İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kariyerin Odağın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkini sorgulayıp bir değerlendirme yapman gerekebilir bugün. Sevdiğin kişiyle arandaki durumu değerlendirip ilişkinin seni mutlu edip etmediğini sorgulayabilirsin hatta. Bir şeyleri sonuca vardırmak isteyebilirsin.

İş hayatınızdaki umutlarınıza bugünlerde sıkı sarılmanız gerekiyor. Çoktandır beklediğiniz haber bugünlerde size ulaşacak. İşlerinizi geliştirme uğraşlarınız, bu sıralar olumsuz anlamda, biraz da olsa, etkilenebilir.

Bugün ortak çalışmalar, sosyal ilişkiler parasal mevzularda kendini daha net belli edebilir. Uyumlu hareketlerin daha kazançlı olabileceğini görebilirsin. Kendi davranışlarını buna göre ayarlaman gerekebilir.

Enerjini artırmak için sağlığa özen gösterecek davranışlara önem verebilirsin bugün. Yeme düzenini gözden geçirmelisin öncelikle. Bedenine yaramayan şeyleri tüketmeye bir son vermen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak çalışmalar önem kazanabilir bugün. Ekip çalışmaları, sorumluluk paylaşmak gibi konular çalışma ortamında öne çıkacak. Herkes kadar sorumluluk alman ve bir şeylerden kaçınmaman önemli olabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başka hiçbir şey yapmasanız bile en azından duygularınızı kontrol etmelisiniz, çünkü kontrolünü kaybederseniz, düşmanlarınız önemli kararlar almanıza güvenilemeyeceğinizin kanıtı olarak bunun üzerine atlayacaktır. Her zaman ve her durumda soğukkanlı olmaya çalışın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızcahayatına odaklanmak isteyeceğin bir gün. Hafta sonunabırakmayarak kendine vakit ayırmak isteyeceksin. Uzun süreli ilişkin varsa, ilişkini bir üst seviyeye taşımak isteyebilirsin. Beklemediğin anda gelecek teklif seni biraz heyecanlandırabilir. Bugünlerde sosyal medyada geçirdiğin zamanın arttığını sende fark edeceksin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Manevi değerlerinizi tartmak istiyorsunuz. Sizler için değerli olan kişilere karşı özenli davranışlarınız olacaktır. Onunla olan paylaşımlarınız sizi geliştiren bir yapı içinde olabilir ve onun söylediklerini dikkate alabilirsiniz. Hayatınızdaki değerli insanların kıymetini bilin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için uygun zamanlar içindesiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için gün içinde arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Bugün bütünü görmek ve karar almak sizin için çok daha kolay olacak.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sempatiniz ve sakinliğiniz ile karşı cinsi kolayca etkileyebilir, bu etkileşim doğrultusunda aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kariyeriniz veya başka bir önemli hedefiniz konusunda çok idealist olabilirsiniz. Bununla birlikte, bir aile üyesi önerdiğiniz şeye karşı çıkıyorsa, haklı olup olmadıklarını görmek için içinize bakın. Hedeflerinizi, şüphelerinizi agresif bir şekilde bastırmak yerine onlara yer açacak ve onlarla dürüst bir şekilde ilgilenecek şekilde yeniden yapılandırmak, daha büyük bir başarı şansı ile istediğinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız her türlü atılımlarınızda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz. İstediğiniz performansı sağlama konusunda biraz daha zamana ihtiyacınız var. Bugün çekimser davranışlar sergileyebilirsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinize odaklısınız. Partnerinizle aranızda biraz gerginlik söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış ve empati yapabilmek önem taşıyor. Kendi isteklerinizi söylerken onu da dinleyip anlamaya çalışın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi dünyanıza çekilerek, düşüncelerinizle başbaşa kalmak isteyeceksiniz. Bu düşünceler çok güçlü enerjiler altında olacaktır. İç dünyanızda sahiplenme, koruma ve kollama güdünüz yükselecek. Duygularınızla alakalı bir konuda tek başına bir karar almak niyetinde olabilirsiniz. Eviniz, aileniz ve duygusal güvenliğiniz sizin için çok değerli. Bu nedenle duygularınızı yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Uzun saatler boyu önem verdiğiniz birçok şeyi tekrar ele alarak yeni bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirecektir. Ve iç sesiniz size birçok konuda kılavuzluk ederek doğru yolu bulmanızı sağlayabilir. Dikkatlice ve her ayrıntıya önem vererek düşünmeli ve şefkatinizi sizi seven insanlardan esirgememelisiniz. Karamsarlık ve herşeye hayır diyen enerjilerinizi dizginlediğinizde yüreğiniz de ferahlayacaktır

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>