İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Alerjilerin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 10%

Her bir adım attığınızda, şans ve mutluluk yanınızda olacak, bu yüzden her detaya takılmayın. Bu, ne yapmanız gerektiğini öğrenme amaçlı bir şeyleri ekstradan düşünmek için harika bir gün. Yapmanız gereken şeylerin listesine hayatınızdaki dengeyi korumaya yardımcı olacak eğlenceli etkinlikleri eklediğinizden emin olun.

Bugün diğerlerini etkilemek için istekli olabilirsiniz. Bir projenin tam ortasında olabilirsiniz ve bazı olumlu geribildirimler isteyebilirsiniz. Yine de bu yoğun bir gün olabilir ve meslektaşlarınız kendi endişe duydukları şeylerle meşgul olabilir. Ancak, çalışmanızı onlar tarafından bilinir kılmaya ve çabalarınızı duyurmaya devam edin. Çok yakında, uzmanlığınız konusunda daha tanınır hale geleceksiniz. Sadece şimdilik sabırlı olun!

Bugün, uzun zamandır haber alamadığınız bir arkadaşınızdan sürpriz bir telefon ve e-mail alabilirsiniz. Bu sizi mutlu edecek çünkü arkadaşınızı merak ediyordunuz. İş konusunda bazı değişiklikler yaşamış olabilir fakat sizin için olası yeni fırsatlardan da bahsedebilir. Söylediklerini bir dinleyin, düşünün ve bir kaç gün içerisinde karar verin.

Bir miktar utangaç hissedebilirsin ve spotlar da tesadüfen sana yönelebilir. Ne söyleyeceğin ya da yapacağın konusunda kaygılanmana gerek yok. Sadece gülümse ve her zamanki sen ol, böylece her şey iyi gidecek. Romantik partnerin bir partiye katılmak isteyebilir. Çok sosyal hissediyor olmasan bile, yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelecektir.Son zamanlarda kendinize koyduğunuz hedeflere ulaşmak konusunda zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Maalesef sizin için bugün de farklı bir gün olmayacak. Şu anda hayatınızın nereye doğru gittiği konusunda biraz kendinizi memnuniyetsiz hissedebilirsiniz. Hayat amaçlarınız hakkında kendinize bir takım sorular sormak isteyebilirsiniz: Kişisel yaşantınızda bu amaçlara ulaştınız mı ve bu mükemmel yaratıcılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyabildiniz mi?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dün adınız gibi emin olduğunuz bir konudan bugün hayatınızda duymamışçasına uzaklaşmak durumunda kalmak kafanızı karıştırabilir. Fikrinizi değiştirmenin çok da tuhaf bir şey olmadığını bilin. Haftalar önce hemfikir olduğunuz bir yola bağlı kalmak zorunda değilsiniz. O zamandan bu yana şartlar değişti ve siz de planlarınızı buna göre gönül rahatlığıyla değiştirebilmelisiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha sosyal bir gün geçirebilir, günün ilk yarısından itibaren hareketli bir gündem içerisinde olabilirsiniz. Güne pozitif başlayabilir, duygu ve düşüncelerinizi daha rahatça söyleyebilir, flörtöz olabilirsiniz. Öğleden sonra meraklı, hevesli yanınız öne çıkabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığını ihmal ettiğini, bugün hatırlayacaksın. Mevsim değişikliğinde alerjilerin artış gösterebilir, yenileri de eklenebilir. Kendine karşı ne kadar öfkeli davrandığını fark edeceksin, bu durumdan sıyrılmak için yalnız çıkacağın bir tatil planı yapabilirsin. İş yerinde tuhaf dedikoduların yayıldığına şahit oluyorsun.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızdan şüphelenerek projelerin en ince ayrıntısına kadar öğrenmek istiyor olabilirsiniz. Güven konusu sizin hassas olduğunuz bir konudur. Hislerinizin izinde gerçeği yakalamak üzere hareket ediyorsunuz. Her şeyin ortaya çıkacağı bir gün olabilir. Sakin kalarak gerekli cevapları vermelisiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde engellendiğinizi düşündüğünüz zamanlar olabilir. Öğleye doğru koşullar hareketlenecektir. İletişiminiz abartılı olabilir. Dengede kalmaya çalışın. Bedene ait konuları göz ardı etmemeye özen gösterin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele ile geçen bir süreç yaşadınız ve bugün sanki öfke patlaması yaşıyorsunuz. Ruh halinize hakim olmayı başarmak zorundasınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler üzerinizde olabilir. Cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olun.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızı şu anki gelirinize ve birikimlerinize güvenerek yapıyor olabilirsiniz. Ancak bu durumun her an değişebilceğini de göz önünde bulunarak bir B planı yapmalısınız.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Kendinize vakit ayırmak isteyeceğiniz, kişisel meselelerinizle ilgileneceğiniz bir gün olacaktır. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünün enerjileri herkesin duygularını körüklüyor olacak. Her türlü kavga ya da tartışmada yer almaktan kaçınmak isteyebilirsiniz. Birisinden tavsiye istediğinizde zılgıtı yemeniz kuvvetle muhtemel. En iyisi bugün mümkün olduğu kadar kendinizi insanlardan uzak tutmak ve bu akşamı yalnız başınıza biraz kitap okuyarak geçirmek olabilir. Yarın sular durulacak gibi görünüyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız sorunlu bir dönemden geçiyor. Duygusal arayışlar içindesiniz. Sevdiğiniz kişiye her zamankinden daha fazla ihtiyacınız var. Onunla konuşarak, sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. İş yerinde rekabet halinde olduğunuz biri var. Bu ilişkinin bazı tartışmaları daha sonraya ertelemeniz halinde düzelmeye başladığını göreceksiniz. Çalışmanız beğeniliyor. Yakında sevineceğiniz bir ödülünüz olabilir. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 07" R
Ay
Koç
27° 25' 53" R
Merkür
Koç
20° 44' 05"
Venüs
Boğa
08° 55' 48"
Mars
Koç
04° 40' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 54"
Satürn
Balık
17° 07' 11"
Uranüs
Boğa
22° 43' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 59"
Lilith
Başak
24° 03' 06"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>