İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yapıcı Olman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün şüpheleriniz yüzünden belirsiz bir ruh halinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızda aldığınız son kararlardan kaynaklanan hayal kırıklıklarını hissetmeye başlıyorsunuz. Diğer bir deyişle, yaptığınız işten son dakika pişman oldunuz! Bugün, bir yandan endiş

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Belli ki oynaman gereken önemli bir rol var!Günün modu biraz rahatsız edici olabilir ama senin bu rahatsızlıkla başa çıkış şeklin sana tanınırlık ve başka ödüller getirecektir. Gücün, kontrollü tavırların ve durağanlığı başarı ve başarısızlık arasındaki farkı gözler önüne serecek. Yapabilirsin ve yapmalısın da. Kendinle gurur duy!Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

18 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizin ilgi alanlarına yönelik yeni planları içeren çok sayıda evrakın derhal ilgilenilmesi gerekebilir. Düzgün bir şekilde yapılması muhtemelen sizin açınızdan çok fazla yaratıcılık gerektirecektir ama üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Zihniniz bugün özellikle hızlı, keskin ve odaklı bu nedenle denediğiniz her şeyde çok şey başarabileceksiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aceleci kararlar almaktansa daha sakin olman gereken bir gün. Yapıcı olduğun takdirde kendini gerçekleştirmek adına olumlu gelişmeler kaydedebilirsin. Kendi işinin sahibi bir İkizler burcuysan, çalışanlarına emek vermenin ve üretmenin önemini hatırlatan konuşmalar yapabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, hoşlandığın kişi hakkında duyduğun bazı şeyler ondan soğumana sebep olabilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizler için işlerden ve sosyal hayattan uzak kalmak her ne kadar zor olsa da bugün mümkün oldukça geri planda durmalısınız. Sosyal anlamda biraz uzaklaşmanız belki de dostlarınızın sizin varlığınızı hissetmesi adına belki de bir fırsattır. 

18 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Parasal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Ödemelerde sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar tarafından engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzellik, estetik ve düzenleme gibi meselelerde karmaşık bir dönem geçirebilirsiniz. Toparlayamadığınız işler sonrasında size stres olarak dönebilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnatçılık konusunu biraz abartmıyor musunuz? Daha esnek olmaya çalışırsanız daha zorlu koşullara kolaylıkla adapte olabilirsiniz.

18 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek. Gecikmiş ödemelerinizle ilgili problemlerle karşılaşabilirsiniz.İlişkilerde tutku ve kıskançlık temelli tartışmalar yaşanabilir. Derin, metafizik konulara ilginiz artacaktır.

18 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kafanızın karışacağı bir gün olabilir. Gerçekçi bakış açısını kıaybetmemeniz gerekecektir. Bunun yanında, çevrenin ifade ettiklerini doğru biçimde anlamaya çalışın ve birşeyleri ifade ederken de, ifade şeklinizin yeterince açık olmasını sağlayın.

18 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Derin özlemleri giderme günleri. Bu özlemlerde kaderci avunmalarla, birtakım pişmanlıkları örtmeye çalışacaksınız. Kendinizi yenileme niyetlerinizin önünde kendini gizleyen engelleriniz var. İyi anlaştığınız kişilerle yeni düşüncelere, yeni niyetlere yönelebilirsiniz. Aile ilişkileriniz üzerindeki korumacılığınız, bazı kişilik gelişmelerini önleyebilir.

18 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; finansal durumun ve gelir gider dengeni kontrol altına almaya başlamışken; kaynakları paylaşma konusunda dikkat etmen gereken yerler olabilir. Dosyalar, evraklarla ilgili işlerini tekrar tekrar kontrol etmeden hüküm vermemeli, araştırmanı çok geniş kapsamlı tutmalısın.

18 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 58' 37" R
Ay
Balık
16° 44' 52"
Merkür
Koç
18° 44' 45"
Venüs
Boğa
05° 30' 32"
Mars
Koç
02° 32' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 47"
Satürn
Balık
16° 53' 27"
Uranüs
Boğa
22° 33' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 49"
Lilith
Başak
23° 44' 37"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>