Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Masrafların Artıyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Bugünlerde hayatınızı sıfırdan yeniden kuruyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınızı verimli bir yönde odaklamak için çok çalışıyorsunuz. Bugün biraz ilerleme kaydettiğiniz hissine kapılmış olabilirsiniz. Yaptığınız ilerlemeyle ilgili bazı teşvik edici bir haber ya da sizi destekleyen birinden hoş bir geri bildirim alabilirsiniz. Bu etkinliklere doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olarak bakın.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Bugün oldukça iyi bir modda olacaksın; ki normalde karşına büyük olaylar çıktığında hiç de iyi hissetmezsin. Bir durumu kontrol edemiyorsan bile; vereceğin tepkileri kontrol edebilirsin. Mutluluğunun sana bağlı olduğunu unutma. Her şeye rağmen bugün mutluluğunu her zamankinden daha kolay sağlayacak ve sürdüreceksin. Nereye gideceğine bağlı olarak, rüzgar seni destekleyecek şekilde her yönden esecek!Bugün tek yapmak istediğin şey konuşmak. Her şey hakkında bir fikrin var gibi duruyor ve bir kez başladın mı, durmak kolay olmayacak. Kendini frenlemek için elinden geleni yap ki çene çalmaya kendini kaptırıp sorumluluklarını aksatma. İyi haber şu ki, bu dönemde kendini diğerlerine açman ve ifade etmen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yarım kalan işlerinizi tamamlamak için destekleyici bir gün. Sağlıkla ilgili kısa süreli hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde aşk ilişkileri ve çocuklar ön planda.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Masrafların artıyor. İhtiyaçlarını tamamlamak için çıkacağın alışverişte listende olmayan ürünleri de alabilirsin. Evinin dekorasyonu için yeni fikirler araştırıyorsun. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir. Zor zamanlarında eşinin yanında oluyorsun.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili ani gelişmelerle güne başlıyorsunuz. Hazırlıksız yakalandığınız bu durumlarda harekete geçmek, normale göre daha zor olabilir. Çevrenizin desteğini almak size bir yön bulma konusunda yardımcı olacaktır.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük işleri düzene koymak ve belki de hızlı karar almak durumundasınız. Duygusal açıdan kendinize eziyet etmemelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ufak tefek kozmetik alışverişleri yapmak ya da kendinize bakım yaptırmak için de uygun bir gün. Rutinlerinizden dışarı çıkmayın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşsiz, orijinal ve sıra dışı tarzınızı daha fazla sergilemekten çekinmeyin. Çalışma günleriniz boyunca çoğu kez,yerine uygun belirli bir standarda uyum sağlamak için bu tarafınızı bastıracaksınız. Şimdi serbest bırakmalısın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı arkadaşlarınızın  yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek veimkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Enerjinizi çevrenizdeki önemli kişilerle besleyebilirsiniz. 

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her işinizi kendi başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu nedenle, sıkıştığınız zamanlarda bile destek istemeyi düşünmeyebilirsiniz. Özellikle maddi konularda, kendi başınıza karar almakta direnebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize göre bir partner adayı bulamadıysanız bile moralinizi yüksek tutmalısınız. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için finansal planlamalar yapmaya başladınız. Bugün stresli ortamlardan uzak durun.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 37' 26" R
Ay
Terazi
25° 53' 05" R
Merkür
Koç
16° 11' 25"
Venüs
Koç
22° 22' 53"
Mars
Balık
24° 19' 30"
Jüpiter
Boğa
22° 20' 07"
Satürn
Balık
15° 56' 01"
Uranüs
Boğa
21° 57' 08"
Neptün
Balık
28° 41' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
20° 15' 32"
Lilith
Başak
22° 33' 43"
True Node
Koç
15° 39' 03"
Son Güncelleme : 23/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>