İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklar Aklında Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 30%
Sağlık 50%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Önümüzdeki gün, profesyonel geleceğinizin yapbozunu oluşturan parçaları biraz daha bir araya getirmelisiniz. Şu anda kariyeriniz veya çalışmalarınız için seçmiş olduğunuz yol için bir coşku eksikliği yaşıyor olabilirsiniz. Bazen hepsini bırakmak ve başka bir şey başlamak için güçlü bir özlem duyuyorsunuz. Nedenler tarafından yönetilen bu gün, konuyla ilgili duygularınızı netleştirebilir.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Sıradanın ötesinde olan bir şey bugün fazlasıyla ilgini çekecek; özellikle de yaşamın tek düzeliğinden sıkıldıysan. Seni çeken şey tehlikeli veya sonrasında pişmanlık duyacağın bir şey olmadığı sürece kendini kısıtlaman için bir sebep yok. Yaşamına biraz heyecan getirmek istiyorsan, bu heyecanı çekmenin yollarını düşün. Belki de yapman gereken tek şey yeni bir spor dalı denemek veya akşam dışarı çıkmaktır.Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar arasında uzlaşmayı sağlamak için liderlik edebilirsin. Fakat insanlara nasıl davranmaları gerektiğini söylemen iyi sonuçlar doğurmayabilir. İnsanların çoğu bundan hoşlanmaz zaten. En güzeli, kendin düzgün davranarak onlara örnek olman. Tavırlarının seni başarıya ulaştırdığını gördüklerinde, diğerleri de senin izinden gidecektir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyerinizi değiştirme konusunda uzun zamandır düşünüyor olabilir, yurt dışına seyahat etme fikrine sıcak bakabilirsiniz. Ancak pandemi altında bu hayalin gerçekleşme ihtimali biraz uzak görünebilir. Son zamanlarda işle ilgili küçük olaylar dizisi en tuhaf fikirlere ilham verecektir. Bir sahne değişikliğine ihtiyaç duyuyorsanız, çok aceleci davranmayın.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnızcahayatına odaklanmak isteyeceğin bir gün. Hafta sonunabırakmak istemiyorsun. Son zamanda ilişkinde olan duygusal inişler çıkışlar bir türlü denge kuramamana neden oluyor. Geçmişte iyiliğinin dokunduğu biri ile tekrar bağlantı kurabilirsin. Cep telefonundaki verileri yedeklemen gereken bir durum ile karşılaşabilirsin.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Profesyonel kimliğinizi yeniden oluşturmak ve kendinizi ön plana çıkartmak adına yeni bir başlangıç söz konusu olabilir. Hayat akışınızda kararlarınızı etkileyecek yeni bir yola adım atabilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza karşı aşırı sabırsız olabilirsiniz. Tepkilerinizi göstermekten kaçınmayacağınız bir gündesiniz. Gün içinde tutkularınızın esiri olabilirsiniz. Ani gelişen tartışmalara karşı kendinizi kollamanız gerekebilir. Üstlerinizle ilgili konularda daha sakin olmaya çalışın. Aşk hayatınızda fevri tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize olan tutumunuza dikkat etmelisiniz. Ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz, geri dönüşü olmayan cümleler sarf edebilirsiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kilo vermek istiyorsunuz ancak bunun için harekete geçmiyorsunuz. Kendinize hemen bir egzersiz programı oluşturmalısınız. Sağlık beslenmeniz de şart tabii!

15 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatleri itibariyle Balık burcunda seyahat etmeye başlayacak. Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır.İş ve kariyer stratejilerinizi belirlemek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Mars ile kavuşumu toplum önündeki konumunuzu etkileyecek kararlar almanıza sebep olabilir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir türlü kurtulamadığınız stres bugün de fiziksel açıdan peşinizi bırakmayacak. Boyun ağrıları yaşayabilirsiniz. Ilık bir duş alın ve hiçbir şeyin sağlığınızdan daha önemli olmadığını hatırlayın. Aileniz ile olmak sizi daha iyi hissettirecektir.

15 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iç huzurunuz ve duygularınız gayet uyumlu olacaktır. Mesleğinizle ilgili konularda barış ve ahenk dolu birgün olacaktır. İşlerinizi kolaylıkla yerine getirecek ve üstleriniz tarafından takdir göreceksiniz. Bugün tek sorun görüntünüzdeki güvensizlik olabilir. Siz kendinizi iyi hissettiğiniz halde dış ortamdaki insanlar sizdeki güvensiz görüntüye aldanabilirler. Üzerinizde sanki bir ağırlık varmış gibi hissederler. Yoğun gündeminizi bugün kolaylıkla yerine getirecek ve bundan da keyif alacaksınız. Bugün, kafanızın içindeki birçok meseleyi yeniden ele almak için uygun birgün. Fakat siz bunları tekrar düşünerek günün ahengini bozmak istemeyeceksiniz. Bugün patronlarınızla uyumunuzda gayet keyifli olacaktır. Bugün zihniniz berrak, disiplinli ve ciddi düşünceler içindesiniz.

15 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 31' 44"
Ay
Kova
25° 21' 02"
Merkür
Koç
17° 52' 43"
Venüs
Boğa
03° 40' 11"
Mars
Koç
01° 23' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 49"
Satürn
Balık
16° 45' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 17"
Neptün
Balık
28° 58' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 50"
Lilith
Başak
23° 34' 41"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>