İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İletişimin Güçleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 20%

Feminen tarafınızı güçlendirin ve ihtiyaçlarınız konusunda daha mücadeleci davranın. Kalbinizi, zorlu bir egzersize ihtiyaç duyan güçlü bir kas olarak düşünün. Kendinize canlılık ve özgüven aşılayın. Feminen tarafınızın çok fazla şeyi fethedebilecek bir güç olduğunun farkına varın. Kadınların erkeklerden daha iyi yapabileceği birçok şey var. Kadınlığın zayıflık olduğunu düşünerek kendiniz kandırmayın.

Bugün pratik,odaklı insanlar tarafından çevrelenmiş olabilirsiniz. Günün enerjisi çok disiplini de beraberinde getiriyor. Çok sıkı çalışan ve paralarını dikkatli bir şekilde yöneten insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Sizin üzerindeki etkileri olumlu olabilir çünkü parayı yönetme konusunda bazı iyi tavsiyeler alabilirsiniz! Paranızı diğer insanlara karşı çok cömert ve müsrif bir şekilde harcamaya meyillisiniz. Bugün, mali durumunuzu farklı bir şekilde ele almaya başlamak için ilham alabilirsiniz.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Harika bir gün önünde uzanıyor. Hayat sana alan ve özgürlük tanıyacak. Bu alanı yaratıcı işler yapmak için kullanabilirsin. Bir sanat içerikli kursan yazılabilir veya kendi kendine müzik, resim, edebiyat çalışabilirsin. Ne yapmak istiyorsun? Bir şeyler yap!Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş ya da bir aile üyesiyle aranızda geçen bir anlaşmazlık, başladığı an müdahale edilmezse, duygularınızın incinmesine ve kafa karışıklığının artmasına sebebiyet verebilir. İletişim anahtardır. Tam olarak neye ihtiyacınız olduğunu veya ne vermeye hazır olduğunuzu ayrıntılı olarak açıklayarak yanlış anlaşılmaları önlediğinize emin olun. Bunu zaten herkesin bildiğini varsayalım. Bunu yapabiliyorsanız eğer yüz yüze yapın, telefon ve e-posta gibi iletişim cihazları normalden daha az etkili olabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilir, bir koşturmaca içinde olabilirsiniz. Birden fazla konu ve durum gündeminizi meşgul edebilir. Duygularınızda dengeye gitmeli, tavırlarınızda adım adım ilerliyor olmalısınız. Aile üyeleri ve yaşama dair sorumluluklar gündeminizde.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysanyerinde çalışanlarınla önemli bir toplantı yapabilirsin. Bu toplantı yeni yapacağın yatırımların önünü açıyor. Evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesi ile daha çok görüşmeye başlayabilirsin. İnsanlar ile iletişimin güçleniyor kendini daha rahat ifade etmeye başlıyorsun.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partneriniz ani kararlar alarak sizi şaşırtıyor olabilir. Neden sorusuna mantıklı bir cevap vermemesi sizleri olumsuz etkilese de önünüze bakmak da gecikmiyorsunuz. Gidene dur demek işinize yaramayacak ama kararlarınızın önünde durmak çok işinize yarayacak.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Babanıza ait konular gündeminize gelebilir. Aile ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Güven ihtiyacı içinde olacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Konular arasında denge sağlamanız gerekebilir. Uğraştığınız konularla ilgili sonuç elde etmekte zorlanabilirsiniz. İç sesinizi dinlerseniz olaylara karşı anlayış içinde olabileceksiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ciddi faaliyetleri planlamanız zaman kaybı olabilir. Kendinizi hoş insanlar ve şeylerle kuşatın. Sosyal işler olumlu devam edecek. Finansal şans mümkündür, fakat kontrollü harcama gerekiyor. Diyet izleyin.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde yapmanız gereken işler olabilir ve planlı, düzenli, organize olduğunuz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz. Ancak burcunuzun yıldızı Merkür bugün son derecelerindeyken ihmal ve dalgınlığa dikkat.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en iyi günlerinizden biri olmasa da toparlayabilirsiniz. Etrafınızdaki söylentiler kulak asmayın ve işinize odaklanın.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcunda devam eden seyahati ev ve aile konularını ön plana taşıyor.Evde, ailenizle zaman geçirmek bugün size iyi gelecektir. Evinizi düzenleyebilir, evinizin dekorasyonunu değiştirmek ve tadilat işleriyle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay - Uranüs etkileşimi ailenizden alacağınız sürpriz haberlere işaret ediyor.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi finansal anlamda destekleyecek. Kaynaklar tam kontrolünüzde olmayabilir, akışta kalmakta fayda var.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugünarkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 53' 19" R
Ay
Başak
28° 59' 46"
Merkür
Boğa
03° 25' 09"
Venüs
Boğa
23° 13' 43"
Mars
Koç
13° 33' 41"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 15"
Satürn
Balık
17° 58' 31"
Uranüs
Boğa
23° 23' 30"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 31"
Lilith
Başak
25° 20' 24"
True Node
Koç
14° 55' 43"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>