İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendine Özen Gösteriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Günün hızlı tempolu eylemleri kafanız karıştırabilir. Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular olmak üzere son olaylarda sersem gibi hissetmeniz çok normal. Olaylar o kadar hızlı yaşanıyor ki onlara yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar analitik olmamaya çalışın. Boşa kürek çektiğinizi ve trenin çoktan istasyondan ayrıldığını görebilirsiniz. O halde gemiye atlayın ve biraz huzurun tadını çıkarın.

Biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Günün enerjisi size daha sosyal olmanız için ilham verecektir. İyi bir arkadaş ya da meslektaş ile öğle yemeği için dışarı çıkabilirsiniz. Gelişen diyaloglar büyüleyici olabilir. Kulaklarınızı açık tutun, çünkü bazı önemli bilgiler alabilirsiniz. Birönerisi veya yatırım tavsiyesi alabilirsiniz. Veya bazı sansasyonel ofis dedikoduları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bugünlerde herhangi bir para problemi yaşıyorsanız, bugün onları çözebilirsiniz. Bir şeyleri ödeyebilmedeki yolunuz aniden aydınlanacak ve bu, adımları yerine getirmede yalnızca bir nokta. Bankacınızı veya size yardım edecek diğer insanları arayın. Ya da belki bazı önemli kariyer kararları alma konusunda düşünmeniz gerekebilir. Bugün normalden çok daha az engel olduğunu göreceksiniz.

Yeni bir proje başlatmak istiyor olabilirsin. Yaratıcı aklın uyarılıyor ve önemli hedeflerini başarmaya hazır hale geliyorsun. Yeni birstratejisiyle veya pazarlama planıyla gelebilirsin. Veya bazı yatırımlar üzerinden ağını genişletebilirsin. Harekete geçmek ve kendini başarı yoluna sokmak için güzel bir zaman. Hayallerini gerçekleştirebilmek için büyük düşünmekten çekinme!Beklenmedik bir iletişim kuracak ve bunun epey faydasını göreceksiniz. Başkalarının söyleyeceklerine hazırlıklı olmanız mümkün değil, dolayısıyla bunu denemeyin bile. Bütün argümanlarınızı tasarlamışsınız ve bir münazaraya giriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Aynı zamanda karşı tarafın söyleyeceklerini de kestirmeye çalışıyorsunuz ki bunları çürütmeye hazır olun. Buna rağmen gafil avlanacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, değer verdiğiniz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaracaksınız. İyimserliğinizden dilediğiniz gibi yararlanma şansınız da var. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir gün. Ayrıca, kendinizi ifade ederken daha esprili dil kullanmayı tercih edeceksiniz. Doğru amaçlar üzerinde yoğunlaşabildiğiniz takdirde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Her şeyi lehinize çevirebileceğini bir gün.

12 Şubat 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıra dışı duygular içerisinde olabilirsiniz. İlginizi çeken bir kişi ile tanışabilir, daha önce hissetmediğiniz duygular hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilişkielrinizde empati ve anlayış odaklı olma zamanı.

12 Şubat 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrarcı bir tutum takınabilirsin. Bu konuda biraz daha esnek davranabilirsin. Eğitimi devam eden bir İkizler burcuysan kendine bu konuda daha çok şans elde etmek isteyebilirsin.  Kişisel bakımına özen gösteriyorsun. Yaptığın harcamaların bu konuda artış gösteriyor.

12 Şubat 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda verdiğiniz hizmetin karşılığını alamıyor olabilirsiniz. Düşünceleriniz gitmek ve kalmak ikilemi oluştursa da zorlu ve kısıtlı şartlar içinde olmak kararınızı netleştirmenize engel olabilir. Sürecin iyileşmesini beklemelisiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

12 Şubat 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zeka ve iletişim yeteneğinizle ön plana çıkarken aynı zamanda laf cambazlığınız ile de ön plana çıkabilirsiniz.

12 Şubat 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

12 Şubat 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ufukta bir tartışma varsa, muhtemelen siz kazanırsınız. Büyük resim hakkında daha fazla düşünmeye başlıyorsunuz. Diğerlerinin önemsiz küçük ayrıntılar için endişelenmesine izin verin. Şu anda, eyleme geçmek için sabırsızlanacağınız büyük bir planınız var.

12 Şubat 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

12 Şubat 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal olma, kalabalıkların arasına karışma isteğiniz azalabilir. Sakin bir ortamda kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz. Bu, aslında, size bugün en çok huzur verecek şey olabilir. İmkanınız varsa, günü kendinize ayırın.

12 Şubat 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza büyüleyici bir partner adayı çıkacak ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Finansal olarak bugün sizin için harika geçecek. Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin.

12 Şubat 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda arkada kalmış sorunları zihninizden silme zamanı. Her konuda doyumlu olmanız gerektiği halde yaşadığınız ilişkinin hoşluklarını yaşayamıyorsunuz. Geçmişteki bir hatalı davranış sizi bugün ürkek ve çekingen yapmış; artık tecrübe edindiniz ve insanları daha iyi tanıdınız. Bugün bir teşebbüs daha yapın, başarı sizindir. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.

12 Şubat 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 33" R
Ay
Koç
11° 36' 23"
Merkür
Koç
19° 54' 31"
Venüs
Boğa
07° 36' 16"
Mars
Koç
03° 51' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 44"
Satürn
Balık
17° 01' 56"
Uranüs
Boğa
22° 39' 19"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 26"
Lilith
Başak
23° 55' 56"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>