İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tatlı Dillisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün biriyle barışmak için iyi bir zaman. Sorunlu ilişkilerinizi iyileştirmeye hazırsınız. Aile üyelerinizle sıkıntı yaşıyorsanız, bugün onları çözmek isteyeceksiniz. Kalbinizi açmaktan korkmayın. Sevdiklerinizle dürüstçe konuşmak isteyeceksiniz. Geçmişi bırakıp geleceğinize odaklanmaya çalışın. Yükünüzü hafifletmeye başladıkça kendinizi harika hissedeceksiniz.

İş temposuna geri dönmek sizin için son derece zor olabilir fakat masanızda işlerin nasıl biriktiğini göz ardı etmeyin. Ya davranışınızı değiştirmeli ve odaklanmak için sıkı bir çaba sarf etmelisiniz ya da takviye kuvvetleri çağırmak için sirenleri çalmalısınız. Hiçbir şey yapmamak sorumsuzluktur ve bu şekilde patronunuzun gözünden düşeceğiniz kesinleşir.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Birini yanlış anlama olasılığı yüksek. Günün enerjisi seni ekstra hassas ve duyarlı kılabilir. Birilerine karşı kırıcı sözler söylemeye eğilimin yüksek bugün. Sabrın biraz az olduğundan, kavga ve tartışmalara katılmamaya çalış. Uzun süredir devam eden tartışmalardan ise özellikle uzak dur. Yaralar açmaktan kaçınman gereken bir gün. Biraz önlemle, günü sağsalim atlatabilirsin.Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle sosyal çevrenizde bir yenilik hakim olacaktır. Yeni insanlarla tanışacağınız, yeni ortamlar içerisinde olacağınız bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınız aracılığıyla da yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, son dakika parasal ortaklıkların sürpriz bir biçimde bitebilir! Bugün aynı zamanda yaşam alanını daha modern bir hale getirmek isteyeceksin. İnternet üzerindeki alternatifleri de araştırabilirsin. Yakın bir arkadaşınla fikir ayrılığına düşüp, ufak çatışmalar yaşayabilirsin. Konuyu çok uzatmayarak tatlıya bağlamak adına elinden geleni yapıyorsun.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaptığınız maddi hatalar bugün karşınıza gelebilir. Çözüm odaklı olarak bu konuyu sonlandırmalısınız. Disiplinli yapınızhayatında sizi sert biri kişilik olarak tanımlatabilir. İnsanlara sıcacık neşeli enerjinizi yansıtmalısınız doğal olun.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni ümitler besleyeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, sorumlu olduğunuz konuları daha kolay toparlamanıza yardımcı olacaktır. İkili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Olgunlaşma içinde olabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı atacağınız adımlar kalıcı olabilir. Bu yüzden cesaretinizi göstermeniz gerekmekte ve aldığınız kararlardan emin olmalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yetenek, belki de psişik okumalar ya da ruhsal iyileşme için bugün yüzeye gelebilir. Yaptığınız şeyleri yapabileceğinize inanmak zor olabilir, ancak arkadaşlarınızın cesaretlendirilmesi, daha fazlasını yapmaya çalışmak için sizi teşvik edebilir. Bu, gelirinizi nasıl kazanacağınızı değiştirebilir. Herhangi bir eylem rotasını seçmeden önce tüm olasılıkları dikkatlice ele alın. İleride çıldırmak istemezsin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı gerçekleştirmek için adımlar atmaya başlıyor veya iyi bir planın hazırlıklarını yapıyorsunuz. Romantik ilişkilerinizde dengeler değişebilir, belki de kendinizi karşıdakinin yerine koymanın zamanı gelmiştir. Sorunları çözmek için yeni yöntemler deneyebilirsiniz fakat bu hemen başarıya ulaşacağınız anlamına gelmez.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacaktır.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayata daha iyimser bakmaya başlayacaksınız. İstediklerinize ulaşma şansınız var ancak biraz daha temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Koşullar tamamen değişiklik gösterecek olsa da mutlaka ayak uydurmaya çalışmalısınız. Karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceğinizi unutmamalısınız. Hata yapmamanız gerekiyor.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ilişkinizle ilgili rahatsızlıkları var. Uzun süren suskunluğunu bugün bozabilir. Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz. İş ortamınızda güvensizlik kaynağınız olarak gördüğünüz bu kişiyi dikkatle izlemeniz yararlı olabilir. Harcamalarınızda yapacağınız küçük bazı fedakarlıklar olumlu sonuçlar doğuracak. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 30' 38" R
Ay
Aslan
29° 46' 48"
Merkür
Boğa
00° 12' 31"
Venüs
Boğa
20° 11' 34"
Mars
Koç
11° 40' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 18"
Satürn
Balık
17° 48' 30"
Uranüs
Boğa
23° 14' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 02"
Lilith
Başak
25° 03' 59"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:06

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>