İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbinizle genel ruh haliniz arasında bir gerilim yaşanabilir. Aşk hayatınızda doğanız gereği bencil ve sabırsız bir tavır benimsiyorsunuz fakat bugün huzur ve denge ön planda olacak. Her durumda da verdiğiniz kadar aldığınızdan emin olun. Dünyada herkese yetecek kadar sevgi var. Sadık kalmak için başkalarının hakimiyetinde olmanızgerektiğini düşünmeyin.

Bugün programlara ve işlerin yetiştirme tarihlerine daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız zaman anahtar kelimedir, nasıl çalıştığınızı enine boyuna değerlendirin. İşler tam olarak planladığınız gibi gitmiyorsa, belki de yetişme tarihlerini uzatmanız gerekir. Kendinizi çıldırtmayın, çünkü kendinizi geri düşürüyorsunuz. Kendiniz, patronunuz ve müşterileriniz ile gerçekçi olun.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Bugün, hislerini kavrayabileceğin ve genel olarak hayatında bir denge bulabileceğin mükemmel bir gün. Sokakta yürürken, altındaki toprağı hisset. Ayağını yere iyice bas ve bu gezegenin bir parçası olduğunun farkına var. Sen Dünya'nın bir ürünüsün. Kendini Toprak Ana'dan bağımsız düşünme. Sen onun kızısın; ve ona saygı duymalısın.Bugün sebebini bilmeseniz de kişisel dünyanızda yoğun bir gerilim hissedebilirsiniz. Bu çelişme hissi midenizi düğüm düğüm yapıp sizi karşınıza çıkan kişilerle ve durumlarla mantıklı bir biçimde başa çıkmaktan alıkoyabilir. İnsanlar yaptıklarınızı onaylamadığında bunu kişisel bir mesele haline getirmemeye çalışın. Unutmayın ki onların tepkisi sizin genel olarak şahsınıza değil, davranışınıza yönelik.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihninizin yüzeysel ve küçük şeylere takılmasına izin vermeyin. Hayat, gerçeklikle pek de ilgisi olmayan meseleler üzerine kafa yormak için fazla kısa. İnançlarınızı sağlam bir temele yerleştirebilmek için bugün ayaklarınızı yere basmanız gerekecek. Bir şekilde test edilebilirsiniz, bu yüzden karşınıza çıkacak bu zorluğa hazır olun. Elbette üstesinden gelebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, 16:20'ye kadar boşlukta ilerliyor. Öğlen Venüs ve Uranüs arasındaki zorlu açıyla beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda, gönül ilişkinizde tutumunuza dikkat edin. İletişim kurarken ani çıkışlarınızla tepki toplayabilirsiniz. 16:20 itibariyle ise Ay, Başak burcuna geçiyor. Sakin bir akşama devam ediyorsunuz. Aile bireylerinizle toplanıp, vakit geçirebilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsun!Çalışmalarını sonuna kadar götürmekte kararlısın. Ani çıkışlar yaparak kendini göstermek isteyebilirsin. İdeallerini gerçekleştirmek uğruna mücadeleyi elden bırakmayacaksın. Fikirlerini anlatmak ya da bunları pratikte uygulamak için çevrenin fikirlerine ve olumlu desteğine çok ihtiyaç duyacaksın. İletişiminin artarken hiç ummadığın bir anda projelerine talip olan birilerini bulacaksın. Eğer devlet dairesinde uzayan bir işin varsa bugün çözüme ulaşabilir. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, değer verdiğin kişiyi daha iyi tanımak isteyeceksin. Tüm bunlarla birlikte bugün kardeş ya da kuzeninle fikir çatışması yaşayabilir, değerlerini, keskin bir dille savunabilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde kuşkularınızın artabileceği bir gündesiniz. Size iyi gelecek olan şeyleri denemek ve yeni şeyler keşfetmek bugün size daha iyi gelebilir.

2 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız fikirler gündeminizin değişmesine neden olabilir. Başarılı olmak için hırslı davranabilirsiniz. Plan değişiklikleri yapacağınız zamanlar var. Yakın çevrenizle ilgili konular sizi de etkileyebilir. İlişkilerinizde diplomatik davranabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde bugün taraflı olmanız gerektiği gerekçesi ile suçlanabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün haberleşme ve iletişim ağı konusunda sizden daha şanslı bir burç daha yok. Görüşmeler, buluşmalar, mesajlaşma ve telefonlar beklediğiniz gibi gidecek. Sizin için önem teşkil eden konularda hızlı ve çözümleyici haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, onların desteği ile kendinizi daha da iyi hissedebilirsiniz. Bir yolculuğa gidiyorsanız bu yolculuk sizin için çok keyifli ve faydalı olacaktır

2 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi biraz yalnız hissediyor olabilirsiniz; modunuz düşük olabilir. Ama ümitsizliğe kapılmayın çünkü bugün aşktan yana şansınız açık görünüyor.

2 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın akşamüstü Başak burcunda seyahat etmesi sizin gibi entelektüel bir insanın bol bol çalışmasını ve üretken olmasını sağlar. Evde detay gerektiren her tür işi bugün sonuçlandırma şansınız oldukça yüksek. Ne de olsa yönetici gezegeniniz Merkür'de duygusal, anaç Yengeç burcunda yer almakta. Evde tadilat, tamirat işleriyle de meşgul olabilirsiniz.

2 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor.. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

2 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortaklı işleriniz konusunda bazı problemler yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde bu durum evli İkizler burçları için evlilik kurumu içerisindeki bazı problemlere de işaret ediyor olabilir. Anaç tutumunuz her zaman ilişkilerinizi pozitif etkilemiyor olabilir. Bazen insanlara gereken sorumlulukları verebiliyor olmalısınız.

2 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün aileni ya da işini ilgilendiren konuları kendine has yöntemlerle çözmek isteyebilirsin. Gelişigüzel çalışmak yerine derin araştırmalar yapabilir, sahip olduğun bilgi birikimini başkalarıyla paylaşabilirsin. Ancak bir takım özel konuları abartılı ifade edebilir veya olduğundan farklı göstermeye çalışabilirsin.

2 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>