İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Gireceğin ortamlarda yeni ve çok hoşlanacağın bir insan ile tanışabilirsin. Bu kişi ile muhabbet etmek ve onu tanımak, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. Yeni bir aşka hazır olmalısın bugün.

Son derece isabetli verdiğinize inandığınız bir karar, art niyetli bazı müdahalelerle amacına ulaşamama riski taşıyor. Ne olursa olsun kararlılığınızı bozmamanız gerekiyor.

Bugün maddi konularda risk alabilirsin. Ancak bu risklerin geri dönüşlerinin olmasına dikkat etmeli ve esnekliği elden bırakmamalısın. Kararların "ya hep ya hiç" tarzında olmasın bugün.

Vücudunun yeteri kadar dinlendiğinden ve toksinleri attığından emin olmalısın. Daha fazla yeşil tüketmek sana daha iyi gelebilir bugün. Yeşil çay gibi şeylere daha fazla öncelik verebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyler senin için kolay işleyecek. Kendini çok fazla yormana gerek kalmadan halledilmesi gereken meselelere odaklanabileceksin. Günün keyfini çıkarmalı ve sevdiklerine vakit ayırmalısın bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün yeni tanıştığınız insanlara kurduğunuz iletişim sayesinde kendinizi yeni bir sosyal çevreniz içinde bulabilirsiniz. Fikirlerinizi açık bir şekilde dile getirmeyi başardığınız bir süreçtesiniz. Bu durumu en iyi şekilde değerlendirmeye özen göstermelisiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Spor yapmayı düzenli hale getirmek için motivasyon çalışmaları yapacaksın. Sağlığını daha çok önemseyeceksin. Yeni birortamına giriş yapmak için kolları sıvayabilirsin. Tamamladığını sandığın bir işteki eksiklik kendini hatırlatacak. Sevgilinle, daha önce aldığın bir kararla ilgili tekrar konuşmak isteyeceksin.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizi paylaştığınız halde istediğiniz karşılığı bulamıyorsanız kendi hisleriniz kadar karşınızdakinin de ne hissettiğini anlamalısınız. Kendinizi anlamak için buna alan tanıyın. Yetenekli olduğunuz ve ilgilendiğinizde mutlu olduğunuz konulara vakit ayırdığınızda zihninizin açıldığını fark edebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Finansal konularda yenilenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları hızlandırmak isteyebilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak sizin için önemli olabilir. Sorumluluklarınız değişime uğrayabilir. İkili ilişkileriniz size kriz yaratabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bu ışıltınızı dışarıya da göstermek istediğiniz bir dönemdesiniz. Işıltınız karşı cinsin ilgisini hiçbir şey yapmadan çekmenize vesile olabilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün esnek olmak işine daha çok gelebilir. Her şeyi belli zamanlara yetiştirmek yerine kendine zaman yaratmak daha doğru olacak. Biraz daha esnek planlar yapabilir ve bunun faydasını görebilirsin.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlik olma zamanı ve sizin için bu zor olmamalı. Bugün, dinamik bir ikili oluşturarak ve önünüzdeki her şeyi tek başınıza değil, yanınızda biriyle hallederek bunu yakalamanız gereken bir an haline getiriyor. Bu kişi zaten hayatınızın bir parçası olabilir ama yeni biriyle de tanışabilirsiniz! Her iki şekilde de bu birlikteliğin uzun sürmesini bekleyebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. İstediğiniz şartları sağlamanız yeterli değil. Sürekli bir değişim içindesiniz ve ani tepkileriniz, süregelen şartlarınızı olumsuz etkiliyor.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, yatırımla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yanlış anlaşılmalar, kandırılmalar gerçekleşebilir. Yeni bir sözleşme imzalamak için pek uygun bir günde değilsiniz. Ayrıca resmi yazışmalara, iletişim ağlarında sorunlar gerçekleşebilir. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili amacınıza ulaşmak için yapmanız gerekenleri biliyorsunuz. Fakat partneriniz aynı düşüncede olmayabilir. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacaktır. Mesleğinizle ilgili sizi rahatsız eden bir durum söz konusu. Bugünarkadaşınızla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak. Sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmayın.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>