İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir. Elinizdeki bıktırıcı işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. .

Bir satış işinden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli görünmüyor. Ama yine de işin sonunda sıkıntılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde sizi olumlu anlamda heyecanlandırıp harekete geçirecek bir haberiniz olacak. Aile ilişkilerine düşkünlüğünüz, bu sevinci çoğaltacak. Çok fazla sorguladığınız bir dostluk ilişkisi içindesiniz. Bu sorgulama için yeterince kanıt toplamış görünüyorsunuz. Yine de arkadaşınızı gözden çıkartamadığınız bazı duygusal engelleriniz var.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 12:20 olana dek, eviniz ve ailenizle alakalı işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Satın alma, kiralama, ofis içi düzenleme, sağlıkla ilgili atılacak adımları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Saat 12:20-20:32 Ay-boşluk etkisi altındayız. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz.  Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa onunla ilgili ayrıntılar ön plana geçer. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan  ters bir durum,  doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Bir de ev içinde ıvır zıvır, gereksiz şeyleri tespit edip, bunları atabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. İş yerinde de aynı şekilde düzenlemelerde bulunulabilir.Saat 20:32  Ay-Terazi burcu geçiş etkisi altında,  özel yaşamınızla  ilgili konularda,  her şeyin dengeli olması gerektiğini düşünürsünüz. Huzursuzluğa  tahammülünüz yoktur. İlişkinizde al gülüm ver gülüm tarzında paylaşımlar hoşunuza gider. Ilımlı düşünmeye çalışırsınız. Gerektiğinde    hoşgörüde bulunursunuz ve insanları anlamaya çalışırsınız. Tabii ki karşılığında sizi de takdir etmelerini, sevgiyle sarıp sarmalarını beklersiniz.   Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle, Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri sunması dileğimle,

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle maddi yıkım yaşayan ikizler burcu kişilerinin kısa süre içinde toparlanma süreçlerinin başladığı bir zaman dönemdir. Miras, eş, ortağın parası gibi maddi materyallerden olumlu sonuçlar elde edeceğiniz bir dönemdir. Büyümek, genişlemek için harika fırsatlar kapınızı çalabilir.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konuları daha detaylı şekilde ele alabilir ve yakından gözlemleyebilirsiniz. Size hitap etmeyen ve size iyi gelmediğini düşündüğünüz kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Hırslı tutumlarınız veya gizli eğilimleriniz size maddi ya da manevi bedeller ödetebilir, dikkatle hareket etmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeni kararlar almak için acele etmeyin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bazı iniş çıkışlar var. Bunlar sizi çok fazla üzüyor. Kendinizi daha fazla yıpratmadan bu duruma son verin. Kendinizi mutlu etmelisiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların ayırdına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyecek, gelişmeleri bekleyeceksiniz. Fakat, yapılması gerekenleri ihmal etmeyin.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz ve eviniz için titiz bir bakış açısıyla haftaya başlıyorsunuz. Öncelikli olarak başkalarına katkı sağlamaya odaklısınız. Öğle saatlerinden itibaren enerjiniz bir nebze de olsun düşecektir. Akşam saatlerinden itibaren ise hayatınızın keyif alanlarına yönelmeniz olasıdır. Çocuklarınızla içsel huzurunuzu bulabilir, eşinizle hoş vakitler deneyimleyebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün Ay saat 11:21‘de boşlukta olacak ve 19:33‘te Terazi burcuna geçecek. Haftanın bu ilk gününde Ay'ın boşlukta ve Başak burcunda olması dikkat göstermeniz gereken işlerde biraz daha gayret göstererek çalışmanıza neden olabilir. Ne kadar detaya ve derine inmek isteseniz de yavaş bir ilerleme kaydedebilirsiniz. O nedenle fazla strese ve telaşa kapılmadan eldeki işlere odaklanmak bir kerede bir işi halletmeye çalışarak akışta kalmakta yarar var.Ay'ın boşluktan çıkacağı ve Terazi burcuna geçeceği akşam saatlerinde endişe ve streslerinizden arındığınız daha çok sosyalleşme ihtiyacı hissederek gezme, eğlenme, arkadaşlarla, sevdiklerinizle veya eşinizle program yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ay Terazi günleri oldukça sosyal, hareketli ve ilişkilerin ön planda olduğu zamanlardır.İş bağlantıları kurmak,yemekleri veya tanıtım işleri yapmak, her türlü sosyal organizasyonu düzenlemek ve arkadaş çevrelerinizle bir arada olmak için çok uygun günlerdendir. İnsanları arayıp konuşabilirsiniz. Yapacağınız ziyaret ve görüşmeler varsa bu güne planlayabilirsiniz. Daha medeni, uyumlu, orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjiler olacaktır.

16 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

16 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>