İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dedikodular Kulağına Geliyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Başka insanlarla tanışmak için sosyalleşmeye devam etmelisin. Yeni ortamlara girmek ister istemez yeni insanlarla tanışmanı sağlayacak. Yapacağın konuşmalarda kendin olmaya devam ettikçe yeni bir ilişki hakkında şansının arttığını göreceksin.

Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz. Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor.

Para harcarken daha dikkatli olmalısın. Gelecek ile ilgili endişelerini bir şekilde kendine hatırlatmak ister istemez daha tutumlu olmanı sağlayacak. Savurganlıktan uzak durmak sana fayda sağlayacak.

Duygularını kontrol etmek için meditasyon yapmak isteyebilirsin. Bulunduğun ortamların seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Bunaldığın anlarda dışarı çıkıp temiz hava almak sana iyi gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanların tepkilerini bireysel algılamamalısın. Onlara yardımcı olup durumlarını iyileştirmek senin için de iyi olacak. Ailenden birinin bunu yaşaması durumunda yardımcı olmak için daha istekli olabilirsin.

21 Ekim 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkalarının size söylediklerine güvenebilir misiniz? Gezegenlere göre yapamazsınız, bu yüzden söylediklerini görmezden gelin ve bunun yerine içgüdülerinizi takip edin. Ne yazık ki, şu anda size iyi tavsiyeler vermek için ortaklara ve sevdiklerinize bile güvenilemez.

21 Ekim 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrende senin samimiyetine inandığın bazı kişilerin hareketlerine dikkat etmen gerekecek. Tanıdığını zannettiğin kişilerin farklı yönlerini fark edebilir, arkandan konuştuklarına şahit olabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, beklemediğin kişinin senden hoşlandığını öğrenmen şaşırmana neden olabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketli bir gün olabilir. Gerek çevrenizdeki insanlar gerekse özel hayatınız konusunda yapılacak konuşmalara dikkat etmelisiniz. Söylenti ve dedikoduların, özellikle aşk hayatınıza gölge düşürmenize mahal vermeyecek bir tutum sergilemelisiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca ailevi konularda güçlü kalmanız gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe ait konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi yeterince güvende hissetmeyebilirsiniz. Gün içinde tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Belirsiz koşullar keyfinizi kaçırabilir.

21 Ekim 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalp kırıklıklarınızı bir kenara atıp yenilenmeyi de arzu edebilirisiniz. Söz konusu yenilik hayatınızın hangi alanına nüfus ederse o alana iyilik getirecek.

21 Ekim 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

21 Ekim 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Takıntı sadakat kılığında gelebilir. Birisi, siz ayrıyken bile, her hareketinizi bilmeye veya mümkün olduğunda sizinle konuşma hakkına sahip olabilir ve bunu aşk olarak görebilirler. Bununla birlikte, bu miktarda temas sağlıksız olabilir ve biraz yalnız kalmayı hak ediyorsunuz! Size alan vermekte tereddüt edebilirler veya bir süre yalnız uçma kararınızı eleştirebilirler, ancak bunun sizi durdurmasına izin vermeyin. Yalnız zaman geçirmek, iç sesinizi daha net duymanıza yardımcı olacaktır.

21 Ekim 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayalleriniz ile idealleriniz arasında belli bir kalite göze çarpıyor.

21 Ekim 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

21 Ekim 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aile ve ev konuları gündeminize gelebilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca aşk, çocuk, tatil, hobi konuları hakkında iletişim kurabilirsiniz. Güzel kararlar alabilirsiniz.

21 Ekim 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

21 Ekim 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 03" R
Ay
Başak
02° 32' 47"
Merkür
Boğa
00° 29' 58"
Venüs
Boğa
20° 28' 41"
Mars
Koç
11° 51' 31"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 35"
Satürn
Balık
17° 49' 27"
Uranüs
Boğa
23° 15' 43"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 45"
Lilith
Başak
25° 05' 32"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>