacak bir beyin fırtınası yapacaksınız.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda kendinizi yenilemek istiyorsunuz. Bugün, şartlarınızı gözden geçirmeli ve duygusal bağlantılarınızdan kurtulmayı denemelisiniz. Sizi sıkan gereksiz şartlar konusunda daha fazla düşünmemelisiniz. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize aşk dolu gözlerle bakıyorsunuz. İş hayatınızda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz ve çevrenizdeki insanlara yardımcı oluyorsunuz. Kendinizi duygusal olarak dengelenmiş hissediyorsunuz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yönlerinizi ortaya çıkaran sosyal çalışmalar içine girecek ve uzun zamandır beklediğiniz performansı yakalayacaksınız. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır. Yeteneklerinizin anlaşılması için, yakın çevrenizdeki insanları hoşnut etmeyi denemelisiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 43" R
Ay
Akrep
17° 42' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
24° 34' 54"
Mars
Balık
25° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 50"
Satürn
Balık
16° 06' 08"
Uranüs
Boğa
22° 03' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 43"
Lilith
Başak
22° 45' 36"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>