İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşların Seni Kıskanabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün tekneniz batıyor, siz ve eşyalarınız alabora olabilir. Kıyıda yüzmeye hazır olun. Özellikle de sürekli değişen duygularınız söz konusu olduğunda, gerçekçi ve istikrarlı olmak, sağlıklı bir kafa için anahtar kelimeler. Ev ve mülkiyetle ilgili meseleler beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Cevaplar için kalbinize kulak verin.

Bugün ani hareketler yapmamaya çalışın. Yıpratıcı tavrınızı en aza indirgeyin ve başkalarıyla kurduğunuz ilişkilerde dengeli olun. İnsanlar güvenebilecekleri kişilere doğru çekileceğinden onlara güven duyabilecekleri bir ortam yaratın. Her koşulda güvenilebilecek arkadaş veya meslektaş olun. Örtük bir tutum sergilerken kararlı ve güven verici olun. Bu durumların ateşini canlı tutun.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Fiziksel sağlığına dikkat et. Tükenmiş ve yorgun hissediyorsan kendini zorlama. Her şeyden uzaklaşabileceğin bir gün ayarla ve kendini dinlendir. Bunu yapmak, virüslerle savaşmanı sağlayan bağışıklık sistemini destekleyecektir. Eğer bir gün ayarlayamıyorsan ya da izin alamıyorsan da, hastalığını da göz önüne alarak nasıl bir yol izleyebileceğini düşün.Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şaşırtıcı durumlarla karşılaşabilir, beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda dengeleri değiştirebilecek durumlar oluşabilir. Bazı İkizler burçları kadersel bir deneyim içerisinde olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne oldukça enerjik ve pozitif düşüncelerle başlıyor olabilirsiniz. Neşeniz çevrenizdeki insanları da etkileyerek motive edebilir. Beklenmedik bir aşk kapınızı çalıyor olabilir. Ruhunuza iyi gelen kişileri korumalısınız. Ego ve kibirden uzak durarak ilişkinizde sevginizi dile getirmekten çekinmemelisiniz. Sizden de sevgi ve şefkat bekleniyor unutmamalısınız. Alma ve verme dengesini koruyabilirseniz, mutluluk her zaman sizinle olacaktır.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Sanatsal tarafınız ağır basabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gün. Gün içinde uğraştığınız işlerde pratik çözümler yaratacağınız zamanlar var.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki eksiklikleri tamamlamak için çaba gösterebilirsiniz. Düşünerek hareket edeceğiniz için aldığınız kararlardan dönmek zorunda kalmayabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınız bugün size müjdeli bir haberle gelecek. Bunu birlikte kutlayın ancak kötü enerji yayan insanlardan uzak durun. Nazarları değebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle burcunuzdaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Finansal konuların ön planda olacağı bir gün olacak, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in Neptün ile kavuşumu kariyer hayatınızda yaşanabilecek belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde önemli kararlardan almaktan kaçının.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte tutkulu ve ateşli bir gece geçirmeye hazır olun. Bugün, yeni ve harika birteklifi alabilirsiniz. Kendinizi yalnız ve mutsuz hissederseniz, en yakın arkadaşınızdan destek isteyin. 

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>