Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Bunaldığını Hissediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 80%

Bugün tutkulu ve hevesli olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin ilgisini beklemek zorundaysanız, fazla sabrınız kalmayacak. Sevgilinizle iki ruh eşi olarak iletişim kurup kaliteli zaman geçirmek istiyorsunuzz. Ya da bekarsanız, özel biriyle bir randevunuz olabilir. Programlarınız uyuşmasa da, vazgeçmeyin! Sabırlı olun.

Bugün arkadaşlık yönetimi için iyi bir gün olabilir. Şu andaki çabalarınız bir patronun veya şefin dikkatini çekiyor olabilir. Sık sık etkili insanlarla birlikte olma fırsatı yakalamıyorsunuz, bu yüzden parlama şansını kaçırmayın. Üzerinde çalıştığınız projeler hakkında konuşun ve hevesli olun. Sunacak yaratıcı fikirleriniz olduğunu gösterin. En iyi yüzünüzü öne çıkarın, iyi şeyler olabilir!

Bugün, bir parti veya buluşmada kulak misafiri olduğunuz bazı haberler sizi şaşırtabilir. Kendi kariyer yöneliminiz hakkında sizi ikinci kez düşünmeye itecekfırsatları ya da birine yakın olmadan önce bir daha düşünmenizi gerektirecek şeyler duyabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye direkt inanmayın. Bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeniz sizin için daha faydalı olacak.

Flörtöz bir haldesin. İltifat etmeye ve almaya açıksın. Yakın çevrende etkilemek istediğin biri olabilir. Şakalar ve iltifatlar yoluyla bu kişinin ilgisini üzerine çekebilirsin. Tüm dikkattini üzerine çekmek adına cesur ve meydan okuyucu olmaktan çekinme . Bu, özel bir şeyler başlangıcı olabilir!Önünde uzanan gün kusursuz olmalı. Son birkaç gündür, hayata seni bağlayan şeyler üzerine kafa yoruyosun. Temel uğraşlarında bazı değişiklikler olmuşa benziyor, ayrıca yeni ilişkiler, hırs patlamaları... Bugün, bütün içsel değerlendirmeleri bırakabilirsin. Bunun yerine, tüm deneyimlerinin koca bir listesini yapabilir ve yaşadığın heyecan verici hayat için minnettar olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı başlayabilir, pek çok işe koşturup, pek çok konuyu sonuca götürebilirsiniz. Hareket halinde olmak daha rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. İlişkilerde adım atmaktan çekinmemeli. Bazı ilişkiler ve ortaklıklarda manipülatif konuşmalar, gizlilik çalışabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak bunaldığını hissettiğin bir gündesin. Bu durumu fark eden arkadaşların sana yardımcı olabilir. Birçoğunda bu gibi durumlarda hatırın var. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan bütün olguların monotonluğa bindiğini gözlemleme fırsatı bulabilirsin. Bu konuyu onunla paylaşıyorsun.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız iletişiminize yansıyabilir. Sahiplenici özelliğiniz sizi karşı tarafa baskıcı gösterebilir. Sınırları bilmelisiniz. Ailenize karşı öfkeli davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Kendinizi ön plana atmayı bırakarak aile üyelerinin kendi kararlarını vermelerine müsaade etmelisiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. İlerleyen saatlerde planlarda değişiklikler olabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olgunlaştığınızı kendinize ve karşınızdaki kişilere gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. İşinizde anlaşamadığınız kişilerle sağlıklı iletişimler yaşanabilir.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda,ve para konularında hareketli bir gündem sizi bekliyor. Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz, alım satım işleri gündeme gelirken temkinli davranmayı ihmal etmeyin.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer ve parayı aile ve arkadaşlardan daha fazla düşünmek size doğal geliyorsa, o zaman günün tadını çıkarmakta zorluk çekmeyeceksiniz. Konumunuzu yükseltmek, en azından bu yirmi dört saat için tek amacınızdır.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Yakınlarınızın manevi desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim bugünlerde hukuk ve eğitim konularında yaşayabileceğiniz problemlere işaret ediyor. Psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz, endişeye ve paniğe kapılmayın.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki sorunları başarıyla atlattınız ve eşiniz ile birbirinize karşı olan aşkınız alevlendi. İş hayatınız hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Çevrenizde gelişen değişikliklere uyum sağlamaya çalışın.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin ailesiyle ilgili birtakım sorunları olabilir. O size bir şey söylemese de sizin desteğinize ve ilginize bu aralar ihtiyacı var. Onun ailesiyle konuşup orta yolu bulabilirsiniz. İşi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendi işlerinizi aksattınız. Dayanışmacı özelliklerinizle kendinize yapay sorunlar üretebiliyorsunuz. Paranızı bu kadar dikkatli harcamanız, yanlış eleştirilere yol açıyor. Sağlıklı beslenerek, kalp sağlığınıza katkıda bulunabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>