İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir. Giderek yoluna giren bir ilişkinin itici gücü olabilirsiniz.

İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Bu tavrınızın sadece getirilerini görmemelisiniz. Hak ettiğiniz birçok kazanım, dönemsel engeller nedeniyle kapınızda bekliyor, sabırlı olmanız gerekecek.

Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz. Parayla ilişkiniz ciddi revizyonlar gerektiriyor. Önümüzdeki günlerde uzaktan izlemenizin yetmeyeceği bir para tartışmanız olabilir.

Kendi sorunlarının çözümünde insanların önünü açmalısınız. Bazı yakınlarınızın sorunlarına bütünlemesine eğilmeniz, onların daha çok sorun üretmelerine neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal aktiviteler veya alışverişler harcamalarınızı arttırabilir. Başkalarını memnun etmek veya yardımcı olmak için tavsiyeler vermeniz veya yanında olmanız yeterli. Bu amaçla para harcamanız gerekmiyor. Biraz değişiklik ihtiyacınız var. Bağlayıcı sözler söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni güne saat 09:29 Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyoruz.  İşlerimizi kendi istediğimiz şekilde yapmaya çalışırken bazı engellere boyun eğebiliriz.  Sakin olmak ve duruma göre hareket etmekte fayda vardır. Kararlarımızı verirken iyi düşünmemiz faydalıdır. Bu arada bazı durumlar  bizi köşeye sıkıştırır gibi olabilir. Bugün sizin isteklerinizden ziyade, başkalarının hazırlamış olduğu bir programa dahil olmak zorunda kalabilirsiniz. Tabii ki bu durum bazıları için  can sıkıcıdır. Kimileri bu mecburiyeti kayıtsız şartsız kabullenerek ortama ayak uydururken bazılarınız ustaca bir manevra ile işin içinde sıvışmayı başarabilirler. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, özgürlüğü uğruna binlerce canın verildiği, inanç ve şerefin ışığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu olsun.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

.Duygularınızı saklayarak çevrenize gizemli bir hava yaratıyorsunuz. Olayları derin bir şekilde algıladığınız için, sizi ikna etmeleri çok zor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır. Çevrenizle uyum içinde olmanıza rağmen, hiç kimseyi kırmadan, gizli bir inatçılık sergilemeniz, ilginç bir durum.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal aktiviteler veya alışverişler kontrolsüz harcamalara neden olabilir. Başkalarını memnun etmek veya yardımcı olmak için tavsiye vermek veya yanında olmak türünde eğilimlerde bulunmanızda ve para harcamaktan kaçınmanızda fayda var. Biraz değişiklik size iyi gelebilir. Bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir. İş arkadaşlarınızın desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içinde emek gerektiren uğraşlar gündeme gelebilir. Üretken olabilmeniz için planladığınız işleri sonlandırmanız gerekebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Belirsizlikler karşısında sabırlı olmaya özen gösterin.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir anda sanki bütün taşlar yerli yerine oturacak. Üst üste alacağınız iyi haberler sizi oldukça rahatlatacak.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

19 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dinlenmek, tembellik yapmak ve diğer rutin işlerinizi halletmek arasında gidip gelebilirsiniz. Anlamlandıramadığınız bir his, gün içinde biraz umutsuz olmanıza neden olabilir.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, onlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. Bu arada sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek ve duygularınızı yatıştıracak. Sabah saatlerindeki duygusal geriliminiz akşam saatlerinde tamamen dağılacak.

19 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

19 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 29" R
Ay
Oğlak
23° 51' 05"
Merkür
Koç
16° 51' 17"
Venüs
Boğa
00° 52' 19"
Mars
Balık
29° 38' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 59"
Satürn
Balık
16° 33' 59"
Uranüs
Boğa
22° 20' 28"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 11"
Lilith
Başak
23° 19' 34"
True Node
Koç
15° 21' 30"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>