İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İyice Tartmadan Terazini Devreye Sokmamakta Fayda Var Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2019, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, hayatınızdaki her ayrıntıya aşırı takılmamaya dikkat edin. Tamamen tesadüf sonucu oluşmuş kanıtlara dayanarak gülünç bir şekilde anlamadan hüküm veriyorsunuz. Doğru olduğunu bile bilmediğiniz şeylerin üzerinde çok kafa yormayın. Belli konulardaki gücünüzü serbest bırakın ve özgüveninizi yeniden inşa etmeye odaklanın.

Duygular bugün arkadaşlarınız, aile üyeleri, meslektaşlar veya birlikte çalıştığınız grupların üyeleri de dahil olmak üzere, sizinle ve etrafınızdakilerle birlikte yoğunlaşıyor. Planlar ve projelerle ilgili heyecan ve coşku bulaşıcı olacak ve bu nedenle birlikte başarmayı planladığınız her şeyin sorunsuz bir şekilde çalışması gerekiyor. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz! Evinizi geliştirme planları yapılabilirsiniz ve ufukta gelirinizde bir artış görünüyor.

Beklenmedik talih kuşlarıın yalnızca masalda olduğunu düşünmeyin. Fakat hemen de şans oyunlarına koşturmayın. Onun yerine, size içinizde normalde olduğundan daha fazla güven olduğunu kanıtlayabilecek olan bankacınızla görüşün. Ya da daha iyisi, size sermaye sağlayacak birini bulun. Sadece teklifinizin en iyisi olduğundan emin olun yeter.

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır - özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığın bir yorum veya şaka birini çok rahatsız edebilir. Gücendirici potansiyele sahip herhangi bir şey söylececeğini anladığında çeneni tut. İnsanlar ekstra hassas olabilir ve her ne kadar duruma biraz mizah serpiştirmek istemiş olsan da, kabalığı kaldıramayabilirler. Ya güzel bir şeyler söyle ya da hiçbir şey söyleme.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saatler 02:17 olduğunda Boğa burcuna giriş yapıyor. Duygusal yönünüzün ağır bastığı bir gündesiniz. Geçmiş çok fazla aklınızı kurcalayabilir. Hiç yokken eski anıları hatırlamak sizi hüzünlendirebilir. Sabah meydana gelen Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde sürprizlere hazır olun. Bu durum, o düşük enerjiyi üstünüzden alacaktır.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başlangıçlar yapmak için, beklemeyi tercih etmene rağmen, kişisel güvenliğini garanti altına almak istiyorsun. Bugün, gizlilikler konusunda ısrarcı bir tavır takınarak, kendini deşifre edecek heyecanlar yaratabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan; sevgilinle sanatsal-kültürel etkinliklere katılabilirsin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşının bazı sözleriyle, yalan söylediği duygusuna kapılabilirsin. Arkadaşınla arana mesafe koymadan önce yanılmış olabileceğini de unutma. Keskin kararlar, telafi edilmez pişmanlıklara dönüşebilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, bugünü onların rutin sağlık kontrollerine ayırabilirsin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve kişisel gelişiminizle ilgili bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gideceğiniz yönü oluşturmakta zorluk çekebilirsiniz. Özellikle hukuksal anlamda bazı beklentileriniz varsa bunları bugün netleştirme yönünde olmalısınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda cinsiyetçi rekabetten uzak kalarak karşı cinsle de etkileşim içinde bulunmanız yeni psikolojik açıdan olaylara bakabilmenize vesile olacaktır.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca mutluluğu ve huzuru zihninizi ve bedeninizi dinlendirecek ortamlarda yer alarak ve evinizde bulabilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından faydalanabileceğiniz bugün,hayatınızda problemlere açık bir enerjiden geçerken, cinsel bölge rahatsızlıkları yaşayabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hala aklınızdan çıkaramadığınız eski sevgiliniz size ulaşmaya çalışabilir. Böyle bir durumda gerçekten ne yapmak istediğinizi ve neyin doğru olacağını düşünün. Ona göre hareket edin.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün meydana gelecek Merkür tutulması ileortamı ve sağlık alanında farkındalıklarınız oluşabilir. Size bağlı çalışan kişiler ve hizmet sektörü ile ilgili göz ardı ettiğiniz gerçeklerle karşılaşabilirsiniz.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş ve Merkür bugün bir araya gelirken sağlık, şifa konuları zihninizi meşgul edebilir, gündelik konularıyla, çalışma veortamınının telaşlarıyla çok fazla meşgul olabilirsiniz. Küçük şeyleri zihninizde büyütmediğinizden emin olun.

11 Kasım 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başkalarının ruh halini olumlu yönden etkilemek için duyarlı davranıyorsunuz. Siz rahatlama ya da meditasyon yoluyla fikir ve farkındalık kazanacaksınız.

11 Kasım 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 42' 02" R
Ay
Başak
02° 07' 58"
Merkür
Boğa
00° 27' 20"
Venüs
Boğa
20° 26' 08"
Mars
Koç
11° 49' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 06"
Satürn
Balık
17° 49' 19"
Uranüs
Boğa
23° 15' 36"
Neptün
Balık
29° 20' 21"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 38"
Lilith
Başak
25° 05' 18"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>