İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eksik konuları tamamlıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2019, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün ekstra tutkulu ve fevri hissediyor olabilirsiniz ve aşk hayatınızda cesur bir hareket yapabilirsiniz. Belki de hoşlandığınız biri vardır, bu kişiyi etkilemeye ve tüm dikkatini çekmeye karar verebilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizde, biraz tuhaf olmaya ve beklenmedik bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eğleneceğiniz kesin!

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Son zamanlarda yaşadığın koşuşturmalar sonrası, şu sıralar bir hafifleme hissedebilirsin. Zamanının her bir dakikasını kullandın ve şimdi biraz da dinlenmeyi hak ettin. Merak etme, bundan da fayda sağlayabilirsin, kariyerinle ilgili yeni bir yön tayin edebilirsin veya motivasyonların üzerine düşünebilirsin. Sonra bunlarıdünyasına sürebilirsin.Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genelde tabanlarınızı yere sağlam basmayı tercih edip son derece tutarlı ve organize bir biçimde ilerleseniz de, kanatlarınızı açmanız için sizi zorlayan çok büyük bir güç mevcut. Günlük yaşantınıza daha fazla hayal gücü katın ve hayal kurma sanatında ustalaşmak için pratik yapın. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve omuzlarınızdan kalkan devasa yükü görün. Bu tip bir tavır, yaşamınızın her alanına denge getirecektir. Hayal gücünüzü özgür bırakın.

16 Temmuz 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Oğlak burcunda hareket ediyor. Ay ve Venüs arasında oluşan karşıtlık nedeniyle bugün yeni bir borçla karşı karşıya kalabilirsiniz. Buna eşinizin harcamaları da neden olmuş olabilir. Ay-Satürn kavuşumuyla fiziksel ve ruhsal olarak daha iyi hissedecek olsanız da yarın gerçekleşecek Ay tutulması nedeniyle sağlınızı riske atacak durumlardan uzak kalmalısınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eksik konuları tamamlıyorsun!Bugün toprak burcunda Ay tutulması gerçekleşecek. Sürüncemede bıraktığın konuları tamamlayacağın planlar yapabilirsin. Hayatında planladığın konuları yavaş yavaş harekete geçirmeye başlıyorsun. İş arayışında olan bir İkizler burcuysan, yaptığın görüşme olumlu sonuçlanabilir. Bugün sana kalp kırıklığını hatırlatacak bir karşılaşma yaşayacaksın. Çocukları olan bir İkizler burcuysan; eğitimleriyle ilgili radikal kararlar alabilirsin. Değer verdiğin kişinin aniden şehir dışına çıkması gerekebilir. Tüm bunlarla birlikte gün içerisinde geçmişten bir arkadaşın sosyal medya aracılığıyla iletişime geçebilir.

16 Temmuz 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Para kazanabileceğiniz yepyeni biralanı söz konusu olabilir. Bu alanda halen merkür?ün gerilediğini unutmamalı girişimlerinizi sadece revize ederek değerlendirmelisiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Finansal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

16 Temmuz 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda iletişim problemleri yaşayabilir, özellikle yazılı iletişim hususunda birtakım teknoloji azizliklerine uğrayabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

16 Temmuz 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili yeni parlak fikirleriniz olabilir, bu fikirler bugün aniden size gelecek. Tanıdığınız biri size önemli bilgilerle gelebilir. Ek gelir elde etmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Herkese laf anlatmaktan yorgun düşeceksiniz. Sonunda da karşınızdakilerin sizi anlamadığını düşünüp, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Bu fikirlerden zihninizi arındırıp, bildiğiniz doğru yolda ilerlemeye devam edin. Arkadaşlarınızla dinamik aktivitelere katılıp kafanızı dağıtmakta yarar var. Gizli aşk gündemde olacak.

16 Temmuz 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

16 Temmuz 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz insanlarla beraber olduğunuzda kendinizi çok daha güçlü hissediyorsunuz. İkizler burçlarının bir konfor alanları var ve bu konfor alanlarının dışarısına çıktıklarında gergin oluyorlar. Çok fazlabağlamak, değerinizi göstermek üzere konuşmalar yapmak, kendinizi ispat etmek zorunda kalabilirsiniz.

16 Temmuz 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; finansal konularda üstlendiğin sorumluluklar üstünde duygusal baskı yaratabilir. Düşmanların sana barış çubuğu uzatabilir ya da perde arkasındaki kişilerin hesaplarını fark edebilirsin. Dolunay öncesi duygusal paylaşımlara kendini kapatabilirsin.

16 Temmuz 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>