İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Telaşlı Hallerin Dikkat Çekecek Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşk konularında daha cesur davranmalısın. Eğer hoşlandığın birisi varsa onunla iletişime geçmek için harekete geçmelisin. Kendini iyi ifade ettiğin ve keyifli sohbetler edebileceğin bir gündesin.

İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız, ama bunun genel bir sıkıntının parçası olduğunu da biliyorsunuz. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor.

Maddi konularda daha önceden yaşadıklarına göre yeni kararlar almak isteyebilirsin. Yine de bugünü düşünerek ve yeni şartlara ayak uydurarak parasal konularda kendine dikkat etmen gerekebilir bugün.

Vücudunun verdiği sinyalleri daha dikkatle dinlemen gerekebilir bugün. Sağlığını hangi noktada desteklemen gerektiğini kendine vakit ayırarak bulabilirsin. Özellikle uyku düzenine özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni konular ile alakalı heyecanlanabileceğin bir gün. Bazı şeylere odaklanmak o yüzden biraz zor olabilir. Hayal kurmak ve yaşanabilecekleri hesaplamak günlük hayattan daha keyifli gelecek sana. Ancak günün sonunda gerçek hayata dönmen gerekebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatında gözle görünür bir hareketlilik var. Eski bir dost,arkadaşı ya da yıllardır görmediğin bir okul arkadaşının bulunduğu gruba dahil olabilirsin. Bu durum sana yeni bir ilişkinin sinyalini verebilir. Bugün bir kez daha pahalı yaşamın zorluğunu hissedeceksin. Şimdi pişmanlık duyduğun alışverişler aklına gelecek. Bu günlerde ev eşyalarında gözüne batan çok şey var.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularda kendinizi tek başınıza ya da tek bir veriyle savunmaktan vazgeçmelisiniz. Bilgi sahibi olmak, bu konuda işi bilenlerden danışmanlık almak size yeni bir bakış açısı getirebilir. Eğitimin sadece defter kitapla değil tecrübeyle de sabit olduğunu fark edeceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Ticari konularda destek alabilirsiniz. Gençlerle ilgili konulara zaman harcayabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı konuları düzeltmek için çaba sarf edebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda verdiğiniz emek ve gördüğünüz emeğin dengede gittiğinden emin olmalısınız. Sağlığınızla alakalı olumlu gelişmelerin yaşanması mümkün.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınların çalışma tempondan dolayı senin için endişelenebilir bugün. O yüzden tek başına değil de destek alarak işe odaklanman daha iyi olabilir. Her zaman yanında olan insanların kıymetini bilmelisin bugün.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir hayat çok kaotik geliyor ve duygusal olarak sizi çok hırpalıyor olabilir. Durum buysa biraz geri çekilip derin bir nefes alın, dramadan uzaklaşın ve huzurlu anlarınızın tadını çıkarın. Yeni bir başlangıç, doğuştan gelen yaratıcılığınız ve iyimserliğinizle temasa geçmeniz için size ilham veriyor. Kendinizin en özgür hali olarak görünün ve ilahi güçlerle işbirliği içinde sihri birlikte yaratın. Unutmayın, mükemmellik bir yanılsamadır ve onu bir kenara bıraktığınızda yol boyunca oldukça eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Küçük bir miktar da olsa gelen sürpriz bir meblağ, sizi oldukça neşelendirebilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün görüşeceğiniz kişilerin samimiyeti konusunda dikkatli olmalı ve özel duygularınızı kendinize saklamalısınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Bugün, sizden sorumluluk beklentileri olan kişiler olacaktır.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; hastane, sağlık, gizli düşmanlarla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. İletişime dikkat. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki insana duyduğunuz merhamet yada iyi niyetin, konuyu çözmeye yaramayacağını düşünüyorsunuz. İçinizdeki duygular nedeniyle kimi anlarda son derece hassas, kimi anlarda ise acımasızca kararlar verebilirsiniz. Fakat bugünkü durumdan çıkacak cevabın hiçkimseye faydası olmadığını biliyorsunuz. En iyisi suyu akışına bırakmak diye düşünebilirsiniz. Bugün, bilinçli aklınız, mantık yönünüz kendinizi ifade etmekten yana, yüreğiniz ise karmakarışık duygular içinde. Fakat bu iki ruh haliniz de garip bir şekilde birbirini iyi yönde destekler gibi. Yani ne olursa olsun içinizdeki herşey negatif yönde olduğu halde, bir şey onları pozitif hale getiriyor gibi. Sizin gibi kendini ifade etmeyi seven bir insan olarak tüm bu duyguları ifade edemiyor oluşunuz da kafanızı karıştırmış durumda

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 24"
Ay
Kova
18° 00' 33"
Merkür
Koç
17° 36' 42"
Venüs
Boğa
03° 01' 41"
Mars
Koç
00° 59' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 30"
Satürn
Balık
16° 43' 09"
Uranüs
Boğa
22° 26' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 05"
Lilith
Başak
23° 31' 13"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>