İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor.

Bugünhayatınızda bazı sorunları çözmek size huzur getirdi. Kendinizle barışık olduğunuz zamanlar sinirlerinize de hakim oluyorsunuz. İşinize istikrarlı yaklaşımlarınız işlerinizi zamanında tamamlamanıza neden oluyor.

Para harcama isteği içinizde iyice kabardı. Bir yandan da tasarruf yapmak istiyor ve harcamalarınızı frenliyorsunuz. Biraz daha sabredin , kısa zaman sonra eskisi gibi, rahatça harcama yapabileceksiniz.

Sizin için sevdiklerinizin yaptıkları fedakarlıklara bu kadar arkanızı dönmemelisiniz. Hayatta her şeyin bir bedeli vardır. Bunu sakın unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutin işlerden sıkılıp, değişik bir uğraşla ilgilenme isteği duyabilirsiniz. Bu arada değişim arzunuz giderek yükselebilir. Ev veyadeğişikliği planlamanız da mümkün. Gün içerisinde zihinsel faaliyetleriniz artabilir. Bulunduğunuz ortam içerisinde değişik fikirlerinizle ilgi odağı haline gelebilirsiniz. Uzak yoldan gelecek bir haber almanız mümkün. Bazı konulara karşı tahammülsüz davranabilirsiniz. Açık hava sporları sağlığınıza iyi gelebilir.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde Cumartesi gününe uyanıyoruz. Bu enerji, sözlerinizi  ustaca kullanmanızı,  düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu gayet olumlu. Çünkü hem hayatın lezzetli yanlarının tadına varmanızda ve hissetmenizde destek oluyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiriyor. İnsanlar sizin özel ve renkli olan kişiliğinizin farkına varıyorlar. Yenilikte bulunma arzunuz yüreğinizde büyüyor. Kaliteyi önemsiyorsunuz. İnsanların güzelliklere layık olduğunu düşündüğünüz için, her sözünüzle, tavrınızla gözlerin üzerinize çevrilmesi kolaylaşıyor. Yeni tanışmalar, buluşmalar, paylaşımlar bugün gayet olumlu. Hayatınızda bazı belirsizlikler olsa bile bunların çözüme kavuşacağından şüpheniz kalmıyor. Moralinizin ve ağız tadınızın  yerinde olacağını söylemeliyim. Saat 23:37 Ay-Jüpiter kavuşumu, kısa seyirli bir yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek, güzel bir zaman geçirmek yönünde destekleyicidir. Etrafımızdaki insanları etkilemek, dikkatlerini üzerimize çekmek isteriz. Bunda da gayet başarılı oluruz. Cumartesi gününüzün keyifli, eğlenceli ve mutlu geçmesini diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamınıza yeni katılan kişiler olurken,kapasitenizi arttıracak ve üslerinizden övgü alacaksınız. Kendinizi ve aile ilişkilerinizi ön plana alacaksınız. Aile içi toplantılar düzenleyebilir ve arkadaşlarınızı ağırlama konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Özellikle, sürpriz misafirler gündemi meşgul edebilir ve bütçenizin dışına çıkabilirsiniz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlerleme, büyüme ve gelişme şansı bulabileceğiniz günlerdesiniz. Önünüzde seçenekleriniz ve sizi dinlemeye hazır büyük bir kitle var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde hareketlilik ve sizi mutlu edecek haberler olabilir. Kısa yolculuklar, ziyaretler için güzel bir gündesiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konudan bir konuya atlıyorsunuz. İçinizden gelen sesi tam olarak dinlemiyor, aklınıza eseni yapıyorsunuz. Ailenizin uyarılarını dikkate almalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi geleceğe yönelik hedeflerinize odaklayarak çalışmalarınıza hız kazandırabilir, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirebilir ve sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal olarak zorlanmaya açık bir enerjiden geçeceğiniz için, enerjinizi dengelemeniz ve bu geçici etkinin farkında kalmanız yararlı olacaktır.

20 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimi yüksek, yakın çevre konularınız ön planda olabilir. Yapacağınız işlerde çevrenizdeki insanlardan destek görmeniz mümkün. İnsanlarla iletişim halinde olmaktan mutlu olacağınız birgün geçireceksiniz..

20 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneşin yengeç burcuna geçmesi ile birlikte bu bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; kazanımlar, maddi koşullar, para, bütçe ile ilgili olacaktır. Kazançlarınızı da arttırmak için güzel koşullarla karşılaşabilir, yeni teklifler, maaş zamları, terfilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi anlamda güçlenmeye başlıyorsunuz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

20 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 42' 42" R
Ay
Terazi
19° 10' 02" R
Merkür
İkizler
27° 48' 16"
Venüs
İkizler
28° 54' 29"
Mars
Boğa
05° 18' 49"
Jüpiter
İkizler
04° 57' 58"
Satürn
Balık
19° 16' 42"
Uranüs
Boğa
25° 00' 25"
Neptün
Balık
29° 51' 43"
Plüton
Kova
01° 40' 20"
Chiron
Koç
22° 50' 55"
Lilith
Başak
28° 33' 28"
True Node
Koç
12° 51' 45"
Son Güncelleme : 16/06/2024 12:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>