İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İlham Kaynağısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi birlikte olduğunuz kişiyle paylaşırken biraz daha temkinli davranın. Karmaşa yaratmamanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlar karşınıza çıkabilir. Çabalarınızın karşılığını almak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Elinize geçen fırsatları en doğru şekilde değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik koşullarınızın zorlu olması, yetişememe kaygısı sizi bunaltabilir. Bir çözüm bulmak, bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Ailenizin ya da kadın dostlarınızın desteği ile hem yaşam kalitenizi yükseltecek hem de sizi bu noktaya bir daha düşürmeyecek seçenekler bulabilirsiniz.

14 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim konularında ilerleme ve başarı vadeden bir gün olabilir. Kendi düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edebilir, etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Fikir alışverişleri yapmak, yeni insanlarla tanışmak ve sosyal etkinliklere katılmak için uygun bir gün olabilir. Ancak, ani kararlar alırken dikkatli olmanız ve duygularınızı dengelemenizde fayda var. Sevdiklerinizle olan ilişkilerde ise anlayışlı ve sabırlı olmak önemli olacaktır. Umuyorum ki güzel bir gün geçirirsiniz!

14 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatta hiçbir zaman mücadeleyi elden bırakmayan hâlinle çevrendekilere ilham oluyorsun. İnsanlara yol göstermek sana çok iyi geliyor. Kendi tecrübelerini onlara aktarmayı ihmal etmeyeceksin. İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, katılacağın bir davette seni heyecanlandıracak biriyle tanışabilirsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yüzeysel düşünmekten uzaklaşmanız gerekiyor. Olayları lehinize çevirmek için biraz daha sabırlı olmalısınız. Tüm gelişmeleri derinlemesine düşünebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hedeflerinize ulaşma konusunda sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

14 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha endişeli olabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları dengeli şekilde kullanmaya bakmalısınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşamınızda vehayatınızda oluşacak yeni olaylar hem motivasyonunuzu yükseltebilir hem de yeni hayaller kurup hedefler belirlemenize yardımcı olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok işi halledebilme enerjin olacak. Birden fazla konuya odaklanacak ve birden fazla başarı elde edeceksin. Senin için önem taşıyan konulara vakit ayırmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

14 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün ne kadar çok şey yapabileceğinizi anlamak kolay değil, bu da planlamayı çok zorlaştırıyor. Tanıdık yöntemlere, hatta insanlara ve şeylere bağlı kalmakla, kendinizi ortaya koymak, yeni bir şeyler denemek ve farklı yönlere dalmak arasında bir mücadele olabilir. Eski problemler hakkında yeni düşünme yolları veya eskinin iyi yönlerini korumanıza ve aynı zamanda kendinizi yeniye açmanıza olanak tanıyan yeni yöntemler bulmanız muhtemeldir. Sahip olduğunuzu hiç bilmediğiniz kaynakları keşfetmek ve eskiyi tamamen atmak yerine yeniden canlandırmak için mükemmel bir gün.

14 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Sizin değişen duygularınızdan haberi olmayan çevrenizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Akşam saatlerinde rahatlayacaksınız.

14 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

14 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarınız ön plana çıkabilir vehayatınızda kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın son günlerdeki tutarsız davranışları sizi çileden çıkarıyor. Bu yüzden bugün kendi dünyanıza çekilecek, ilişkinizi tekrar gözden geçirmeye çalışacaksınız. Yaptığınız işten memnun değilsiniz. Bir atılım yapmak veyadeğişikliği düşünüyorsunuz. Fakat bu sizin için uygun bir zamanlama değil. Bir süre daha beklemeli, daha sakin bir kafayla karar vermelisiniz. Bu sizin için daha sağlıklı olacak. Parasal açıdan zorlayıcı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz

14 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 02' 56" R
Ay
Başak
06° 25' 38"
Merkür
Boğa
00° 54' 45"
Venüs
Boğa
20° 52' 47"
Mars
Koç
12° 06' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 13"
Satürn
Balık
17° 50' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 51"
Neptün
Balık
29° 20' 52"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
21° 31' 44"
Lilith
Başak
25° 07' 42"
True Node
Koç
14° 52' 57"
Son Güncelleme : 16/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>