İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 40%

Romantizm ve evlilik her zaman sizin için önemli ama bugün daha da önemli gibi. Sıcak, sevecen ve güzel hissedeceksiniz bu yüzden aşk ve ilişki konuları bugün özellikle romantik olacak. Bugün diğer ilişkileriniz için de iyi bir gün çünkü siz ve çevrenizdekiler arasında anlayış düzeyi artıyor. Günlük hayattan tanıdığınız insanlarla arkadaş olabilirsiniz. Günün keyfini sürün.

Arkadaşlarınızla konuşmak, sizin için oldukça besleyici bir egzersiz olabilir. Kendi başınıza bir şeyler yapmaya çalışmak yerine, onları yüksek sesle söyleyin ve düşüncelerinize yeni bir bakış açısı katmaları konusunda yardım isteyin. Sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu itiraf ederken muazzam bir iyileşme gerçekleşecek. Dinlemeye istekli bir çift kulaktan daha rahatlatıcı bir şey olmadığı hissini tadın.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Eski arkadaşlarınla iletişime geçmek isteyebilirsin. Günün enerjisi nostaljik hissettirebilir. Lisedeki dostlarının şimdilerde ne yaptığını merak edebilirsin. Üniversiteden tanıdığın insanlarla bir araya gelme modunda da olabilirsin. Onları aramaktan çekinme. Ya da samimi e-postalar yollayarak arkadaşlarını bir yokla.Oldukça zıtlaşmalı bir gün olabilir. Bir parça hakikatlerle yüzleşme vakti gibi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, seçtiğin alanda, eğitimini ilerletmen gerektiğini düşündüysen, tam da düşündüğün gibi yapman gerektiğine dair kesin bir ipucu yakalayacaksın. İleri seviye eğitim konusunda, anlık birkaç panik yaşadıktan, gerekli kararları alabileceksin. Geleneksel olmayan bir alanda ilerlemeye karar vermen olası.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize olan güveniniz kan kaybediyor olabilir. Eğer durum buysa, bunun neden olduğunu anlamaya çalışmak akıllıca olacaktır. Son zamanlarda sizi savunmasız mı yoksa güvensiz hissetmenize yol açan bir şey mi oldu? Bir 'başarısızlık' veya kayıp mı yaşadınız? Bu şeyler gerçekten özgüveninizi yerle bir edebilir. Yine de, neden bu şekilde hissettiğinizi anlamaya çalışarak, öz saygınızı ait olduğu yere geri getirmeyi başarabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi çevrenizdeki insanlarla daha iyi bağlantılı bulacaksınız. Gerek telefon gerekse İnternet üzerinden sık bağlantılar gerçekleştireceksiniz. Günün yoğun koşuşturmacası sizi yorabilir. Gün sonunda meditasyon yaparak rahatlayabilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan senden hoşlanan birine şans vermek isteyebilirsin. Vergi, kredi ve banka gibi konuları bir düzene sokuyorsun. Böylece ödemelerin konusundaki kaotik durumun çözüme ulaşabilir. İşin ile ilgili insanların söylediği mesnetsiz sözleri ciddiye almıyorsun. Yaptığın işe olan saygın ve kendine olan özgüvenin artıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınıza dair beklentileriniz bugün gerçekleşiyor olabilir. Maddi konularda yolunda gitmeyen olaylar artık bir düzene girmeye başlıyor. Enerjinizi gereksiz şeylere harcamayın.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızda pek çok düşünce olabilir. Bugün dikkat çekmek ve öne çıkmak konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Ancak yüksek beklentilerinize de dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde daha olgun ve daha güzel bir aşk yaşayabilirsiniz. Uzun süredir hissetmediğiniz kıpırtıları derin bir şekilde kalbinizde hissedebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanabilir, plan, program, organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Herhangi bir adım atarken dikkat edilmesi gereken bir gün.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kilo vermek istiyorsunuz ancak bunun için harekete geçmiyorsunuz. Kendinize hemen bir egzersiz programı oluşturmalısınız. Sağlık beslenmeniz de şart tabii!

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır.Birlikte çalıştığınız kadınlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler uzun zamandır partneriniz ile problemler yaşıyorsunuz. Bu problemler ne yazık ki kronik hale gelmiş durumda. Yapabileceğiniz en iyi şey bir çift terapisti ile görüşmek olacaktır. Bunu yapan ve olumlu sonuç alan pek çok çift var.

16 Mayıs 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, günlüktemponuz ve duygularınızla alakalı konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan bilinçaltınızdaki ateşli ifadeler diğer yandan duygusal konulardaki engellenmişlik hissi sizi her yandan sarıyor olabilir. Bu durumda herşey çok iyi gibi göründüğü halde siz bunalıyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan sorunlar bugün sizi değişimlere zorlayabilir. Olumlu gibi görünen herşeyin altında sorun varmış gibi hissedebilirsiniz. Bugün ifadeniz üç yandan sarılmış gibidir. Sosyal hayattaki yeriniz,hayatınızdaki maddi sorunlar ve özgürlük olmak istediğiniz halde bunu başaramamak. Sizi duygusal olarak sorumluluk almaya ve ciddi düşünmeye sevk eden bugünkü enerjiler, ne kadar zor görünse de kendinize güveniniz tam olacaktır. Ciddi ve yaşınızdan fazla bir görüntü sizi sarabilir.

16 Mayıs 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 26"
Ay
Kova
18° 29' 47"
Merkür
Koç
17° 37' 44"
Venüs
Boğa
03° 04' 15"
Mars
Koç
01° 01' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 59"
Satürn
Balık
16° 43' 20"
Uranüs
Boğa
22° 26' 36"
Neptün
Balık
28° 57' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 12"
Lilith
Başak
23° 31' 27"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>