İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinleyicisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Yazma, konuşma veya başka bir sanat formunda uzun zamandır beklenen başarılar gelirinizde bir artışa neden olabilir ve sizi bir dereceye kadar ünlü olabilirsiniz. Başarılarınızın tanınması ve kabul edilmesi, özgüveninizi arttıracak. Aklınızda çok fazla aşk ve romantizm olabilir ve özellikle seksi hissediyor olabilirsiniz. Eşiniz/sevgilinizle yalnız bir akşam planlayın, ününüzün tadını çıkarın.

Bugün heyecan verici konuları öğrenmek ve keşfetmek için iyi bir zaman. Yeni bir hobiye başlayabilir veya yeni bir zanaat öğrenebilirsiniz. Veya üzerinde çalışmak için daha önce çalıştığınız eski bir projeyi seçebilirsiniz. Belki bir marangozluk projeniz var ya da belki de evinizi yeniden şekillendirmekle ilgileniyorsunuzdur. Aklınız, yaratıcı bakış açınızla yarışıyor olabilir. Bazılarını yakalamaya çalışın ve onları gerçeğe dönüştürmeye başlayın!

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Müzik en vahşi canavarı bile yumuşatabilir. Ve sen de bugün o vahşi canavar gibi hissediyorsan, biraz müzik dinle. Dans et ve yüksek sesle şarkılar söyle. Bu aktivitelerin stresi düşürüp enerjiyi arttırdığına tanık olacaksın. Birçok insan bunları zor zamanlarında terapi nitelikliğinde kullanır. Sen de dene ve müzik tarzını çeşitlendir. Pişman olmayacaksın!Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her ses size yazı tahtasına sürtünen tırnağın ses gibi gelecek. Endişelendiğiniz sürece kimse doğru bir şey yapamayacak. Arkadaşlarınızın ve aile üyelerinizin tepkileri ve yargılarına göre, onlar da aynı şekilde hissediyorlar. Sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Gerginliğinizi arttırmamaya çalışın. Eğer tempolu bir yürüyüşe gidebilirseniz, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içinde kritik bir karar verebilir,veya özel hayatınızda önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Beklentileriniz önem kazanırken, hayalperestlik ve karamsarlık gibi iki ayrı uca gitmemeye gayret gösterin. Saat 15.46'dan itibaren planlarınızda değişimler olabilir, finansal konularda plan dışı değişimler yaşanabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarından birinin, ailevi sorunlarını dinlemek üzere telefon alabilirsin. Kendin dışında herkesle ilgileniyor olmak seni biraz yoracak. Dinlenme için kendine ayıracak olduğun zamanı kahveyle değerlendirmek isteyeceksin. Sevgilisi olmayan bir İkizler burcuysan, aranızda engellerin olduğunu düşündüğün kişiyi açılmak için hamleler yapabilirsin.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konuşmalarınız tekrar hatırlatılabilir. Üzerinde fazlaca durmadan kendinizi açıklamanız çevrenizdeki insanların düşüncelerini değiştirmesine yeterli olacaktır. Ruhunuz kendi değerini sorguluyor olabilir. Geçici bir süreç olduğunu unutmadan güveninizi korumalısınız. Yalnız kalmak ve ruhunuzu beslemek size iyi gelecektir.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular bugün gündeminize gelebilir. Sonuçlandırmakta zorlandığınız konuları kabullenmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi çok daha güvende hissedebilirsiniz. Kişisel harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cazibenizin artacağı ve aşk konusunda ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda geçebilecek kıskançlık problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nihayet işinizde yaratıcılığınızı kullanmanız gereken şeyler yapmaya başladınız. Gizli yeteneklerinizin gün yüzüne çıkmasına izin verin ve bir yıldız gibi parlayın.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi içe dönük bir ruh haline sokuyor.Sosyalleşmektense kendi başınıza vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. 15:46 itibariyle boşlukta seyahat edecek olan Ay, günün geri kalanında boşlukta olacak. Önemli plan ve projelerinizi hayata geçirmek için gündüz saatlerini değerlendirmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekten biraz mola vermeye ihtiyacınız olduğunu keşfederseniz hiç şaşırmayın. Diğerlerinin arkadaşlığından hoşlansanız da kendinize de vakit ayırmanız gerekiyor. Kitap okumak gibi yalnız yapılacak aktivitelerle kendinizi şımartın. Yalnız kalmak için fiziksel olarak yer değiştirmeniz gerekiyorsa, arabaya atlayın ve kafanızın estiğini yapın. Çabuk öfkelenmek, kalabalıktan ne zaman ayrılmanız gerektiğini gösteren iyi bir işarettir.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok iyi hissedeceğiniz bir gün. Sevdiğinizin sıcak ilgisi ve duygularını size anlatması, keyfinizi daha da arttıracak. Geleceğe yönelik hoş istekler içine girebilirsiniz. Aile büyüklerine yeterince zaman ayıramamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 35" R
Ay
Koç
29° 34' 21" R
Merkür
Koç
20° 51' 07"
Venüs
Boğa
09° 06' 34"
Mars
Koç
04° 47' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 58"
Satürn
Balık
17° 07' 54"
Uranüs
Boğa
22° 43' 33"
Neptün
Balık
29° 05' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 27"
Lilith
Başak
24° 04' 04"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>